Sari la conținut

dandannn

Serious Contributor
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dandannn

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

1.426 citiri profil

dandannn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

233

Reputație

  1. Pentru ca topicul de Craiova mi se pare cel mai poluat de polemici inutile despre conturi false,clone,membri mai vechi sau mai noi,cu activitate mai sustinuta sau nu cred ca ar fi cazul sa incheiati un armistitiu si sa luati o pauza,benefica cred pentru toata lumea. Va multumesc pentru intelegere si va doresc numai zile senine!
  2. Sunt niste nefericiti pe aici care cred ca detin adevarul absolut si care musca de...si improasca cu venin si noroi pe oricine indrazneste sa aiba alta opinie decat mediocrele lor postari si luari de pozitie. Nimeni nu poate sa emita vreo parere sau sa faca o recenzie fara sa fie jignit,banuit de conturi multiple,reclamat la administratorii forumului etc. Nu credeti ca a venit vremea sa va faceti analiza sau analizele? pentru ca de fapt voi ilustrilor tulburati si poluati fara rost forumul crezand ca sunteti buricul(sau lindikul?) pamantului? Ia lasati voi lmea in pace si nu mai faceti valur in lighenus sa vedeti ce liniste o sa fie!
  3. Pai nu faci tu prostule niste animatie ca doar la asta te pricepi!
  4. N-ai inteles nimic si surprinzator trebuia ca nu mai esti crud asa! Ai stat langa o muza a multor masculi si nu ai realizat! Mai ai timp.
  5. Picioare de infarct! Sa fii frumoasa,focoasa si sa mai stai macar pana ajung si eu! Promit ca nu intarzii mult.
  6. dandannn

    Amyra

    Destul de vulgara la prima vedere!
  7. Draga mea,vorba lunga saracia omului! Eu vreau sa te bambardesc pe bune! Cum facem?
×
×
  • Creează nouă...