Sari la conținut

okydoky

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre okydoky

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

okydoky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. @gabriel6969 : Departe de mine de a spune despre ea ca este "proasta", ai inteles gresit. M-am referit la vocabular/comportament care este vulgar uneori - chestie de gusturi....
  2. 0720366258 - asta este cel putin un numar din locatia respectivaAm fost cu ceva timp in urma - personal as trece locatia asta la "de evitat" din 2 considerente : curatenie si siguranta. Daca vreti senzatii tari, mai bine mancati o ciocolata ROM.Locatie: Paltinis, parter, locatia are si o alta destinatie in afara de futut, la telefon vorbesti cu "secretara" - vocea ei e draguta, apartament murdar, fum de-l tai cu cutitul,prosop murdar, o baie fara NIMIC (nici sapun, nici gel), apa pe jos de intrat cu cizmele. In camera este o saltea, nu are geamuri cu niste oglinzi pe partea dreapta pe tot peretele. Imediat ce am intrat in camera cu d-ra, "secretara" vocifera in camera alaturata la telefon despre cafteli, baieti trimisi sa rezolve nu stiu ce, urmat de ceva vanzoleala, injuraturi,voci si zgomote de pasi prin camera. Nu stiu daca a fost regizat sau nu ...dar e destul de neplacut in ambele situatii. D-ra : 1.63-1.65 , 19ani, draguta,tunsa scurt, par inchis la culoare, sani frumosi si curata, mi-a zis ca este prima ei zi in locatie , mi-a placut de ea si am ramas 1 fin; Oral si normal bunicel, ceva implicare din partea ei, schimbat cateva pozitii, terminat in prez. Decartat 100RON la inceput.Actiune : 100/fin O neprot + N ; inca 10RON pentru CIMFiind un fast-fuck nu prea am ce note sa dau, un general pentru fata 7 , pentru locatie 4 ... n-as mai reveni.
  3. Satul de d-re care functioneaza ca un POS prin care doar treci cardul, am zis sa incerc ceva nou si m-am oprit la d-ra din titlu. -Discutat cu d-ra pe mess, primit confirmare web, stabilit detalii si infatisat la locatie. -Locatie : OK, s-a discutat deja, prosop curat, gel, avantaj ca sta singura, etc. -In rolul principal: d-ra OK, putin sub 1.70, 40-45Kg, corp slim ok, sani micuti (1 - 1,5) dar placuti, par lung bruneta, piercing in nas si in buric. -Actiune: 300RON/1h* - FK,OWO,CIM, anal NU, achitat la sfarsit. Ajuns in locatie am stat la un pahar de vorba despre una alta, fata este foarte draguta, vorbareata si naturala (cca 15min). Dupa introducere, mergem amandoi la dus unde spre surprinderea mea (placuta), fata se lasa in genunchi si incepe un oral de zile mari (oralul este aproape de cel al lui Rahela/Cristina - fiind prietene, cred ca Rahela i-a scapat ceva ponturi la acest capitol). Cu greu o opresc si mergem in camera, continua cu un masaj de relaxare placut (la alegere ulei/crema) ocazie cu care mi-a revenit tensiunea in limite admisibile. Nu-mi revin bine si incepe iar cu oral, o las cateva minute si trecem la normal. Schimbat cateva pozitii si terminat in prez. Facut din nou dus amandoi (un mare plus de la mine pentru ea cu acest dus intre numere), pauza de revitalizare si ceva discutii. Revenim in camera si reluam in acelasi ton si terminam cu happy end. *Am stat cu mult peste 1h, d-ra nu a adus vorba de timp nici o secunda, telefonul a fost ignorat complet (pe de-o parte imi pare rau fata de confrati, dar veti intelege cand o sa fiti in aceeasi situatie) - un alt mare plus . GFE = 10+ - implicare excelenta, definitia GFE - ului FK = DA - intretine si incurajeaza OWO = DA CIM = DA Oral = 9.5 - la 2cm de 10 Normal = 10 Corp = 9 - daca ar fi fost fotomodel vorbeam de alta moneda Anal = - Locatie = 10 - faptul ca sta singura este un mare avantaj Recomand celor care vor sa se simta foarte bine alaturi de o d-ra cu GFE mare. Desi pretul este destul de considerabil, raportul calitate/pret este excelent in conditiile prezente 300/2fin. De revenit cu siguranta!
