Sari la conținut

bibicu40

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bibicu40

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    deva

Vizitatori Recenți Profil

1.426 citiri profil

bibicu40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Buna colegi, Cu cateva zile in urma am sunat la domnisoara,iar dupa o mica discutie mi-am dat seama ca nu este prea veche in meserie. Am stabilit intalnirea, am ajuns in zona iar dupa niste indicatii destul de comfuze am ajuns la locatie, unde ma astepta in usa blocului, asa ca am inrtat in apartament impreuna ca niste vechi prieteni 🙄😁. Am intrat in apartament unde ma intampinat o mizerie si un miros de nedescris. O locuinta asa de mizerabila nu am vazut in viata mea. Usa la baie era deschisa , era o chiuveta mizerabila si un veceu fara capac, in care era o zeama maro, nu era hartie igienica sau prosoape, pur si simplu baia era de nefolosit. Domnisoara si-a cerut scuze pentru "deranj", iar mirosul mi-a spus ca venea de la consumul de droguri 😬😬😬.Atunci mi-am dat seama ca domnisoara era ametita de la ceva substante, dar atitudinea si aspectul ei m-au facut sa raman. Am intrat in camera sa ne apucam de treaba unde mizeria era la fel😒. Pe jos am vazut 2 prezervative folosite, le-am ocoloit in drum spre un pat micut pe care erau o gramada de haine amestecate cu paturi si dracu mai stie ce 😁. Acum sa vorbim despre domnisoara, arata bine (penrtu gustul meu), sani frumosi,tari, fermi, forma frumoasa, fund misto, tare, bombat, placut la atingere. Cu siguranta isi doreste si ii face placere un preludiu dar in acel moment nu imi doream decat sa ma termin si sa fug. S-a asezat pe pat, eu stateam in picioare si a inceput sa o suga ca o casnica nu ca o profesionista. Dupa ce sa intarit mi-a spus ca vrea sa o fut si sa asezat pe spate in pat. I-am cerut un prezervativ si sa stea capra dar a spus ca nu poate sa stea ca o dor coastele iar prezervative nu are, dar sa nu imi fac griji ca e ok si fara😕. I-am cerut sa ma termine cu gura dar a insistat destul de mult ca ar vrea sa se futa. Pana la urma a inceput sa o suga din aceiasi pozitie, eu stand in picioare iar ea in fund la marginea patului si dupa ce mi-am dat drumul in gura ei a scuipat sperma direct pe jos. Am mers la baie unde mi-a fost frica sa ma apropii de chiuveta sau veceu si m-am sters doar un pic pe o bluza de-a ei. Acum ceva concluzii Fata frumoasa la fata si la corp, in jur de 35 de ani Oral de nota 8 pentru mine. Din lipsa de prezervative normal nu am incercat iar de anal nu am inrebat daca face. Am platit 150 lei, foarte mult in comparatie cu ce ofera. De revenit, in nici un caz. Este un pericol din toate punctele de vedere. Banii sigur se duc pe droguri. A doua zi ma vazut, in alt oras, si a venit direct la mine si m-a rugat sa o ajut. Noroc ca eram singur si am reusit sa dispar repede. Concluzii trageti singuri si actionati in cosecinta. Ciocane tari.
  2. A revenit Diana si este disponibila. Am vizitat-o astazi, contact prin watsapp, servicii de nota 10, amenda 100 lei. Diana a hotarat sa ne incante si cu niste imagini. Spor in toate https://ibb.co/MV04qQP https://ibb.co/Mhzd3WS https://ibb.co/dkQ29BH
  3. Buna lili. Ajungi saptamana viitoare in Deva ? Noi te asteptam cu drag 🥰
  4. A mai vazut-o cineva pe matura de la ilia ?
  5. Nu prea scriu recenzii, dar Diana merită din plin, efortul dea scrie câteva rânduri. Am ajuns pentru prima oara la ea și am ramas surprind de frumusetea ei ,de bunul simț, de calmul din voce și nu in ultimul rând de acțiunea in sine. ON 10 NP 10 GFE 10 Halatul 100 lei o finalizare Mulțumesc Diana.
  6. nu este coco. din cate stiu mai lucreaza , dar nu mai am date de contact
  7. este plecata din tara si se drogheaza. se plangea masa de ea. din cate stiu eu nu presteza.
