Sari la conținut

mary.oct.goga

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mary.oct.goga

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.808 citiri profil

mary.oct.goga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

153

Reputație

  1. Buna tuturor,vreau sa va anunt ca pe data de 6 martie voi pleca din tara pentru o perioada foarte mare.Il rog pe Pisicuts sa-mi scoata toate pozele.Mi-a parut bine ca vam cunoscut pe fiecare in parte.Va doresc distractie placuta in continuare si sa aveti parte de lucruri frumoase. O zi minunata tuturor.
  2. Buna,astazi ma gasiti pana la ora 18:00.Va astept.😚😚😚
  3. Buna tuturor,vreau sa va anunt ca incepand de azi voi lucra si sambata.De la ora 10-22.pupici
  4. Buna TK2,eu nu am"peste"daca te intereseaza atata de mult,ti-am zis faza cu portarul sa-i spui unde mergi pentru ca e cam nesimtit si se lua de tine.O scuze eram sa uit(am peste in congelator).ðŸ˜
  5. Buna tuturor.vreau sa va anunt ca miam schimbat locatia.Bulevardul Uniri.pupicii.
  6. Buna Rafa,eu nu fac sautari pe corp si fk numai dak mi se cere.pupici. O seara frumoasa
  7. Va anunt cu dezamagire, ca am luat o frumoasa candidoza dupa ce am fost vineri la Mary...nu aveam de unde sa iau din alta parte. Veerde nu te supara dar din spusele tale,eu nu imi aduc aminte sa fi venit la mine,vad ca teai pus pe mine sa imi faci rau,vad ca sti deja ca ai candidoza,in 2,3 zile tia aparut ai facut si analize,tiau si iesit analizele,cum e posibil?vezi sa nu ai vro iritatie de la lubifiantul prezervativelor daca ai fost la mine.Vad ca pe data de 5 decembrie tiai facut cont,pe 6 ai fost la mine si pe 7 ai pus recenzie si ai aruncat o pastila,,,, Am cerut sa stea deasupra, s-a conformat, dar parea ca o deranjeaza ceva la pasarica si s-a cerut ea in misionar, doggy si umericraci.,,,si ieri vi sa spui ca ai luat candidoza de la mine. parerea mea gandestete de 5 ori inainte sa faci acuzati,nu esti prima persoana care ma viziteaza si toata lumea e ok,Multe lucruri nu se leaga din spusele tale,
  8. Buna tuturor.Vreau sa va anunut ca de astazi tariful meu pentru o finalizare a revenit la 100 ron.O zi placuta tuturor.
  9. Buna tuturor,vreau sa va anunt ca programul meu de lucru sa skimbat,va fi de la 10 dimineata pana la 10 seara,va pup,O zi palcuta tuturor.
×
×
  • Creează nouă...