  4. Salutare,-Confirm pozele si locatia. Sunat cu 30 min inainte si stabilit intalnirea.-Locatie : B-dul Decebal-> stanga Strada Dristorului-> prima la stanga la cabinetul dentar. Am urcat impreuna cu un vecin al d-nei ce sta un etaj mai jos - cam nasol daca ne opream amandoi la aceeasi usa. Apartament cu 2 camere de actiune si un living mare. In locatie Alina si inca o d-ra (Ramona?!). Prosop curat, gel, etc. -In rolul principal: d-na ( maritata, verigheta pe deget), pe la 1,74, 47Kg, corp slim ok, sani micuti (1), par brunet, la fata acceptabila, am fost intampinat intr-o rochie mini neagra si tocuri. -Actiune: 150RON/h - total, achitat inainte. Am inceput cu un oral neprotejat slabut, departe de DT, mecanic, cu tendinte de lucru manual, facut ..."pe furis", cu spatele la mine, ea intr-o parte ( nu foarte confortabil pentru ea). La nici 5 minute intreaba daca sa-mi puna caciulita... am rugat-o sa continue fara, dupa 3 minute ma intreaba din nou. Accept caciulita si oralul se imbunatateste oarecum dupa care trecem la normal. Accepta diverse pozitii, le prefera pe cele comode in care ea nu trebuie sa faca nimic (ea deasupra, nu o incanta deloc). Terminat primul act in caciulita, pauza o tigara si ceva discutii inclusiv cu Ramona (este tot slim, 1,70 , sani cam lipsa, craci si fund ok, nu e cine stie ce, balacarea un client ca nu stia sa ajunga la locatie). Dupa pauza, surpriza ... sa vada daca mai e timp. Se uita in telefon la ora la care am sunat si zice ok mai avem 20 min... (ora respectiva era ora la care am sunat cand am ajuns IN ZONA - furat pe fata cam 10 min pana am ajuns IN locatie + 5 min discutiile de inceput). Impacat cu ideea ca dragoste cu forta nu se poate si enervat putin de metoda de calcul a d-nei incep repriza a doua pe repede inainte, acelasi oral slab, cateva pozitii si-i spun ca vreau anal. D-ra se eschiveaza ca trebuia sa-i zic inainte sa incepem, "cele trebuincioase" fiind in sertarul de langa pat (adica la un metru de intins mana). Continui pana termin si sunt atentionat imediat sa ma grabesc... GFE = 6 - furat pe fata 15min + atitudine; timp efectiv de lucru sub 40min FK = DA OWO = NU CIM = - Oral = 6 Normal = 7 Corp = 8 Anal = ? - n-am apucat Locatie = 8 Personal consider ca nu are ce cauta in top escorte cu o astfel de atitudine. Nu este o teapa 100% dar nici prea bine nu te simti.
  5. Adresa de mail e publica...in anunt :BRUNETA 25 ani, open minded, ador cunnilingus, oral deepthroat, normal in diferite pozitii la mine acasa, intr-o locatie de lux, Mall Vitan, 16 Nov 12:12 0762.986.041 Email: [email protected] Pret 200L
  6. Atentie cu programarile! Am incercat de doua ori sa ajung la d-ra, de fiecare data mi-a tras teapa in acelasi mod cu programarea - ajuns la locatie ( confirm zona Budapesta ) n-a mai raspuns nici la telefon, nici la SMS ... ( @Hennesy - merci de review, mi-a potolit instant avantul muncitoresc)Este colega cu ]0737336606 .
