Sari la conținut

misteriosul_cautator

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre misteriosul_cautator

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

misteriosul_cautator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Daca tot faci analiza pe text...ia si reciteste ca ai mici scapari...ei m-am adresat de la inceput pana la final..pluralul ea l-a adus .. nu eu :) P.S. Chiar imi este indiferent ca mai stai sau pleci sau ca ai facut tu "meleoane" ... Non sens..dar nah..fa-ti filmul pana la capat :) P.S. 2 Da ! Te-ai bagat ca o curva !
  2. Tu esti cea mai cea...ce sa mai...dar vorbesti in citate :) Probabil te certi singura dupa ce ca te-ai bagat in postare ca o curva adevarata.. dar e de inteles, colega - a carui topic este - macar a scris si ea ceva acolo desi nu avea sens dar tu...tu simti nevoia de afirmare probabil...si in final...o iei pe calea aia a jignirilor. Dar hei ! Nu am eu cuvinte in vocabular.. :) @colericul Merci de "scanare" - probabil viata da o sa decurga altfel de aici incolo
  3. Te blocheaza psihic vreo postare de nu reusesti sa te futi ? N-as zice... Dar nah, trebuia sa zici ceva si tu.. :)
  4. Nici nu e nevoie de raspuns, nici nu-l cautam...dealtfel te cam contrazici singura avand in vedere ca ai raspuns (indiferent de sarcasm). Daca te simti trasa de urechi e fix problema ta.. Restul e can can ... Multi vad...putini inteleg. Seara minunata !
  5. Bai cat de dragute suneti voi..n-ai sa vezi asa ceva.. Va plimabti "cu cortul" unde merge treaba asta.. "doar pentru ca suntem noi dragute" in traducere libera este..decat deloc e bine si asa...dar deh, trebuie sa te caci putin baloane.. Prost nu e ala care cere...e ala care da... Asa-s curvele cand se ajung... P.S. Acum ma astept sa apara aia de te ling in cur in mediul asta online..
  6. Da, nu ar fi avut sens sa postez daca nu eram :)
  7. Buna, Nu prea postez eu des dar in fond...ce doresti tu de la noi de fapt ? Faci thread, te prezinti, spui ce si cum...totul corect...dupa apare problema cazarii...variante ti s-au oferit..dar tu erai "fix" in alt capat de tara...aia e... Acum e problema asta pe care o stim cu totii... Revenind...ce vrei tu de fapt ? Sa faci chat interminabil aici cu pareri si etc etc ? Ce ai vrea sa facem ? Sa te asiguram cumva ca nu o sa "te uiti pe pereti" ? Pai...nu prea putem asta desi cativa ti-au spus ca i-ai castigat... Facem chat interminabil aici sau pana la urma vii si aia e ? Decizia e la tine...dar, fara suparare...o cam lalai de ceva vreme... My two cents..
  8. Salut baieti, aveti idee...un link ceva cu fetele care activeaza acum la Pensiunea Live ?
  9. Imi poti spune te rog cam pe la ce ora si care este acel "sens giratoriu" te rog ? Multumesc
  10. Salutare...ia spuneti-mi si mie va rog...pe unde mai stau fetele ? Pe unde sa ma invart si pe la ce ore ? Avand in vedere vremea de afara... Merci
  11. Exact...bruneta isi schimbase locul mai pe seara prin zona hotelului Nevada... Arata interesant cand o vezi in fuga...dar...nu am pretentii la strada dar asta ragaia bai nene..nu imi venea sa cred cand am ajuns in dteptul ei si a vrut sa zica ceva..a scapat o ditai ragaitura...si crede-ma ca nu am vrut sa stiu ce miros are :) :)
  12. Am iesit la atac dar nu am cucerit nimic...vis a vis de Kaufland pe centura erau doua dar cred ca daca le luam in masina faceam explozie la cauciucuri :)...si in rest pustiu tare...sunt la taverna dar la fel de pustiu... Aurel Vlaicu spre City Park ? Pe acolo gasesc ? Acolo nu am fost dar cu ceva indicatii exacte as trage o fuga.. Merci
  13. Am venit dinspre Harsova...bate vantul... Dar iti multumesc Alte sfaturi ?
×
×
  • Creează nouă...