Sari la conținut

rcm76

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rcm76

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    un pic pe acasa,un pic pe afara

rcm76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Cer scuze ptr. intarziere,str. cred se numeste Arh.Ioan Mincu, prima scara linga un magazin de bijuterii.
  2. Salutare, am fost la Sonia acum vreo 3/4 zile,nr.din Publi24.Locația vizavi de bigul mare.Fata slim,arata bine, oral și normal protejate 100, vorbareata,nu te grăbește.Camera curată, la baie nu am fost eram deja dusat. Locație -8 Oral -8 Normal-9 Uitasem face și anal dar e la început și în funcție de mărimea sculei.
  3. Salutare, da faza e adevărată, nu aveam nici un rost să debitez prostii aici,am fost și la altele și m-am simțit bine și da am plecat cu coaiele umflate, ba mai mult în timp ce mă imbracam o alta tipă a deschis ușa și mi-a zis să mă grăbesc că așteaptă alt client afară și să nu dau nas în nas cu el
  4. rcm76

    Roxy

    La cea tinerica blondă a fost și eu, chiar lângă Brd, cealaltă stătea la tel.si fuma.Am intrat în camera, curată, într-adevăr patul scârțâie. Nu i-am. retinut numele dar mi-a zis că e din București și peste câteva zile urma să plece în Spania. Are tatuaj pe spate în zona lombară. Locație -8 Aspect -7 Oral-7 Normal-8 Halat-100 o finalizare. M-am simțit bine în prezența ei, ei, grăbește și se implică nu stă în sacul cu cartofi.As vrea să ajung la cealaltă blondă.
  5. Salutare,am fost și eu la Antonia, nr.luat de pe Publi.24.De la Lidl ma ghidat prin tel.la casa mai sus menționată.Intradevar în casă mai erau vreo doua fete,bunicele pot zice.Anonia ca în foto,brunetica,slabuta,am ales un oral protejat și normal protejat 100.Faza tare e că după vreo 20 minute schimbat câteva poziții sună telefonul și o tipă îi spune să se grăbească că trebuie să dea traseul ptr.permis.A sărit din pat, și mi-a spus terminate singur,nici în armată nu am văzut o persoană îmbrăcând așa repede ca ea. Și a dispărut. Vă dați seama că am rămas mască. Locație -8 Oral-6 Normal-...... Halat-100 Poate o fi fost doar un episod, și am avut ghinionul să mi se întâmple mie,iar cu alții sa purtat decent,dar eu sigur nu revin.
  6. rcm76

    Escorta slim

    Salut, săptămâna trecută am fost și eu la tipa de mai sus,răspunde la alt nr.de tel.0760840209,din publi24,locatie pe la Bigul mare din centru. Tipa tânără tunsa scurt,cca.1,70,slabă,piept mare,foarte simpatică și vorbăreața.Apartament curat, baie curată,punct negativ era doar un singur prosop.Halat 100ron,oral fără prezervativ,normal protejat. A început cu un oral bun cu atenție la toate zonele,cu lins de ouă etc..pus prezervativul,schimbat 2 / 3 poziții,finalizat în căciulita. Oral-8 Sex-8,5(capră se onduleaza fata de zici că se rupe,stramta,si curată) Locație-8(ușor de găsit, curat,lenjerie curată) G.F.-9(simpatica,sociabila,nu răspunde la telefon în prezenta clientului și nu te grăbește) Halat-100ron (cheltuiți foarte bine) De revenit sigur. P.S.Are tatuaje pe spate pe ambi umeri,si o inimioară lângă păsărica.
  7. Salut,am fost si eu la Izabela cu o saptamina in urma.Locatia pe linga lidl,fosta autogara la dreapta,o casa maro fara gard.Ma intimpinat la usa,iar in salon mai erau 3 fete,una goala pusca abia facuse dus iar doua fumau pe fotolii.Noi am mers direct in camera,curata baie curata prosop curat. Pretul 50 normal/ 100 norm.+ anal,eu am optat ptr un norm. Trecut la fapte cu un oral de un minut dupa care mi-a frecato cu mina,dupa care sa urcat ea pe mine,am mai schimbat vreo doua pozitii si finalizare pe sini.Fata e docila,face tot cei spui dar nu se implica,stai pe ea ca pe sacul cu cartofi. Locazie-7 Aspect- 6 ( satena parul strins,cam 1.60 ,se vede ca a mai slabit,are burta un pic flescaita,un ruj rosu strident,pe buze,si un nas cam lung cei iese in evidenza,nu e uritica,e simpla) Oral-2 Normal-6 Halat-50 normal(am ales eu,dar face si anal 100)
  8. Salutare!Am fost si eu la tipa asta acum vreo 3 sapt.Nr. luat din monitorul de vrancea. Locatia pe independentei la un bloc ,pe linga o biserica. Tipa are copil mic,si mai sta cu o prietena in ap.,care are grija de copil cind mama se joaca cu clienti, dar prietena nu practica. Tipa arata binisor,1,65,saten inchis(dar se vopseste), un pic de burtica, sinii mari dar lasati de la alaptat,fundul frumos rotund,si ptr. o pers. care a nascut,e destul de strimta. La tel. a raspuns din prima,doar ca ma primit cam greu,motivul era prea solicitata. Nici la pret nu se negociaza,din acelasi motiv,150 ron un oral si normal,cu o finalizare,ambele protejate. Locatie :5 o camera mica intunecoasa cu pereti varuiti cu un mov inchis,o saltea aruncata jos,miros inchis. Corp:7 tinind cont ca a nascut, Oral:9 la asta e super,Normal:8 nu a vrut decit 2 pozitii,se cam grabea. A doua oara am sunato,fixat programare,odata ajuns acolo nu a mai rasp., dupa citeva tel. am plecat,am mai incercat in cursul zilei,nimic.Seriozitate 0.
  9. rcm76

    0763276256

    Salutare! Pe la jumatea lui august,am trecut si eu pe la tipa asta.Nr. luat din Monitorul de Vrancea,m-a primit din prima. Locatia pe str.Rarau,in fata unui punct termic,de la Paco(La 2stejari )prima la stinga. Tipa blonduta 22-23 ani miniona,sinii mici,cu piercing la buric.Am ales un oral si normal,ambele protejate 80 . .Facea si anal dar eram cam grabit si am zis ca o sa revin(are un fund foarte invitant). Locatie 9 dragut,curat,aerisit,nu am fost la baie.Corp:6 cam uritica,sinii mici,o salveaza fundul. Oral:5/Normal7.Se vede ca o face doar ptr. bani ,nu se implica. As zice ca merita incercata. Uitasem-e cam cu fite tipa!
×
×
  • Creează nouă...