  7. Salutare,al doilea link este d-ra de aici http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=4159
  8. cu mare placere:-Aspect: d-ra este slaba/slim garantat, subtirica si finuta. Igena a fost impecabila, "camel toe", ea facut dus inainte si cremuita (un pic prea cremuita, de-mi aluneca mainile pe ea), miros placut.-Experienta: Face si anal in banii astia, pe mine nu prea ma atrage. Patul cu margini de PFL (atat a mai ramas din el) mi-a inhibat un pic imaginatia dar a fost ok, exersat misionar, doggy, capra(preferata ei) si altele (ea deasupra, nu intra la favorite). Ca recomandare generala... sa nu fiti egoisti , restul vine de la sine. Desi am facut programare cu 30-40 min inainte, m-a facut sa astept cam 20min ca "a intervenit ceva"... (am ajuns la ea totusi din a 3a incercare, mi-a raspuns prin SMS de fiecare data cand nu a mai putut sa onoreze programarea, cei drept cand deja eram in zona....Aici cred ca ar mai fi trebuit punctat ca minus, de fiecare data intalnirea nu a mai avut loc din cauza ei... programarile scartaie) Pozele care le-am pus in primul post sunt 100% reale, rochita din ultimele 5 poze fiind echipamentul in care m-a intampinat. Alte poze cu ea, garantat din locatie, chiar din camera: Posibil sa spui de Catalina 0737139197 - ea este cea micuta, rubensiana pe care am descris-o in primul post - 100R/h, 50R/fin, fara CIM, fara anal.
  9. Salutare,"Atragatoare senzuala, 1.75m, stilata, eleganta, imi place sexul si nu fac din asta un secret. ofer sex oral nep cu fin orala, normal, anal, diverse fantezii d-lor discreti si generosi. am jucarii! 100 ron/finalizare. 0737.206.395" - [email protected] d-ra cu numerele din titlu (Diana/Monica), anunt luat de pe un alt site, cautarea pe forum nu a returnat nici un rezultat desi e "veche" in meserie.-Locatia: Zona Stefan cel Mare, in spate la Bellagio, gang pe langa un magazin mic.ro, apartament mare 3 camere, curat, gel, prosop curat. In locatie activeaza cel putin 3, in afara de subiect mai este o d-ra micuta de statura 1,65 mai rotunjoara (rubensiana bine pentru gustul meu), foarte simpatica la fata (are insa niste ochi superbi), deschisa si vorbareata (atitudine super ok din partea ei desi am venit la colega, mi-a propus un show lesbi...m-as risca) si inca o d-na mai in varsta pe care am vazut-o doar pentru un moment.-D-ra: Pozele sunt reale, bruneta slim (un pic prea slim), 45Kg, 1,74 , sani micuti, acceptabila la fata. -Actiune:100RON/fin; 150RON/h ; Se implica este comunicativa, naturala si fara fite. Oral neprotejat, nu face DT dar destul de bun; schimbat mai multe pozitii fara nici o problema din partea ei cu implicare peste medie. Per total foarte OK, raport calitate/pret destul de bun. Minusuri ar fi ca patul este "rupt", ca si plusuri lenjerie de pat noua pusa la venirea mea si aruncata la spalat la plecare, nu s-a grabit, nu a stat cu ochii pe ceas, nu a avut telefonul cu ea. Decartat 150RON aprox 1h. GFE = 9 FK = da OWO = da CIM = - Oral = 8-9 Normal = 9 Corp = 8 Locatie = 8 Concluzie: este de revenit daca nu vrei fotomodel si vrei o companie placuta.Poze cu domnita:
