Sari la conținut

gabrielm

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabrielm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tg mures

Vizitatori Recenți Profil

2.323 citiri profil

gabrielm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputație

  1. Buna seara.intru mai rar aici și observ ca lucrurile sant agitate.Nu am nimik cu nimeni am fost un client destul fidel al salonului și nu imi pare rau.Berlin 777 nu am nimik cu salonul dar treaba cu sunatul doamnei de la salon de acum cateva luni bune nu mi a placut,cred ca e o confuzie nu sant mmmsss sant gabriel m de la .....,știe doamna ma cunoaște.In cele zeci de vizite la salon am plecat mulțumit(o data sau de doua ori m am simtit frustat pt niste programari la o ora iar cand ajung se schimbase maseuza)nu am pica pe salon.Sper sa ajung la salon sa vb cu doamna dc m a sunat atunci.
  2. Buna.sant un client mai vechi al acestui salon,cam de la inceputuri.da au fost pret calitate acceptabil.ultima data am f cam de cateva luni am intrat cu ultina si duscutata maseuza.da frumoasa masaj nud70 ron.platit plecat.dar dupa cateva zile ma suna patroana.ne putand vb an zis ca revin mai tarziu am sunat .a zus ca nu piate vb.asa ca am lasato asa.credeam ca s a intamplat ceva.Azi na suna iara.Doamna avem și noi viata personala.prima data am zis ca o fi gresit ,dar azi.?Din partea mea un mare minus.aveti grija colegi sa nu va treziti cu vreun apel.
  3. mmmsss,sti cum li se zice la astia care parasc,SIFONARI,dute ma paraste ,poate iti dace reducere,pt ala cu 777,
  4. Ooo.ce pacat macar cateva zile vini la Mures
  5. Fetele cu care era kristina se oare ca vor cintinua imoreuna inca nu au locatie .cand stiy amanunte va anunt sau poate deschid ele un topic.
  6. Da ,dragi Targumureseni si nu numai tocmai judetul nostru a ramas fara o maseuza de nota10 tocmai am vb cu Kristina se muta la Brasov.pacat ca nu a mai ramas pe la noi .nu mi vine sa cred ca pleaca.Multumesc Kris de super masajul tau oferit timp de cativa ani buni.CINE stie piate vei nai trece pe la mures.sa ne mai faci masaj.mersi inca o data bafta in viitor
  7. Si Andreea ,Stefi au terminat ele mai presteaza
  8. Sati traiasca.ka multi ani.ce e fata baiat
  9. Frumoase poze.sper sa nu te mariti pana luni.sti tu dc zic asta.
  10. Si eu as fi interesat de mess-ul ei:chiar are unul?
  11. Andreea.saptamana viitoare lucrezi.pot sami faci o progranare?
×
×
  • Creează nouă...