Sari la conținut

discoshok

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre discoshok

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    caacal

Vizitatori Recenți Profil

1.614 citiri profil

discoshok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

37

Reputație

  1. I-am cerut, dar mi-a zis că nu face oral după ce a făcut normal. Asta e...regulile casei
  2. Tocmai, că sunt rugbist și ultramaratonist...e exact invers, am rezistenta la căldură mult mai mare. Dar am venit să fut, să mă simt bine, nu sa alerg pe munte. N-o lua ca un comm negativ, tu ești ceea ce trebuie cu servicii excelente. Doar ca era fff cald în încăpere, atât...un AC portabil are un randament f scăzut, atâta tot.
  3. Fata frumoasa, buna de pula, nimic de zis. Nota 10. Am venit cu chef, excitat, atmosfera de vis, camera superb amenajata, dar confrați, cald...suuuper cald. Am transpirat ca un porc, mie placamdu-mi sexul intens și sportiv, dar abia așteptam să plec. Un rahat de AC portabil cu randament mizarabil. E prima oara când plec de la o escorta neterminat. Bani aruncați. Păcat de frumusețea fetei.
  4. Azi am vizitat-o din nou după o perioadă mai stresanta și grea pt mine. Eram super horny și aveam pofta mare de ea. O experiență de nota 10, un oral first class, dar și la sex e fffff buna. Păcat că voi părăsi Romania curând, dar o sa îmi fie tare dor de tine, femeie minunată. Esti best of the best, de departe.
  5. Cea mai buna tipă ever. La supt e no1. Fără mâna, tehnica de vis. Nota 10 pe linie. E ceea ce trebuie. Frumoasă, înaltă și ff isteață. O femeie adevărata.
  6. Eu as zice că nu mai merita. E parca plictisită ușor. Nu o mai suge cum trebuie, se ajuta mult de mâna. Da cu o tonă de lubrifiant și nu mai e așa strâmtă. In plus, mirosea a usturoi azi. Am fost la ea de f multe ori, e o fata frumoasa, dar pare scârbită de ceea ce face. Așa că, gata și cu aceasta fata care a fost buna. Păcat...
  7. Salutări, confrați Am vizitat-o ieri, e ceea ce trebuie. Foarte buna la oral, excelează. Locație centrală, dar cam cald - nu mergea AC. Oricum, a zis că se muta. Fata micutaz slăbuță, finută. Am testat-o doar la oral, unde suge fff bine. Deep-ul nu îl face totuși susținut și se mai ajuta de mânuță. La fel și la supt cu capul pe spate, maxim câteva mișcări și se îneacă. Note 9 overall. PS - are un câine de lupta care este inca pui
  8. Haideți, frați futaciosi, sa dam o pilă de ajutorl... Am vb cu soțul doamnei...par ok
  9. Dacă sunteți în capitala, cu cea mai mare plăcere. Ce ziceți, dragi futaciosi? Nu unim forțele?
  10. Clar, de evitat. Cea mai proasta experiență ever. E puțin sărită de pe fix, are probleme psihice. Vorbește în dodii. Parca eram într-un roman de kafka. Efectiv mi-era scârbă ..e o burtoasa de 45 de ani, cu tate lăsate. O garsonieră mizera, fara apă caldă, fara prosop. Nici ea nu se spala, pt că avea ceva mirosuri suspecte. Trebuia să plec, dar am zis hai sa vad ce e de capul ei. Singura parte buna, face o muie decenta. Nu mai revin și vă sfătuiesc să evitați.
  11. Buna...mi-ar placea sa te cunosc...sunt in zona ta...pompier cu furtunul tare...pup
  12. Salut Vizitat a patra oară în ultimele două luni săptămână trecută, probabil și ultima oară, pentru că că parcă m-am îndrăgostit 😅😅😅. Trecând peste gluma, fata e foarte frumoasa, chiar superba, tânără, drăguță, spontană, cu mult bun simt și ff inteligenta. Păcat că face meseria asta, mai că mi-as fi lăsat nevasta pt o așa femeie buna și sexy. Nota 10 pe linie, face bine tot ceea ce face. PS-Firekisses pt domnișoara și mulțumiri.
  13. Am vizitat azi o fata super frumoasă, tânără și inteligenta. Pe o vreme ploioasă, la prima ora a dimineții, înainte de a merge la sala, a rezultat o experiență peste prețul plătit. ON nota 9, urmat de un 69 plăcut, curat. NP nota 10 doggystyle, se implica, geme plăcut și nu pare fals. Merita revenirea pt o ora next time. Ciocane tari pt confrați și pupici pt dra frumoasă.
×
×
  • Creează nouă...