Sari la conținut

gabriel.r

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabriel.r

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Deva

Vizitatori Recenți Profil

1.500 citiri profil

gabriel.r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Confirm oarecum spusele colegului. Dupa ce-am citit recenzia, m-a facut curios si am sunat, fetele sunt dragute la telefon, mi-au comunicat preturile, 200 fin cu amandoua sau 300 ora. M-am deplasat in plimbare pana la resedinta lor, blocul cu covrigaria gigi de la opera. Ajung in fata usii, dupa o bataie scurta aud pasi si observ cum se uita pe vizor, pleaca, aud susoteli, 20 de secunde mai tarziu revine si deschide usa foarte incet, nu vazusem nimic in acest moment. Ma poftesc in casa, apar amandoua de dupa usa, energice oarecum, facem cunostiinta, mergem in dormitor, ne dezbracam in timp ce schimbam jumatate de vorba si trecem in pat. Au inceput cu saruturi intre ele apoi si-au dat limbi, pe rand, una altuia si eu le mangaiam pe corp, treaba asta n-a durat mult, 5-6 minute, s-au lins cam rusinos dar infine. Au spus sa incepem oralul, ma intind si incepe bruneta plinuta, blonda statea langa mine si ma mangaia pe piept, oralul destul de ok(din ambele parti) nimic spectaculos, dar decent. Au facut schimb de cateva ori si a trecut bruneta LOT, blonda langa noi, mangaieri si chestii de genu. Trecut blonda LOT, aici sincer nu mi-a placut, e slabuta si se misca cam aiurea, practic ma ranea cu oasele dar am lasat-o oleaca sa-si munceasca banutii. Spre final, pus caprita ambele gagici, si am schimbat in bunul plac de vreo doua ori, finalizat in blondina, ma rog, in prezervativul din interiorul blondinei( care apropo, cum a spus colegul, e larga, practic eu am ramas mirat la cat de larga e, si vorbesc larga la mana, dar in ea se simtea destul de ok) Ce sa spun, sunt fete tinere, rusinoase tare, incepatoare, probabil din provincie, dar incearca, si asta conteaza. Nu sunt frumoase, nu sunt urate, sunt doua fete simple care pot fi ale tale pentru o suma modesta. Daca vreti un threeway merita, separat, nu le-as vizitat, impreuna, au fost o experienta ok.
  2. https://nimfomane.com/forum/topic/117975-carina-matura-0733195967/
  3. 0757925290, 0738792342, 0746449335 , 0752471177 , 0739259735 , 0739259712 Are centrală telefonică
  4. https://nimfomane.com/forum/topic/117073-a-fost-cineva-la-d-soara/
  5. Aparent, de evitat. Am verificat numărul și am găsit thread pe Alba. https://nimfomane.com/forum/topic/110708-de-evitat-0744933818/page-2 Sunt mai multe anunțuri momentan pe Deva care miros a aceeași persoana, băieții din Alba au confirmat aceeași situație și la ei. Anunțurile seamănă între ele, cred ca veți observa despre ce vorbesc. Pozele sunt din doua anunțuri diferite dar presimt aceeași vulpe in spatele lor.
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/122839-eve/ Nu știu ce sa spun. Multe recenzii foarte negative, într-adevăr sunt și unele pozitive dar cu semnul întrebării. Tind sa cred mai degrabă recenziile negative, find de la useri cu reputație mare. Desigur, asta-i doar părerea mea, dacă va plictisiți puteți citi din linkul de sus, eu am avut niște timp de pierdut și l-am ocupat cu asta.
  7. Sa știi ca m-am gândit ca își setează prețul in funcție de cum are chef in momentul in care o suni :)) . Să-i fie de bine, așa înainte se sărbători :))
