Sari la conținut

alex0303

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex0303

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.240 citiri profil

alex0303's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

103

Reputație

  1. Eu unul vreau sa revin la ea dar cum nu am un numar de contact la care sa raspunda.... Cu mine a fost "corecta" de fiecare data. Nu au existat probleme de niciun fel . Asa ca daca este cine care poate ajuta...!!!
  2. Am mers constant la ea, cand era langa Gloria si pe urma in locatia de langa tribunalul vechi. Am si facut cateva recenzii. De fiecare data a fost super ok! Si app de varsta stiu ca are peste 50 si daca nu ma insel 55 acum, dar duce intr-un mare fel !!!!
  3. Chiar nu are nimeni un numar nou de contact? Cel din titlu este inchis in permanenta.
  4. Un nr de contact pt Chantal ? Cel pe care il am intra mereu mesageria.
  5. Rusine celui care te-a suparat, dar nu mai bine iei tu taxa pt 1 h si returnezi diferenta daca sta 1 fin incadrata in timp? Zic si eu...si asa nu se mai supara nimeni si esti si tu acoperita! Este strict parerea mea si sper sa nu-mi sara lumea- n cap !
  6. Ori circuit inchis...ori retrasa... Si eu am mai sunat dar niciun raspuns la capatul celalalt. Si pe whatsapp intra destul de des...statusul de prezenta nu minte. Si de fiecare data am sunat-o de pe acelasi numar ca atunci cand mergeam la ea...stiu ca era reticenta la numere noi si nu prea raspundea... Singurul lucru de care imi pare rau este ca era o fata corecta, placuta si preturi ok ( nu incepea cu faze gen...da aia nu fac....da aia nu se poate...) Asa ca in concluzie am dat "route redirection" ca la waze
  7. Daca ar raspunde la tel, msg whatsapp...am merge...sau poate are circuit inchis ?! Eu incerc de vreo saptamana sa dau de ea si...nimic!
  8. Un nr de tel nou ceva?! Pe nr din titlu nu mai e de gasit de prin ianuarie. Chiar as vrea sa-i mai imping o vizita ca duce bine, asta daca mai presteaza.
  9. Salutari la toti! Sapt aceasta am am vizitat-o pe Maya in noua locatie. O sa fiu scurt si la obiect, pt ca nu-mi place sa scriu telenovele! Am facut programare pe whatsapp fff rapid, confirmat cu 1 h inainte si plecat spre locatie. Am intarziat ce-i drept, din cauza mea, trecut un pic pe rosu, dar scapat doar cu avertisment. Intarzierea a fost acceptata si prin urmare a ramas timp doar de 1 fin. Actiunea a inceput cu un dus de refresh, apoi oral nep, gustat capsunica (nimic de reprosat) din nou oral nep si finalizat oral. A tinut soldatul la caldura pana la ultima picatura. Dus din nou, un pupic dulce si plecat spre casa. Pt prima vizita nota de admitere 8.5+. Categoric la urmatoarea vizita de aprofundare nota de admitere va fi mai mare. Spre deosebire de altele, la Maya ce vezi in poze aia primesti garantat fara suprize neplacute. Taxa de deranj 200 leuti De revenit...categoric DA! Te pup M si sper ca a fost ok la examen! PS: fiti domni cu ea si veti fi rasplatiti pe masura !
  10. Stii ceva , ce noi nu stim ?! Daca ai ceva info noi, toarna tot😁! Doamne cat mai ducea funduletul ala !
  11. Am fost sapt trecuta. Aceleasi servicii si preturi. Total 150 fin / 200 h 2 fin Eu o sun undeva intre 14.30 - 15.30 si raspunde, sau msg cu ora la care vreau si-mi rasp daca are sau nu liber.
  12. Pai si eu ma las pagubas ! 😀 Pacat...cel putin, cu mine, a fost corecta de fiecare data si eu cu ea! Ma reorientez...ca la waze ! 😂
  13. Salutare. Se mai stie ceva de d-soara? Am sunat, msg si ... nimic ! Am mers o perioada constant la ea si cu toate astea niciun semn. O fi ramas pe circuit inchis ?!
  14. Am trecut saptamana aceasta pe la Ana. Ce-i drept ca a durat ceva pana am prins programare (ba tel inchis, ba nu rasp,etc). Locatie Sincai, parter, aproape de facultati - nota 9. Contact telefonic (dupa ora 13 atunci sunt sanse sa raspunda), programat, confirmat prin msg ca ajung si am ajuns. Am optat pt o tragere oral nep cu anal pro. Per general nota este de 8 din partea mea. Ca si aspect pot zice ca aduce cu Alis , slabuta, sani mici, sfarcuri erectile, iar la servicii cu o clasa sub Alis - repet strict parerea mea. App ... O mai reveni Alis!
  15. Pt prima data la Elena si pot sa spun ca a fost foarte bine. Am ales varianta lunga si bine am facut. Povestea este scurta ca nu imi place sa fac telenovele: - prima tura oral nep combinat cu normal pro si finalizat - a doua tura oral nep cu deep din cand in cand si finalizare orala. Pt mine unul nota generala este 9 Halatul 250 de cocosei timp de 1 ora cu dusurile de rigoare. Concluzia finala...eu unul o sa mai trec pe la ea, si da o recomand pentru cei care inca nu au trecut pe la ea. Ceilalti care au spus "prezent" stiu cel mai bine ce au de facut. Altceva nu pot sa spun decat "sa aveti inaintasul tare ca asa le trebuie"
×
×
  • Creează nouă...