Sari la conținut

onu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre onu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

Vizitatori Recenți Profil

2.885 citiri profil

onu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

37

Reputație

  1. Mulțumesc frumos, energie atomică! Te pupă al tău berbec! 😘😘😘🤣
  2. La mulți ani sănătoși și fericiți alături de noi cei iubitori de frumos ! Petrecere frumoasă !🎊🎉🎂🥂🌹
  3. În sfârșit o veste bună pe ziua de astăzi. Este nevoie de o fată ca tine în București.
  4. Bună Naty ! Cred că ar fi timpul să faci o vizită și pe la București , totuși. Te pup și dacă ajungi la București dă un mesaj.😘
  5. Culmea , luni sunt în Galați ! Revin cu recenzia .
  6. Bună, nu vrei să ne spui în ce oraș vei ajunge ?
  7. Bună fraților ! Fiind cu serviciul în Bacău, după o zi de muncă aveam nevoie să întâlnesc o căprioară. Am deschis biblia curvarilor și intrând pe forumul de Bacău mi-a sărit în ochi trupul firav al domnișoarei Bianca.Am sunat și am stabilit o întâlnire pentru ora 16: 30 .Când am ajuns am sunat fata primind interfonul și etajul unde găsim prințesa. I-am înmânat ceva dulce intrând în apartament. Detalii despre întâlnire nu d-au , doar vă spun că este micuță, forme frumoase și frumoasă ( păcat că nu face french kiss ) , este genul de luat acasă. Totul a fost ok , sex oral neprotejat și normal protejat .2 finalizări pasionale într-o oră și puțină joacă cu bichonul. Am plecat cu un vibe pozitiv. Mulțumesc frumos , Bianca !😘Dacă vă purtați frumos cu fata veți primi în schimb ceva deosebit .Next time încercăm și analul, este mică dar duce .
  8. Scuze , dar ce apare în cartier trebuie testat! Next time anunță înainte că ai treabă cu vecina .😂Mâine nu scapă.
  9. Tu fugi la mare și eu îmi propusesem să vin la Arad.Posibil să îmi schimb traseul să îți arăt orașul. 😘Băieți, futeți bine căprioara, îi place și duce .Naty este o femeie pasională și știe cum să se comporte cu un bărbat în pat .
  10. @unsuflet Nu te supăra, poezia e viața ta , Când o văd de dimineață, îmi vine cheful de viață Când o văd pe la amiază, sincer mă energizează , Când o văd apoi pe seară, mă apuc de-o domnișoară. Când Naty tot postează, asta e mă antrenează. 😂 Scuze de of topic. Am făcut o glumă în versuri.
  11. Când vin trebuie să vă văd pe amândouă. Sigur ies scântei de la întâlnirea a trei " nebuni ".😘Este un must have, merit .
  12. Salut fraților ! Am fost la Naty și când era cu Larisa și când era singură , de fiecare dată totul a fost așa cum mi-am dorit. Am venit după o zi de muncă și am plecat relaxat și cu un vibe pozitiv. Dacă fetele greșesc sunt sigur că își asumă, chiar dacă par copilăroase sunt trecute prin viață și sincer își fac bine treaba. Nu cred faza cu furtul , am avut mereu valori la mine și nu s-a întâmplat niciodată nimic . Sincer cu Larisa nu am apucat să văd ce îi poate pielea dar cu Naty am petrecut ceva timp și mereu a știu ce să facă la momentul respectiv ( mulțumesc Larisa profesoara) .Nu îți place cum arată, cum se comportă este simplu , pleci pentru că fete sunt și fiecare are dreptul să aleagă. O seară liniștită tuturor !
  13. Salut colegilor fascinați de căprioare ! Stând multe ore în scaunul de la birou riscam să mă lipesc de scaun , așa că am hotărât să plec la vânătoare de căprioare. Am trecut în revistă biblia vânătorilor de păsărică și am ales să am o vânătoare pe terenul de vânătoare al Izei. Dându-i un mesaj pe whatsapp am stabilit întâlnirea la 17 : 30 .Ajuns acolo am urcat în culcușul căprioarei unde am avut parte de o primire călduroasă. Aceeași prezență sexi și același comportament senzual.Dacă vreți să se comporte excelent vă comportați exemplar și veți avea parte de o vânătoare ok. Primul glonț a fost tras în teaca de plastic și al doilea glonț în gura ( făcătoare de minuni) căprioarei.Toată aventura a costat 350 de lei dar s-a meritat. Am avut parte de o vânătoare așa cum mi-am dorit. Mulțumesc frumos, Iza! 😂😘🌹Dragi vânători, futeți nu futeți, vremea pulii trece !
  14. Bună ziua dragi colegi de vânătoare! Ieri fiind ziua mea de naștere am vrut să am parte de un moment fierbinte.Am dat un mesaj domnișoarei Lori pe whatsapp și am stabilit ca vânătoarea să aibă loc pe terenul dânsei. Intrat în apartament am fost întâmpinat de domnișoara Lori într-o ținută sexi. Aflând căprioara că este ziua mea de naștere mi-a propus să participe și colega .Am acceptat această întâlnire și nu regret deoarece fetele au fost exact ceea ce aveam nevoie .Foarte curate , sexi și pot să spun că au reușit să îmi facă ziua frumoasă ( eram foarte obosit ) .Pe toată durata întalnirii fetele s-au ocupat de mine și stresul a dispărut. Din păcate datorită oboselii nu am apucat să descarc gloanțele decât în teaca de plastic de data aceasta. Mulțumesc frumos fetelor ! 😂😘Toată vânătoarea a costat doar 250 de gloanțe. Fraților , trageți bine , fetele duc mult ! 😘
×
×
  • Creează nouă...