  8. pozele sunt facute de mine si nu sunt modificate. are intradevar in jur de 40 de ani si nu este , dupa parerea mea, destul de perversa ca sa satisfaca un tanar, dar pentru mine ii ca si cum m-as duce la vecina sa-i trag o pula. inca ceva mie nu mi se pare a fi grasa sau urata sau nespalata. eu revin la ea pentru ca stiu la ce sa ma astept, un pic de pupat un pic de pizda si mult anal.nimic spectaculos. cat despre cum arata, daca e frumoasa sau urata , nu stiu ce sa zic. gusturile sunt diferite. spor la futut. ps. nu are anunt pe publi dar are nr de tel mai sus.
  9. Pana la urma am vizitat-o pe Coco. M-am intalnit cu ceva timp cu ea prin oras de unde am luat nr de telefon si am aflat ca se reapuca de treaba,(am si postat mai sus ), asa ca mi-am facut curaj si am sunat. Programat telefonic si stabilit detalii , oral, normal, anal, si pret. Locatie pe la un camin pe langa liceu pe unde am mai fost. Ajuns la locatie am urcat la 4 si am avut o surpria placuta cand am intrat in camera. Camera renovata curata si cu baie proprie. (cine a mai vizitat locatia stie ce spun). Schimbat cateva vorbe si inceput actiunea putin mangaiat putin FK si aflat ca de fapt nu face oral ca are copil mic si etc. Asta e,am zis si mai mangaiat mai sarutat sculat pula pus caciulita si trecut la actiune, pus caprita si tras in piza in timp ce ii pregateam curul pentru penetrare cu degetul mare. Dupa ce m-am incis un pic lubrifiat si trecut la anal unde am dat la inceput incet dar dupa ce sa largit un pic am pompat sustinut pana m-am terminat. Si acum note locatie 7 cu indulgenta oral. nu face normal 7 anal 9 fk 7 halatul 150 de revenit. eu da pentru ca stiu la ce sa ma astept. am mai fost pe la alte maimute care in poze si la telefon erau zane si cand ajungeai la ele dadeai de dracu. tel 0725266795. dupa ce am terminat actiunea am mai stat un pic de povesti si am convins-o sa faca niste poze mai deocheate. am selectat cateva si cu acordul ei am sa le postez aici.( daca reusesc)
  10. coco is back m-am intalnit zilele trecute cu coco si zicea ca vrea sa se apuce din nou de treaba. intre timp a nascut si are o fetita. nu are anunt pe publi. noul nr de telefon 0725266795. despre servicii si preturi nu stiu. spor la putut. :doggystyle
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Doamna-matura-blonda-ochii-albastrii/780864737c6d6b50.html Buna ziua colegi. Am bifat zilele trecute la doamna. Locatie nota 7 cu colega in apartament (sau peste) Doamna are intradevar ochii albastrii este plina bine de tot dar cu forme frumoase, pentru cine gusta genul. Pozele nu sunt ale ei dar uitandute la ele poti sa iti faci o idee. Tzitele mici, din pacate, dar compenseaza curul care e mare si fain. Actiunea a inceput direct cu sex normal pentru ca eram cu pula sculata si nici nu aveam chef de stat.Geme artificial, dar geme, sta destul de linistita si asteapta sa termini intr-un timp rezonabil. note oral nu am facut NP 7 GFE 7 Curata, nu am simtit nimic suspect. Halatul 100 tragerea De revenit...... poate doar in lipsa de altceva pentru ca imi plac grasutele. Sper ca am fost de folos.. Spor la futut. ș
  12. Am bifat si eu la domnisoara, foarte tanara ( nu stiu daca are 19 ani), foarte frumoasa, dupa parerea mea cineva o cam forteaza sa faca meseria asta. Experienta in general neplacuta, lipsa totala de comunicare sau orice atentie indreptata catre client. Actiunea a inceput cu un OP slab, continuat cu un NP fara nici un pic de chef. A trbuit sa se lubrifieze in timpul futaiului ca era uscata ca sahara :laugh2 M-am terminat rapid si am taiato. Halatul 100lei o tragere (aruncati pe geam) OP 2 NP 3 Locatie 8 GFE (-)5 De revenit NU Fata este deosebit de frumoasa, peste cativa ani daca mai invata meserie poate sa rupa gura targului. Spor la futut !!!
×
×
  • Creează nouă...