Sari la conținut

burtila

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre burtila

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

burtila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Am incercat si eu , atras de frumoasele poze , dar nu am reusit nici la telefon , nici prin intermediul altor site-uri, timp de cel putin 3 saptamani. Nu stiu ce sa zic dar daca pozele ar fi fost reale eu as fi mers cu riscul de a plati bani grei... Asta e.. eu unul am renuntat, la a mai suna la acest numar.
  2. Salutare tuturor, acum a plecat domnisoara de la mine , este intradevar o fata pe care vrei sa o mai chemi si alta data la tine. Eu fac deplasari multe cu serviciu asadar in C-ta la Hotel. Am sunat, am intrebat pret/h-200 lei,cu tot cu deplasare la hotel, doua finalizari, oral/normal.Oralul a fost negrabit, neprotejat destul de adanc si umed, nu am simtit dinti. Este dragutza la fata ,sani potriviti (micutzi dar fermi)oricum eu asa prefer decat mari si.... ,se comformeaza repede cerintelor ,se comporta bine in discutii - socializare, dupa parerea mea multe intrebari care pe mine ma irita putin, dar altfel nu ai putea sa faci o socializare. Eu am cerut doar oral , deobicei fac asta, dar cred ca, cu domnisoara data viitoare voi incerca pentru prima data un normal - la hotel. Curata , a venit la timp asa cum a zis in 1/2 ora a fost la mine. Se vede ca este atenta cu igiena, a fost cu servetelele in pat. Oral: 9+ restul nu ma interesat. Sper sa fie OK prima mea interventie si o salut si pe ROXI.
  3. Salut tuturor ca vd ca nu au prea mai intrat pe aici de multisor. Eu sunt un plimbaret caruia ii place sa se relaxeze cu fete dar slaba oferta .....ma plimb prin partea est si sud a Romaniei daca stiti fete din Regiunea Moldova sau sud C-ta, va rog sa imi dati si mie . Eu am avut pe Iasi dar nu se mai ocupa ...ma intereseaza si masaj erotic. Succes.
×
×
  • Creează nouă...