Sari la conținut

miste1982

Serious Contributor
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miste1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miste1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

178

Reputație

  1. cristina, iti las si eu un mesaj pe repede inainte. saptamana viitoare vreau sa mai vizitez pe cineva insa este a 3-a oara cand o sa incerc pentru ca primele doua dati nu am gasit-o, nu mai dau nume ca iar imi sar astia in cap ca eu cu liviu58 ( haaaabar n-am cine e ) facem nu stiu ce, daca nu o gasesc iar este ok sa incerc sa te gasesc pe tine ???? desigur, daca vrei si tu, o sa fie ultima data definitiv, n-o sa mai las recenzii despre tine, usor usor o sa vreau sa ma retrag si sper definitiv din primavara. daca o prind pe ea, ramane cum am stabilit, pentru aprilie, o sa iau o pauza.
  2. buna, contact numai prin sms ??? saptamana viitoare vreau sa te vizitez pentru o ora. acum eu sper sa se potriveasca de asa natura, la cat s-a scris despre tine probabil ca trebuie sa am noroc sa te prind libera. toti spun ca au fost de cateva ori la tine.
  3. nu-l cunosc pe cinestie sau liviu58, n-am nicio treaba cu acest forum si nu mi-am facut un cerc pe aici, pe aici activez 2-3 zile, dispar cateva luni, iar cateva zile, iar lipsesc cateva luni, din noiembrie pana in aprilie sunt pa, revin in cel mai bun caz cu postare si dispar, ca o concluzie la final de an o sa las recomandarile mele. poti sa imi salvezi profilul si din noiembrie pana-n aprilie sa-mi verifici constant "ultima vizita pe site", sa vezi daca nu e asa, ai dat-o-n bara rau de tot. nu am ascuns niciodata faptul ca-l apreciez pe liviu58 si ca are respectele mele eterne, datorita recenziilor lui am evitat muuuuuuulte intalniri de rahat. am spus-o si acum 2 ani, nu vad nimic umilitor in a fi bucatar de meserie, dar ati mancat cacat si atunci, de unde stiiti voi ce-i omul asta ??? la urmatoarea mea recenzie pe luna asta, daca va fi una, o sa fie asa, recomand andreea bubu, cristina si pe titulara urmatoarei recenziei dupa care pa si la revedere. apropo, mai tudor07, ai curaj sa-ti pariezi casa la maxbet ca sunt omul lui liviu ???? cum ar zice americanu' , " put your money where your mouth is " , cu alte cuvinte spus, hai sa ne asumam cu un cost prostiile pe care le debitam. inca odata o spun, liviu58 si cinestie, nu stiu daca sunt una si aceasi persoana, au stima si aprecierea mea, esti un troll anonim care oboseste lumea. daca s-a ajuns la concluzia ca a scrie pe forum te face automat un peste, mai bine ne lasam.
  4. eu am scris luna trecuta, cand ii suna telefonul se uita la el si mi se taia cheful, a fost singura intalnire proasta pe anul asta, la 50 de lei am gasit de o mie de ori mai interesant. sincer ???? pe tipa asta o gasesc interesanta doar s-o scot la o pizza, la vorba este numarul unu, nu o bate nimeni, as fi putut sa o tin in conversatie o zi intreaga, tu ai avut noroc, cine stie, poate ca a citit pe aici si a luat notite
  5. mi se pare mult mai frumusica acum, s-a schimbat mult de acum 1 an, recomand 100%, merita !!!!
  6. o recomand, vezi https://nimfomane.com/forum/topic/122190-beatrice-28-ani-0799442851-0799442851/
  7. Beatrice 28 ani ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Zona Dristor, Baba Novac. salut, acum doua saptamani am fost la beatrice, aveam chef sa bifez o finalizare nu departe de casa, o sun, stabilim detalii la telefon, locatia stiam unde era, la baba novac la parterul unui bloc, in fine, ajung la ea, intru inauntru, se uita putin si imi spune: - te stiu, tu ai mai fost la mine !!!! ma uit la ea nedumerit si ii spun ca ma confunda, nu stiam cine era. - ba da, ai mai fost la mine !!!!! in fine, ii dau banii fetii, ne dezbracam, se aseaza pe spate si observ la ea, sub buric, niste pete albe pe piele, ma uit, stau, ma gandesc si ii spun: - aaaaaaa, delfinului, pantelimon !!!!!??? - ei, ai vazut ca ai mai fost la mine !!!!!? te-am lasat eu putin sa te dumiresti !!! am scris despre ea si acum un an cand va sfatuiam sa nu mergeti la ea. i-am dat 100 de lei la inceput de pentru o ora, asta insemnand ca timp fizic 30-35 de minute, asa ne-am inteles la inceput, rentabil zic eu, dar daca am mai fost i-am cerut 50 inapoi si am ramas la o finalizare. anul trecut nu o recomandam, o sa atasez mai jos topicul de anul trecut, si o sa vedeti de ce nu o recomandam atunci, acum o recomand, raport calitate/pret foarte bun si o recomand, mi s-a parut mai interesanta acum. https://nimfomane.com/forum/topic/99359-bruneta-0767899597-0767899597/
  8. am rezolvat cu sms-urile, pot sa trimit acum, ramane pe dupa data de 15 octombrie sa incerc iar sa te vizitez o ora, pentru mine o sa fie ultima vizita de o ora pe anul asta, desigur asta daca te te gasesc disponibila. daca nu, nu este nicio problema. chiar ma bucur ca ai programari, te felicit !!!!
  9. buna Diana, te-am sunat la 12, ai dat respins si mi-ai dat sms sa iti dau eu sms, te-am sunat iar si ai inchis din nou si nu am mai insistat, de 2 ani de cand am telefonul si cartela asta nu am putut niciodata sa trimit sms, imi da o eroare la trimitere, te-am mai sunat odata si erai ocupata cu cineva, se pare ca nu am noroc la tine. dar ce se intampla, trebuie sa dam sms inainte sau a fost doar astazi asa ???? data trecuta ai raspuns la telefon. luna asta as fi vrut sa te vizitez si eu pentru o ora. o sa incerc sa repar problema asta cu sms-urile.
  10. din pacate este adevarat, tot ce este frumos trece repede si de data asta parca a trecut mai repede ca oricand, am vizitat-o si eu astazi la ora 1 pentru 1 ora, am dat reply sa se vada poza, am gasit-o ca in poza dar in alta lenjerie, neagra si nu rosie, si cu ochelari de tocilara sau de doamna profesoara. primirea a fost absolut spectaculoasa, mie mi-a placut!!!! cand am ajuns la ea in locatie, i-am spus ca am citit cateceva despre ea pe forum si i-am spus cum as vrea sa fie intalnirea si a fost de acord, in ultima perioada asa am procedat mereu ca sa nu apara neantelegeri pe parcurs. ca prestatie a fost impecabila, nu am auzit niciun fel de comentariu sau repros si a fost foarte docila, la insistentele mele a iesit din dus imbracata cum m-a primit, ca in poza, sa o dezbrac eu, am facut-o accesoriu cu accesoriu, le-am asezat frumos pe pat, as fi facut-o play-replay, play-reply, non-stop, accesoriile fiind dintr-un material foarte placut la atingere. absolut impecabila intalnirea, eu tin foarte mult la detaliile de genul asta. mi-as fi dorit enorm de mult sa mai revin la ea odata dar vine iarna si in cel mai optimist caz in aprilie-mai, pana atunci luna asta mai bifez ceva mai aproape de casa si luna viitoare pe la dristor la 50-60 de lei finalizarea, dupa care pauza pana pe la jumatatea lui martie, eventual sa mai bifez ceva si in ianuarie-februarie dar tot iefteneala la dristor. Cristina arata foarte bine, mai ales cand isi plimba fundul prin camera, prestatia am descris-o mai sus, o recomand si o recomand si pe Andreea Bubu, cele mai tari de pe forum indiferent cine ce spune, repet, stabiliti de la bun inceput cum vreti sa decurga intalnirea, daca aveti o fantezie anume si fetele nu sunt de acord sa evitatati sa dati bani degeaba si sa le dati recenzii negative dupa. daca ma luam dupa ce am apucat sa citesc pe forum de dimineata, aveam de pierdut. o sa mai revin si cu alte recenzii pe parcurs. sa vedem ce o mai fi pana in aprilie.
  11. programare accepti numai de la o zi la alta ??? daca te sun azi pentru maine si maine este zi de rahat si ploua sau intervine ceva si nu pot sa vin, nu se poate face macar cu cateva ore inainte in ziua respectiva ???
  12. lipseste andreea bubu, votul meu ar fi mers la ea. nu am votat.
×
×
  • Creează nouă...