Sari la conținut

brutusforce

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brutusforce

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.570 citiri profil

brutusforce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

53

Reputație

  1. Salut, Probabil este vorba despre cine este la recepție, o fata noua la recepție și mie mi-a cerut 220. Probabil baga fetele un ban in plus in buzunar.
  2. Ea este, Beatrice, știam că îi cu B dar nu mai rețineam exact
  3. Salut, Nu sunt genul care sa scrie pe aici aiurea dar este necesar sa va spun sa nu mai lăudați acest salon atât pentru că îi praf! Zilele trecute mi-am făcut o programare. Ajuns la fața locului m-a ținut fătuca aia într-o cameră cam 30 min cu pretext că fata se pregătește... de fapt a mai venit unu depa mine și l-a rezolvat rapid in maxim 20-25 de minute . Ajuns in camera au apărut doua mimoze din care nu prea aveai ce alege, dar după atâta așteptare am ales una mai închisă la ten. Am platit 200 lei și mers la dus care este pe hol , total aiurea. După duș am mai stat câteva minute sa vina și fata in camera. A apărut mimoza și după puțin masaj combinat cu alea alea...aiurea...in nici 30 de minute s-a ridicat și m-a expediat cu replica: sper că nu mai ai chef sa îți mai fac iar masaj....deci țapă! Am mai avut în trecut o experiență neplăcută in acest loc, dar după ani și ce scrie lumea aici, am crezut că s-a schimbat ceva
  4. Mișto ideea și a mai fost pusă în practică, eu unul am beneficiat în trecut de aceasta promoție! Mie personal imi place la Raisa , adică am câteva fete pe care le pot recomanda cum ar fi Anca peste zi mai nou Adelina care s-a mutat de pe noapte pe zi. Pe lângă maseuze, și fetele de la recepție sunt foarte de gască și plăcute la telefon . Mai multe detalii nu am sa dau, go and experience!
  5. Salut Am vazut mai sus ca, cineva zicea ca prefera Cleo sau etc, sa va impartasesc experienta mea: In urma cu ceva vreme am fost la Cleo de curios pt CA tot era laudat. Cea mai dezamagitoare experienta. Am fost primit de o tanti care spala pe jos, apoi era doar o fata disponibila, una bruneta, moldoveanca tineri a si frumusica dar cu tendinte sinucigase si un comportament emo rau de tot... Naspa Acum sa va spun despre experientele mele la Raisa: Aici aproape de fiecare data am avut experienta faine, spun aproape pentru ca in vechea locatie am nimerit odata o camera foarte rece iarna. Poate sunt eu norocos, dar prima data cand am fost noaptea (in vremea cand se putea),am ales o Ora cu Adelina si a fost minunat...ulterior noaptea nu am mai riscat si tot la ea am mers. Pe zi am ales sa petrec timpul cu Anca si nu mai schimb asta :) Anca este o tipa blonda subtirica foarte frumos proportionata, sexy ca o felina, care te face sa te si ti minunat in prezenta ei. Apropo, Anca face si show...un must have. Ultima mea vizita de zilele trecute a fost doar cu Anca (Antonia, colega ei de show era ocupata). Nu stiu cum este euepntru altii o Ora la masaj, dar pentru mine de urge cam asa: dus asistat, masaj foarte relaxant, povesti ca intre amici, finalizare foarte senzuala de fiecare data si iar dus asista... Timpul parca zboara. Mereu am Stat 1 Ora, nu mi-a fost taiat din timp, uneori am depasit putin si a fost no problem. Fetele de la receptie ma rpimesc frumos, deja ne cunoastem :) Va recomand sa incercati... Nu toti cu Anca ca atunci nu mai are loc pt mine. :)))
  6. Salut Cu silicone este o tipa Ella parca o cheama la salon la Raisa. Bafta! Ca top: Anca de la Raisa
  7. Buna Anca lucreaza Maine? Daca da, pana la ce Ora? Am patit vinerea trecuta ca a fost plecata devreme. Multumesc.
  8. brutusforce

    Inna 0736933103

    Colegul, nu te necaji cu un telefon ca oricum fata nu-I serioasa. Eu am doua tepe de la ea de genul :ne vedem in jumate de Ora sau 40min ca azi, cica sa faca in dus. Dupa acest timp sun cum am stabilit so surpriza are alta programare si Hai sa ne auzim dupa... Deci nu merita deranjata din punctul meu de vedere.
  9. Masaj de relaxare bun fac toate 3. Fizic sunt complet diferite: Anca este blonda slim. Adelina este spre miniona cu sani Mari si foarte "porno". Ella este genul fetelor de "Dorobanti" cu sani siliconati ff faini, buze cu acid, foarte frumoasa. French kiss nu am incercat dar saruturi pe buze si Corp da. Ella este mai rece pana o cunosti. Despre permisivitate ce sa zic... Cred ca daca esti domn, te poti bucura de o experienta foarte tare... Cine este marlan, nu stiu unde este tratat bine. Eu nu-s clujean, dar cand imi permite timpul, sau o fuga la Cluj sa vizitez fetele. Am fost si in alt salon in Cluj, nu vreau sa dau nume pentru ca multi il lauda :)... Am Dat de o fata depresiva acolo care ziceai ca urmeaza sa se sinucida, una negativista total, ceva rock-erita... Foarte ciudata experienta :))
  10. Salut Eu am vizita acest salon de masaj si cu o singura exceptie din trecut, am avut experiente faine cu Adelina, Anca, Ella. Locatia noua este mai OK decat cea veche si fetele amintite cu orientare pro client si pline de viata. De Cate ori am ocazia, ma intorc cu drag la acest salon. Clienti au cu siguranta pt ca au fost ocazii cand am vrut sa merg la una din fetele de mai sus si nu erau disponibile doar cu programare (la altele nu merg de multa vreme... Prefer sa merg pe sigur in alegeri).
  11. Salut Cu parere de rau trebuie sa spun ca fata mi-a lasat o parere de neserioasa. M-am programat si dupa jumatate de Ora cand am ajuns la locatie am sunat ca orice om. Fata mi-a raspuns dar ca sa imi spuna ca este ocupata..... Cum Pana mea. Aici exista doua lucruri ne la locul lor: 1. Face programare si nu le respecta, plimba lumea aiurea 2. Vorbeste la telefon cand are clienti. Asa se intampla cand I se da Nas uneia Pana sa demonstreze ca merita. Atitudinea fetelor se slefuieste de catre clienti, aveti grija baieti ce faceti cu ele
  12. Va salut, Am fost eu acum o săptămână la domnișoara Din București pusa pe fastfuck In poze își ține mâna la un san pentru că sunt diformi,unul este mult mai mare decât celălalt. Locația lasă de dorit, o garsoniera făcută din uscătorie. Nu tu duși înainte și nici dupa, nici pentru mine nici pentru ea că nu este unde. Înainte nu era nevoie că venisem pregătit dar după as fi vrut dar nu era cum....deci fuga la hotel la dus. Nu o recomand. Nu mai detaliez că nu merită.
  13. E ocupata toata ziua! Am sunat azi de 3 ori fara succes
×
×
  • Creează nouă...