Sari la conținut

discrettm

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre discrettm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.470 citiri profil

discrettm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Nu am de unde sa stiu ce inseamna "momentan acasa" , dar Mulțumesc pt timpul acordat.
  2. Buna Bianca, nu reușesc sa dau de tine, am sunat, am dat sms... Cum sa mă prezint... Ce metoda sa aplic... sa sun pana te enervezi sau sms peste sms .. Nu trimit.. Mulțumesc o zi buna. Futaciosilor un sfat Cum sa dau de Bianca...
  3. Salutare, Vizitata sa fie de vreo luna, dar nu am reusit sa scriu o recenzie. Revin acu si zic: Am sunat, nu a raspus, dau sms ... raspunde dupa 5-10 min, zic ca e ok. (telefon nr afisat) Comunicat Locatia pe care o stiti si m-am prezentat la usa - (locatie cea mentionata de toata lumea) Atitudine :10, Intampinat cu zambete si foarte deschisa la vorba... Locatie: 10, In apartament eu am prins curatenie, am venit direct fresh pt a trece la treaba. (nu m-am utiat la varul de pe pereti) Am pus 150ron /h si am intrat in camera. ON NP + un Doggy style, frumos, placut, cum se cuvine, am ras, am glumit, (2 nr de toate) nu sunt vreun armasar. - Multumesc ANDA. Chiar daca e slabuta, implicarea si comportamentul este de 10. Igiena 10, nu am simtit nici un miros neplacut, pielea curata, pasarica roz si ea pregatita de asalt. Prestatie 8-9 ..pt ai da 10 next time:) Eu voi reveni. Spor.
  4. Mai multe detali pt. o recenzie completa. Mulțumim.
  5. Buna Bianca, miercuri voi reveni cu un telefon poate am noroc si răspunzi;).
  6. Ieri si azi am apelat in zadar numarul Biancai...stie cineva o alta metoda de programare mai eficienta? Am sunat la ore diferite sa fie pe "ocupat all day long?" Spor sa aveti, imi pare rau ca nu este recenzie...nu asta speram sa scriu in seara asta!
  7. Ieri si azi "am dat cu cu apeluri" in nr. asta si dejaba! stie cineva sa retras sau am sunat eu cand era pe "ocupat". Spor sa aveti, imi pare rau ca nu este recenzie...nu asta speram sa scriu in seara asta!
  8. discrettm

    ceva nou

    Interesant modul de exprimare al mesajului postat de tipa! Ii plac doar cei peste 37 de ani? La ora sau la numar, numar:)) in fine eu zic ca este de la blocurile gri din orsova adica pt cei care nu stiu .. ceva dame de culoare(tigancuse, rome' - no offence!) Curios de o recenzie...
  9. Salutare, am intarziat cu recenzia (sorry), considerati din acet moment 3 saptamani in urma ...(cei cu femei acasa inteleg). Am sunat la nr de mai sus, a raspuns, ma ghidat, ajuns la locul faptei. Locatia : garsoniera (camera si dus)- curata! putin aglomerata de lucruri, dar nu m-am dus sa ii fac inventar, ci sa io trag. Intru in camera, ea era in "treining", imi zice ca se c-am grabeste cu ceva treburi personale trebuie sa plece....,dar imi acorda juma de ora...nu am mai stat la povesti, tarife ce si cum, in timp ce eu m-am dezbracat ea sa spalat, apoi am mers si eu ...(prosop curat, gel de dus), Nota 9, tine la igiena, se simtea si se vedea ca este ingrijita si la pasarica rasa, curata... (nu am simtit mirosuri) Vin in pat ii sarut sani, imi zice ca nu ii prea place ca a muscat-o unu.. si de atunci a ramas cu sechele...trece fata la un oral neprotejat, il trezente! pune caciulita, un Oral de 7~8 stie ce face...mai mult cu gura .. mana nu prea am simtit-o, i-am zis sa ma ia mai ushor ca vreau sa io si trag putin...apoi sa urcat pe mine... apoi eu pe ea, apoi scurt pe la spate in caciulita mi-am dat drumu...(30 ron ma costat, scurt cu finalizare in prezervativ)- mi-a zis daca revin, sa o anunt ca sa imi acorde mai mult timp.(nici acu nu ma grabit). Acu descrierea: Blonda, sanii mari putin sau mai mult lasati(las' la aprecierea celor care au fost:) sunt gusturi si gusturi), burtica si ea prezenta, dar nu ma deranjat, tatuaj pe burta, aprox 1,70m, la Kg nu stiu sa aproximez. Ai ce invarti in pat si pe ce pune mana. AM observat la un dinte ceva carie... data viitoare o sa fac totul protejat cum este practic si normal! Concluzie : Locatie : 8 Oral: 8 Pozitii: 7 (avea dreptate un coleg, la misionar am avut probleme cu deschiderea picioarelor:) Igiena: 9 (nici nu nevasta acasa nu stii daca esti de 10:)) Comunicativa, sociabila Eu voi reveni cu siguranta... daca va mai fi disponibila cand voi fi pe acolo:) si daca nu apare ceva interesant! Cred ca am cuprins tot.. Spor...
  10. Salutare, citind toate postarile de mai sus si fiind in aceasi suferinta , vin si va comunic ca frecventez Resita si de fiecare data caut ceva ori Fast Fuck, ori spre ex. ca in seara asta pentru hotel. Se pare ca pe net trebuie incercate nr de telefoane de la anunturi vechi sau nevalide sau sa te faci "call center"(si asa c-am putine nr de sunat)..., iar la asfalt: am facut ture ...la iesirea spre Caransebes, acum o luna erau trei(nu am ramas doar le-am ochit), iar, in seara asta am gasit doar 1 bucata tigancusa inghetata de frig (100ron ora la hotel)-am zis pas. nu mi-a placut, spre Anina nimic, spre Timisoara nimic. Am intrebat la unul cu ziare...daca are ceva de matrimoniale si mi-a zis pe net pe"Bazar Carasean", ajuns la hotel am verificat... este un anunt "Bruneta" dar nu mi-a rapuns la telefon. Sper sa nu fiu offtopic(am postat pentru ca toate comentariile sunt foarte vechi, recent nimic...sa stie omul care cauta). Daca dau la buci in Resita vin cu recenzie Spor ... .
  11. Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii... Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... . Alte sugesti??? Bafta si cucu sa va tina!
×
×
  • Creează nouă...