  8. Vizitat și eu, tipa arată bine din punctul meu de vedere, fața de Bambi, inocenta, înaltă și slaba, sânii ei sunt super geniali ( gusturile nu se discuta ) sânii find motivul vizitei mele. Daaar, pt 150 fin nu se prea merita. Atitudine așa și așa, chiar la limita decentei, nu comentează dar nici nu își da interesul. Eu am pornit cu o atitudine foarte deschisă in ideea ca o influențez sa fie mai draguta( la tipele mai ok funcționează). ON pt maxim un minut, NP început cu ea deasupra dar evident ca a obosit din 3 mișcări( probabil sunt prea grele țațele) trecut la misionar, ceva urme de gemete și niște atingeri firave pe spate, am luat-o puțin de picioare și am dat sportiv in ea, nu a comentat nimic, cred ca i-a plăcut oarecum. Am întrebat-o dacă pot s-o sărut sau limbi la puța, a zis contracost:)) asa ca nu. Ți-am dat deja 150. In concluzie, finalizat, îmbrăcat. Am încercat sa mai discut puțin cu ea dar nu-i prea interactivă. Recomand? Doar dacă aveți 150 de care nu va pasa și sunteți fani țațe mari și căprioare. Locație sa zicem 8, ON 4, NP 7, GFE 4, aspect 9, atitudine 5.
  9. Locație 10 Atitudine 9 ON 10 GFE 10 OP 9
  10. Salut, dragi Orădeni! Am fost in vizita in orașul vostru acest weekend cu scopuri educative, aveți un oraș foarte frumos, l-am luat la pas cat de cat și am fost încântat, dar asta-i irelevant. Ajuns aici am intrat pe forum sa văd ce se întâmpla in zona, nu mi-a luat mult sa ajung pe acest thread și sa ma pierd prin recenzii. Situația devenise evidentă, telefonul a fost dat, spre destinație am purces. Locația bine cunoscuta din ce am citit, ajuns relativ ușor, cu direcții de la Cristina. Ajuns in fata ușii, se deschide și observ un specimen frumos de femeie, nud, superba. Locația drăguța, lumini roșii ambientale, un vibe de sex sălbatic dar pasional in camera. Ne așezăm pe fotolii, o Èšigara, un pahar de apa, o poveste, totul ok. Ma simteam absurd sa fiu singurul îmbrăcat din camera așa ca am făcut cel mai logic lucru și acum eram din nou in echilibru. S-a scuzat sa facă dus, odată revenita s-a apropiat de mine hotărâtă și stând jos ii sărutam corpul și ne mângâiam. Piele fina, miros frumos și primitor. Ma ridica și continuam săruturi și mângâieri lascive, ajungem in pat, ma joc cu puța aia mică și drăguță, observ ca ii place mult și am decis ca era timpul sa o gust, și exact asta am făcut, pentru mult timp. Osavuram și simteam pulsațiile corpului ei. A urmat, un oral neprotejat, ambițios, pervers, romantic, și toate cele cuprinse între. Deloc grăbit, cantitatea optima de oral aș putea spune. Apoi momentul penetrării, protejate, a puței sus menționată. Foarte drăguț moment, un vagin moale și strâmt. Gemete și îmbrățișări, sărutări, câteva poziții, eram amândoi prinși in jocul acesta sexual. Dar pana la urma a venit momentul, mai rapid decât trebuia dar era de neoprit, și am savurat momentul in ea, simțindu-i pulsațiile și respirația grea. In concluzie o experiența reușită. M-am gândit și foarte probabil voi reveni in orașul vostru pentru a-l studia mai mult, și pentru a reveni la Cristina. Cristina, te pup😘 ai fost un partener de sex excepțional. Aștept cu drag următoarea noastră întâlnire.
  11. Nu Depravat 😂 noi discutăn politică aici.
  12. Daca tot ai aruncat o "bomba" asupra unor persoane care au vizitat-o pe respectiva, ai putea sa dai mai multe detalii despre situatia asta ( de unde sti ca e bolnava, etc...) Nu de alta dar e totusi un subiect sensibil si stiu din alte postari ca au vizitat-o destul de multi. Multumesc.
  13. Cred ca a plecat domnisoara, am incercat sa sun dar e inchis.
×
×
  • Creează nouă...