Sari la conținut

george vranici

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre george vranici

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

george vranici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputație

  1. Esti o dulceata de fetita.Sper ca maine nu te mai ratez.
  2. Esti cea mai buna Carmen.Azi mi-ai oferit tot ce putea fi mai frumos si mai bun pe lumea asta.Pentru mine esti de neinlocuit.Nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea.Cine nu ma crede sa incerce.
  3. Draga Terente nu stiu cat de bine o cunosti tu pe Carmen dar sincer iti spun ca esti intr-o eroare sau ai alte scopuri ascunse.Toti cei care o cunosc observ ca nu sunt de acord cu tine asa cum nici eu nu pot fi.Daca ai mai frecventat multe fete si crezi ca s-au comportat mai bine cu tine du-te la ele si las-o in pace pe ea.Daca nu ti-ar fi anulat programarea si stateai sa astepti degeaba in parcare era mai bine?Sa stii ca eu am vizitat-o pe Carmen ultima data acum 3 zile si m-am simtit minunat cu ea.Sunt chiar nerabdator sa o revad.Sa stii ca mi s-a intamplat si mie o data sa-mi anuleze o programare.Dar nu cred ca e un capat de tara.Oriunde se poate intampla.Iar aici trebuie sa fim mai intelegatori decat la service sau la dentist.Carmen nu e o fata rea poate chiar a avut o problema.Nu cred ca ti-a anulat programarea fara un motiv intemeiat.
  4. Intradevar cea mai buna.Din punctul meu de vedere nu poate fi comparata cu nimeni.Bravo Carmen.
  5. Sunt bucuros ca pot sa-mi exprim bucuria de a fi printre cei ce o viziteaza regulat pe frumoasa Carmen. O cunosc pe Carmen de cand si-a inceput activitatea si va spun sincer ca nu as pute renunta la ea.Este cea mai buna din toate femeile pe la care am trecut si acestea nu au fost putine.Am incercat multe escorte din Pitesti si nu numai dar sincer va spun ca tot la ea ma intorc. Ultima data am vizitat-o acum doua zile si m-a facut inca o data sa ma simt minunat in compania ei.Te primeste cu caldura si te copleseste cu saruturi.Se comporta asemenea unei prietene careia i-a fost dor de tine.Are o pasarica stramta si foarte curata.Nu am simtit niciodata vreun miros neplacut.Face un sex oral cu placere si de cea mai buna calitate.Ii place sa te priveasca in ochi in timp ce iti face sex oral.Accepta sexul oral si neprotejat cu finalizare orala,accepta sexul normal protejat in orice pozitie fara sa comenteze,daca fanteziile ti s'au terminat te ajuta ea,accepta finalizare pe sani,pe corp,pe picioare,itr-un cuvant poti face tot ce vrei cu ea. Nu m-am simtit niciodata grabit.Chiar si dupa ce termini sta si te mangaie,te saruta patimas si te lasa sa decizi tu cand te ridici din pat sa pleci.Oare ce poate fi mai frumos de atat pentru doar 150 lei? Iti multumesc draga Carmen ca existi si ca ma numar si eu printre cei ce se pot bucura de serviciile tale. Voi reveni la tine ori de cate ori voi avea ocazia cu multa placere.
  6. Carmenuta draga ne-ai lovit rau de tot cu decizia ta si mai ales pe mine pentru ca tu erai febletea mea.Deci asta era motivul de nu mai raspunzi la telefon.Imi pare rau pentru mine ca nu voi mai putea sa ma bucur de clipele frumoase petrecute cu tine dar in acelasi timp iti respect decizia si iti doresc mult succes pe noul drum pe care vei merge de azi inainte.
  7. Intr-adevar se merita intalnirea cu Carmen.Astazi am revazut-o si eu dupa ceva pauza.Finuta si buna ca intotdeauna.Nu mai fac o recenzie ca am facut multe si nu vreau sa plictisesc pe nimeni.Din punctul meu de vedee e cea mai buna si voi reveni ori de cate ori voi avea ocazia cu placere.0Te pup Carmen si iti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit.
  8. Nu se intampla nimic c0olegule.Este prezenta.Astazi am fost eu la ea si este la fel ca de obicei.Primitoare,lipicioasa,pupacioasa.Eu unul m-am simtit excelent cu ea ca de obicei.Nu am cuvinte sa-mi exprim satisfactia.Nu mai fac acum o recenzie pentru ca s-ar putea sa plictisesc pe unii.Cine o doreste insista si ii raspunde.Sa stiti ca nu raspunde la telefon in prezenta altcuiva.Eu chiar am rugat-o sa raspunda cand eram la conversatia de final si nu a vrut.Chiar mi-a spus ca faptul ca ne cunoastem de multa vreme nu conteaza in respectarea principiilor ei si cred ca are dreptate.Va doresc mult succes celor ce o doriti.
  9. Cred ca trebuie sa insisti colegule pt ca e foarte ocupata.Mie mi-a raspuns la telefon si joi si vineri dar nu am gasit un loc liber decat sambata cand deja nu mai era ok pt mine.Asa ca am decis sa mai astept pana saptamana viitoare cand voi putea si eu si va fi si ea disponibila.Cred ca ar trebui sa-si prelungeasca programul ca sa ne multumeasca pe toti.
  10. Ieri am avut o intalnire foarte reusita cu frumoasa Carmen.Am sunat-o si mi-a raspuns la al doilea apel stabilind intalnirea in 10 minute pentru ca eram prin centru.Primirea ca de obicei calduroasa cu saruturi pasionale si mangaieri reciproce care m-au infierbantat destul de repede.Simtind ca s-a intarit ceva in pantalonii mei mi-a desfacut cureaua si a inceput sa ma dezbracce usor dupa care a coborat cu saruturile in jos pana la motanel,cum ii place ei sa-i spuna,pe care l-a luat in gura incepand un sex oral care mi-a placut la nebunie.Nu am lasat-o asa prea mult si i-am cerut sa trecem in pat unde i-am intors sexul oral cu multa placere.Are o pasarica superba si foarte curata de care nu ma mai saturam.Dupa ce am trecut putin si in 69 am trecut la normal protejat in diverse pozitii.Cel mai mult ii place caprita.Nu-mi place finalizarea in prezervativ asa ca am incheiat intr-un 69 cu finalizare orala.Splendid.Suge tot si nu te lasa pana nu ii dai de inteles ca trebuie sa o faca.Dupa igienizare am mai stat la o tigara si cateva taclale ca doi vechi prieteni.Are o atitudine de nota 10.Te face sa te simti excelent. Note nu pot sa-i dau decat de 10. Cadoul 100 lei pentru cele 35-40 minute petrecute in compania ei. A fost o intalnire super.Multumesc draga Carmenuta si astept sa te revad.
  11. Insista colegule.Eu am fost la ea saptamana trecuta si era ok.
  12. Apropo,atunci cand m-am inscris pe acest forum am fost suspendat imediat pentru cateva zile pentru nimic as putea spune fata de ce face acest agricultor necioplit.
×
×
  • Creează nouă...