Sari la conținut

klaus80

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre klaus80

klaus80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Buna la toata lumea, Doresc sa va povestesc si eu depre experienta mea cu aceasta domnita draguta, am fost la ea de 4 ori si mereu am plecat cu zambetul pe buze, mereu te face multumit, nu stiu a fost doar cu mine asa foarte atenta . O apreciez ca e la inceput si face totul bine. Innitial am facut programare, am ajuns la ea, parcat in fata la Posta din rond, am prins liber, imi covine ca stau in zona, va zic ca dar a venit sa ma ia de jos, dupa ce am intrat s-a oferit sa ma serveasca cu apa/suc si dulciurci, asta plus faptul ca a fost foarte politicoasa, am uitat sa specific ca am rugat-o sa ma astepte in lenjerie sexy, ca mereu dupa dus era goala, nu zic ca nu arata bine , dar pe mine trebuie sa ma iai treptat. Apreciez ca m-a ascultat. Specific ca nu a avut timp sa se uite la telefon si nu incercat. De apreciat. Fata: 8, miniona cu sani medii si fundulet apetisant, ai de ce apuca , carne tare, Face sport e de apreciat. Oral: 8, bun spre foarte bun, pacat ca a fost protejat, dar e bine ca se protejeaza. Normal: 9, intens, multe contre din partea ei, apoi am schimbat pe la spate si am pompat forta arata f bine privelitea, si nu am vrut sa stau mult pe alte pozitii, am pompat forta fara mila, si ea dupa imi zicea ca esti singurul care am pompat asa fara mila pe la spate. M-am imbracat si am plecat, cand sa ies din bloc mi-am adus aminte ca nu am platit, ma urc sus, ea nu raspundea, era la dus, ca sa vedeti cum a fost, a fost bine, de recomandat. O recomand, fiti buna cu ea si ea este dulce cu voi, iti schimba ziua!
  2. Noroc la baieti, Am sunat , vbim stabilit cu MiCky Afost 3 dimineata, vin f des la acest salon, dar de data asta serviciiile au fost jos de tot. atitunine maximim 4 masaj cu scarba si graba, mesteca guma de mestecat continuu. am stat 20 min si am plecat. ce folos caarata binisor, dar trebuie sa fie acel click. Mentionez ca nu eram baut. Poate daca eram, nu observam niste greseli...fiind client din vechi. Poate a fost o zi proasta si pt ea , dar asta e meseria. Bafta la toti!
  3. Am cunoscut-o si eu pe Micky, era experta in masaj. Pe Katya la ce salon o pot gasi? S-a stricat salonul dat nu mai au fete bune am fost recent.
  4. Salut! Am fost aseara la Doama...Pe A.T . o gasesti cu numele Ana cu acelasi nr de tel. Locatia dristor metrou 2. Am fost de doua ori, ambele scurt 50 ron, in principiu doar pentru oral. Era imbracata intr=o rochitza lejera si pe tocuri.La fata este banala varsta 34-37 ani....are o fetita. Locatie: garsoniera la metrou Dristor, baie functionala, primit prosop curat, pat ok, te nota 7 Are o piele fina, e grasutza sanii mari. L-a normal nu am stat, doar pt oral. Preludiu dragut, te maseaza cu sanii foarte moi si catifelati. am terminat odata intre sanii ei stransi (foarte fain, recomand). Concluzie: la pretul asta e OK dk esty in zona merita sa treci.Eu am sa mai revin.la ea am mai fost knd era la romana Acu 1 an jujmate. bafta
×
×
  • Creează nouă...