Sari la conținut

kerkelitu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kerkelitu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    kisoda

Vizitatori Recenți Profil

1.749 citiri profil

kerkelitu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputație

  1. Salut! Dupa o prea lunga perioada, am ajuns din nou la Anastasia. Aceeași femeie fermecătoare! Ochi hipnotizați, corp de invidiat de multe tinere din zilele noastre. Făcut dus, prosop curat, și direcția dormitor. Recunosc ca nu pot să-i rezist mult. Se implica și te face cum vrea ea... și cum vrea ea e mai bine decât cum vrei tu. Note 10 pe linie. Locație Dumbrăvița,discret. apartament curat. Ma bucur ca ai revenit, Anastasia!
  2. Astea "noua în Timișoara"... Care or fi păsări călătoare venite din tarile... roșii?
  3. P.S. Ar trebui un moderator sa schimbe numarul de telefon din titlul topicului cu numarul( 0725180211 ) la care raspunde fata
  4. Am fost recent la Anastasia. O fata frumoasa,binedispusa si care binedispune. Mereu zambitoare.Mi-a oferit o cafea, am fumat o tigara, si dupa aceea am trecut la partea si mai iteresanta a intalnirii, pe care o notez cu 10. Imi place ca vine si ea cu propuneri de pozitii. Locatia e discreta, apartament curat. Platit 150 ron. Cred ca am stat cel putin 40 min. De recomandat? Desigur! De revenit? Desigur!
  5. Stai liniștit niculetul, și pe mine m-a uitat de vreo două ori, dar nu i-o iau în nume de rău. Și o știu de ce va vreme. Se mai întâmplă. Mai încearcă!
  6. Din nou, pentru a nu știu câta oara, m-am simțit în al nouălea cer la Andrada. E perfecta! Timpul pare că se scurge prea repede, și văd că o ora nu îmi e de ajuns. Cum spunea cineva mai sus, sper sa revină cât mai curând(la noi e CALD și bine 😉). FAN BASE-ul Andrada din Timișoara e considerabil, și are o opinie: revino Note...nu pot pune preț pe satisfacția pe care o am in compania ei. Sa auzim numai de bine( de Andrada in Timișoara) ðŸ¾ðŸ·ðŸ¸ Sarbăutori kerkelite!ðŸ¸ðŸ· ðŸ¾
  7. Deci chiar e tipa din anunț?
  8. kerkelitu

    labi mari

    Anastasia parcă o avea mai voluminoasa.
  9. Ooooo. As fi primul! Cu fata aia uneori nici nu ajungeam in pat și era primul număr făcut!Am rupt un pat cu ea(aveam eu pe atunci 100kg+) Nu era cea mai frumoasa, nu era urâtă, dar atitudinea era peste toate fetele de atunci. Oare ce o mai făcea?
  10. Da, mi s-a întâmplat și mie. Am intrat în povestea asta gândind cu capul, și nu cel de pe umeri. După care a intervenit un alt organ,vorba vine, inima, care a zis:hmm, ce-avem noi aici? Și atunci s-a produs nebunia!...Și practic " hobby-ul " ăsta de ceva vreme. Ok. Partea nasoala e că acum creierul trebuie sa raționalizeze probleme create de instincte și emoții... Good luck, brain, you're gonna need it!
  11. N-am mai văzut demult o femeie cu floci, dar nici nu mi-e dor
×
×
  • Creează nouă...