Sari la conținut

djbebe

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre djbebe

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bacau

Vizitatori Recenți Profil

1.100 citiri profil

djbebe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. te rog date de contact, pentru ca doresc o programare pentru miercuri27.01.2016 dupa ora 20.30. Asteot o confirmare te rog
  2. Am fost la Alexandra, zona Miorita, garsoniera la parterul unui bloc curatel. Am sunat si m-am prezentat dupa jumatate de ora. Mai era cu o colaega care m-a intampinal pe hol, imbracata normal. Alexandra imbracata regulamentar de sexi era pregatita de actiune. Am discutat tarifele, de alrfet cele afisate: 100ron oral, 100ron normal 150ron amandoua, nu a fost de acord cu analul. Cazut de acord cu oralul. Baie slab sau aproape de loc echipata, patul nu mi-a insiprat incredere, pantofii in camera pentru ostilitati nu au contribuit cu nimic la imbunatatirea ambiantei. Am incerca sa conving colega sa participle si ea, propunand dublarea sume dar n-a fost chip, asa ca m-am lasat supus unui oral protejat, mai mult din curiozitate. Ceva implicare dar foarte rezervata, si dupa tipic am aflat mai curand ce nu vrea decat ce vrea. Ambianta 6, Implicare 7, Oral 5, Pe ansamblu nota 6. Raport pret/calitate bun, zic eu. Fara nici un fel de pretentii. Nu recomand decat in caz de avarie. Eu am incercat, dar n-o voi mai face. Oricum in viata tre' sa incerci de toate. Sa fiti sanatosi si voiosi.
  3. djbebe

    :)

    Da, recunosc. Esti diferita. Ca recunosti, vei fi iubita Chiar daca-n lume un banal Va crede ca e tribunal
  4. Ma bucur ca v-am intalnit si tare-mi sunt de folos discutiile de aici. Va multumesc ca m-ati primit, macar ca pe un cititor. Va dorest tuturor zile frumoase!
×
×
  • Creează nouă...