Sari la conținut

sorinelxart

VIP Member
  • Număr conținut

    1.081
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre sorinelxart

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    No man"s land
  • Interese
    sex

Vizitatori Recenți Profil

15.014 citiri profil

sorinelxart's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1,2k

Reputație

  1. Vizitat luni fata. A fost cum ma asteptam. Revin cu recenzie.
  2. Salutare. Am fost la ea acum doua saptamani si nu am fost impresionat. Serviciile medii , nu exceleaza prin nimic deosebit , draguta la fatuca si la copr si cam atat.
  3. Anul trecut am fost la ea dar nu am mai gasit anuntul dupa sa ii fac recenzie.Fotografiile le schimba cumva dar sunt aceleasi. Probabil lucreaza cand si cand.
  4. Ieri am sunat-o si ma directionat , am ajuns la locatie si dupa am sunat-o de trei ori cam 10 minute , era ocupata la telefon. Faceti calculele voi.
  5. Am fost si eu la ea saptamana trecuta. Anuntul nu mai este valabil insa.
  6. Buna. Maine seara ma intereseaza o ora cu tine , exista disponibilitate ? Multumesc.
  7. Mai are un topic deschis , de ce ai mai deschis si tu unul ?
  8. Salut. Vizitat fata acum cateva zile. Locatia decrisa mai sus.Fata spune ca vine din Bacau m simpaticuta la mutra , bruneta cu parul strans in coada de cal , slabuta , sanii micuti spre medii , are undeva la 55/60 kg , aproximativ 1,65 inaltime , pare curata , epilata jos , carnea putin cam moale pentru gusturile mele , destul de zambareata , comunica doar daca o intrebi ceva , nu deschide ea subiectul. Am decartat 150 lei pentru o finalizare , am facut un refresh scurt la baie care era curata insa fara prosoape curate , m-am sters de apa pe mine ca un prosop de acolo nu-mi inspira incredere. Sa dezbracat si ea si ma intrebat de oral , am optat pentru un ON sa incercam lucruri noi,Se pricepe , supt si lins coite cu raspundere , priviri in ochi dar mai rar , o baga pe toata in gat si-si da silinta , fara sa se simta ca te freaca cu dintii , este buna pe partea aceasta.Nu sa grabit de loc si ma supt ceva timp pana am simtit ca-mi dau drumul si am cerut sa puna prezervativul.Am urcat-o pe mine cu fata , destul de stramta mi sa paraut la pasa dar nu stie sa se miste bine aici , am intors-o si cu spatele si o mai plesneam usor peste buci(are curul cam moale) dar nici aici nu exceleaza si zic sa termin o pun capra si io infig pe la spate.Patul scartaia intr-un mare fel.Am tras asa pana am terminat. Door to door 30 minute. Locatie 8 Curatenie 8 Fata 7,5 Corp 6 Igiena 9 ON 10 NP 7 GFE 6 De revenit , doar pentru oral.
  9. Sa te vizitez eu sa sa uit florile in masina....de emotie cred.Mea culpa. Data viitoare sigur.
  10. Masaj de ralaxare ! Descriere Buna sunt adriana ofer masaj de relaxare ,întro locatie curata si discreta , pt domni care se respecta ! program de lucru 09:00-18:00 . Nu accept in stare de ebrietate sau alte substante , detalii la tel ! Vizitat dameza. Locatia la unul din G-uri , indrumat prin telefon.Ajuns la usa deschide dameza , inclin sa cred ca fotografiile sunt reale , aproximatix 1,65 inaltime , undeva pe la 65 kg , bruneta cu parul strans , nu este o frumusete insa nici nu fugi de la locul faptei.Garsoniera cam intunecata cu ceva draperie rosie parca trasa , destul de curat in camera , baia ca am fost la igienizare curata dar am primit servetele de bucatarie dupa igienizare.Am inteles ca are varianta cu nu stiu ce masaj si masaj de relaxare , cu 20 min/30 min/60 min, ma luat de cap si am trecut direct la subiect si am spus ca vreau sa plec fericit , depinde de ea ce-mi ofera si cum se desfasoara actiunea.Am decartat 200 lei avand asteptari destul de mari.Ne dezbracam si ma asez pe pat care era pregatit , am ales fara ulei ca sa nu ramana pe mine.Se apuca de frecat usor pula si coitele pana sa trezit ala micu , dupa sa apucat de oral , soft , fara dinti , mi-a placut , nu sa ocupat de coite decat cu mainile dar a supt soft si frumos si tente de deep incet si usor , dupa ceva vreme cred ca 10 minute o intreb daca pune prezervativul , sa ocupat si a pus prezervativul , am urcat-o pe mine , destul de stramta mi sa parut , sa miscat incet si a dat si din cur , sa straduit ceva , nu cred ca ii place dar nu arata cu nimic asta.Am stat asa ceva vreme si dupa am luat-o pe la spate si am plesnit-o asa pana am ejaculat.Destul de vorbareata daca o intrebi , nu stiu daca saruta pe gura ca nu am fost curios , nu stiu daca face anal ca nu am intrebat , destul de permisiva , sanii micuti dar destul de tari , carnea tare pe ea , ceva tatuaje pe umar/piept , mi sa parut igienizata si curata. Igienizat , imbracat plecat. Door to door 35 minute Locatie 8 Curatenie 9 Fata 6 Corp 6 ON 9 NP 7 Igiena 10 GFE 7 De revenit , poate ca da.
  11. Salut. Am sunat astazi , a raspuns si mi sa transmis sa fac programare pe Wts nu la telefon. Zis si facut cu precizarea ca dameza nu a binevoit sa raspunda la solicitare. Fiecare trage ce concluzii vrea. De revenit ?Eu nu am cum ca nici nu am ajuns.
  12. Eu va spun de ceva timp ca a inceput sa fie cu nasul pe sus .....
×
×
  • Creează nouă...