Sari la conținut

eol

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eol

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Capitala

eol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. eol

    Maseuze independente

    Deci nu-mi aduce aminte de faptura asta gingasa :). O super fata, care se dedica complet masajului erotic. Am si reusit o data sa merg mai departe cu ea, dupa care nu am prins-o si am aflat ca s-a retras.
  2. Buna seara. Faci masaj și pentru fete? Ti-am scris pe whatsapp in weekend, dar n-am primit niciun răspuns.
  3. Mi-a spus la ultima întâlnire. Personal, ma bucur pt ea. Este un om deosebit.
  4. Fata are iubit acum. Cred ca s-a terminat pe bune pt noi :(.
  5. Chiar ca cea mai proasta veste :(. Ma bucur ca am reușit sa te mai prind o ultima data in 2018. Ai grija de tine.
  6. Buna Alexandra. Lucrezi in perioada asta? Am sunat ieri și telefoanele erau închise.
  7. " Dar de ce nu veniți direct acasă la mine, stați în fața blocului, poate mi se face milă și vă primesc ! " Nici in gluma sa nu zici asta. Pt ca venim :)).
  8. După o lunga absenta din patul Alexandrei, mi-am făcut apariția azi la prânz, mai mult obosit decât pregătit pt ce urma. Locația este cea pe care o știu toți. Alexandra insa nu. A slăbit puțin, in continuare arată foarte bine și masajul prestat rămâne de top. Spre deosebire de celelalte dați când am fost la ea, acum nu trec printr-o perioada optima și și-a dat seama imediat. Am vorbit despre ale mele, m-a masat in stilul caracteristic, s-a implicat 100%. Locație - 8 Masaj - 10 GFE - 11+ Tarif - 120lei pt 2 finalizări, dar am stat doar 1. Cu mine a avut atitudinea unei prietene dragi și a fost exact de ce aveam nevoie. Rămâi aceeași femeie cer senin :).
  9. Subscriu la capitolul poze! In weekend vreau sa-ti fac o vizita.
  10. Am fost vineri la doamna. Locația este cea cunoscuta. De dansa nu mai zic. Un masaj excelent, urmat de o lucrare de zile mari din partea ei :). Nu mi-o mai enervati, ca-i fac fata cu greu in asemenea momente. Durata a fost de 1:30h, dus înainte și după, decartat 200lei înainte de festivitate. Eu o recomand in continuare.
  11. Hai ca fac eu un pustiu de bine comunității. Ramona are un blog, memoriileuneimaseuze, pe WordPress parca. Încercați sa o contactați asa. Dacă sunteți oameni civilizati și cu bun-simt, poate va primește.
×
×
  • Creează nouă...