Sari la conținut

dick

Serious Contributor
  • Număr conținut

    235
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dick

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Informatii de Contact

dick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

173

Reputație

1

Community Answers

  1. Buna, ne pare bine ca te-ai intors!
  2. Deci, mi-a venit randul si mie sa îi fac o recenzie frumoasei Oana, fara inflorituri, pragmatic, direct, scurt si la obiect: 1.Zona: cofetaria Sweet Escape de pe B-dul Titulescu, mai multe amanunte nu e ok sa dau aici. 2.Modalitatea de contact, exact telefonul din semnatura Oanei. 3.Detalii: Oana este o fata frumoasa, nu cunosc Craiova, fetele din acest oraș, dar Oana arată exact cum imi doresc sa arate o femeie, sani medii, bine siliconati, bine proportionati cu restul corpului, nu este deloc grasă, imi inchipuiam ca este o fată grasuță........dar dimpotrivă, a slabit foarte mult. La față, este frumoasă dar și amabilă, comunicativă. Ca si acțiune, fata este deschisă, preia initiativa, am inceput cu un oral NP, oral superb, rar mai gasesti așa ceva. un deep de zile mari Apoi cntinuat in pozitia normală, fata receptivă, finalizând apoi la oral cu un CIM de nota 10+. 4.Programul de lucru: dela orele 10.00 pana la orele 18.00......sper ca nu gresesc 5.Note acordate: Locatia 9, un apartament drăguț, prosop curat, nota 10 la oral, la normal îi dau un 9 pentru ca se implica, stramtă , GFE ar fi un +8 - lipsă FK sau macar niste sărutări normale. Nu ma insistat, e ok, am vazut ca evită sarutarile pe gută de orice fel. Nici eu nu sunt un aftiat dupa sărutări! 6.Tarifare: sponsorizat 250 per una oră, o oră reușită in compania unei fete extrem e drăguțe si comunicative. Recomand, si personal imi propun sa o mai vizitez de cate ori voi avea ocazia! Este o fată de excepție. Multumesc, Oana!
  3. nimic, pana acum.........nici o schimbare...........si eram galben
  4. si eu, la fel.............fara culoare
  5. Nu pot sa trec peste intalnirea cu Maya si sa nu scriu si eu aici ceva...........nu ar fi deloc OK pentru mine in primul rând! Deci pe scurt......programare super, ajuns la fata locului, gasit aproximativ usor locuri de parcare pe aleile dintre blocuri.......sunat interfon, fara priviri curioase... Maya, este o fată inaltă, bine făcută.....a nu se intelege grasă, ca nu e.........părul lung, sânii mari asupra cărora gravitația si-a spus cuvantul intr-o oarecare măsură...Maya, vorbareață foc, deschisă la minte si la orice, la prima vedere poate sa i se para ca vrea sa se impună cumva cu stilul ei usor dominant, dar nu e asa! Am vorbit vrute si nevrute........a nu se intelege ca mi-am pierdut din timpul alocat.........dimpotrivă, oricum a fost o plăcere pentru mine conversatia cu ea! Ce vreau eu sa transmit aici, pur parerea personală.......nu am avut parte in viata mea de un oral mai bun decat cel al Mayei! Asezonat cu de toate......Efectiv, sexul normal mi s-a parut in momentul acela, ca un masaj la un picior de lemn. De data asta, am preferat sa îmi acord momentul de maximă plăcere cu finalizare pe sâni..... spunandu-mi ca va mai veni o dată viitoare cât de curând! Apropo, am gustat din savarina dulce..........făra mirosuri, curată, Maya este super ok, preia inițiativa și rămâne călare pe situație, în orice poziție! Să citesc catalogu`: Locatie = 10, ușor de ajuns, are de toate, nu lipseste nimic, patul e de +10; fără persoane indiscrete; Oral = +10, premiul 1 cu coroniță si diplomă. Efectiv m-am rasfațat cu juma` de ora de oral bestial, cel putin, in mai multe reprize; Maya= +8, inaltă, frumușică la față, deschisă, vorbareață, cu inițiativă, pussy curată și bună de lins, dar scad un punct pentru sânii oarecum lăsați; Normal= data viitoare, trebuie sa incerc si normalul..........atunci aș incepe cu normalul, si apoi finish in forțâ cu oral! Altfel, nu stiu daca mai apuc sa incerc și pizdica! Anal= cred nu face, nu am intrebat; Cadoul= 250 si ceva pe deasupra; Maya, mersi pentru clipele minunate si pentru timpul tau! Pe curand! PS.sa nu uit sa-mi aduc ce ti-am promis! :hihat
  6. Biatlonist............comparatie.............Adela si Antonia! Care ar fi prima, dupa parerea ta personala, bineinteles! Acum cred ca e ok o comparatie, deoarece Adela s-a retras! Merci!
  7. ia uite minunea dracu..............m-am facut galben la fatza!
×
×
  • Creează nouă...