  10. Salutare, Anunt AT: "POZE reale, cred ca cel mai important lucru atunci cand esti cu o femeie este sa te simti bine in compania ei si sa-ti doresti sa va reintalniti. Seriozitatea, curatenia si discretia ma reprezinta, 0737.336.606 Pret 100L"Locatia : zona Budapesta, apartament spatios cu 3 camere - 2 rezervate pentru nebunii, curat, toate consumabilele prezente, mandra din poze o gasiti si in locatie ; patul este din fier forjat si preia "energia de impact" cu ceva scartaituri... per total acceptabil (nota 9); D-ra: 27 ani, blondina la par, cam 1,68-1,70 , aprox 48-50Kg; corp ok din categoria slim bine proportionat (cred ca lucrat la sala sau sport ceva) cu un fund superb , sani micuti dar vizibili nr 2 frumusei, ochi albastri (sau verzi, aici nu sunt sigur),epilata, frumos mirositoare - 100/fin, 150/h O+N, OWO, CIM nu stiu, anal NU, FK nu.Am fost intampinat destul de rece, cu o privire de "gheata", intr-o rochita mini, sexy, pantof cu toc cui - mi-a placut prezentarea si am ramas (deja ma gandeam ca am aruncat banii). Odata intrati in camera, atmosfera s-a destins in mod natural si placut ,atitudine pro-client, implicare peste medie din partea d-rei desi ne vedeam pentru prima data: oral cu tentative de DT si normal in mai multe pozitii. De mare efect este oglinda sifonierului... Notele ar fi cam astea : GFE = 9 FK = nu OWO = da CIM = ? Oral = 8-9 Normal = 10 - mereu sper in mai bine Corp = 8 - daca sanii erau mai mari era un 9 Locatie = 9 - patul ... scartz..scartz...scartz Concluzie: A fost o experienta interesanta, mai mult decat ok pe care personal vreau s-o repet. Nu pot sa zic ca exceleaza la vreun capitol in mod special dar .... o recomand.
  11. @Guy45 : poti te rog sa confirmi tatuajele?!
  12. Pretul cred ca este acelasi 50/fin pentru ca anunturile ei sunt cu 50 pe acest numar - posibil ca are mai multe anunturi cu numere/preturi diferite. Eu am ajuns la ea pe alt numar de telefon in care a precizat ca vrea 150/h, dar am recunoscut-o din descrierea ta. Cand era in blocul eva era cu 2 gipsane: una mai mica de inaltime si una mai inalta - cea din urma am gasit-o si in noua locatie (biokarpet). Nu m-am uitat prea atent la ea pentru ca am alergie la gena rromales , este pe la 1,70-1,72 , bruneta, la corp bine proportionata, cu sanii 3-4, iar la fata mi s-a parut ok. Despre prestatia ei nu stiu pentru ca nu am fost cu ea ( si nici nu voi servi vreodata), tot ce pot sa spun este doar ca nu mi-a inspirat incredere (aceasta este o parere strict personala, posibil ca fata sa presteze excelent...).In proportie de 99% cred ca vorbim de aceeasi persoana totusi astept o alta recenzie care sa-mi confirme tatuajele - in cazul in care nu este ea, o sa rog un admin sa-mi stearga posturile.
  13. Salutare, Confirm spusele confratelui "plasticppl", locatia este acum in zona biokarpet/p-ta Alba Iulia (paznic la intrare dar stie despre ce este vorba cand ii spuneti etajul ) ). Locatia este ok, este doar o camera de actiune, gel, prosop curat, fata mai are o colega "mexicanca" care arata destul de bine la corp. -Pozele afisate in anunt sunt false, dar n-o sa fiti dezamagiti. -In rolul principal : d-ra slim, 1,65-1,70, saten-inchis, tunsa scurt, sani medii frumosi, draguta la fata, cu ochi albastri.Are un piercing in buric si 3 tatuaje - unul deasupra fundului, unul pe abdomen si unul pe omoplat. -Actiune: ...aici am ramas impresionat de atitudinea excelenta pe care a avut-o in decursul intalnirii. Inceput cu un oral neprotejat, masaj cu sanii si normal in mai multe pozitii. Oralul nu este ceva deosebit,nu face CIM, nu are tehnica prea elaborata dar acopera orice impediment prin atitudine. Implicare extraordinara, foarte comunicativa si naturala. Decartat 150RON/1h si un pic /2fin. GFE = 10 - se vede ca-i face placere FK = - OWO = DA CIM = NU Oral = 7 Normal = 10 Corp = 9 Locatie = 8 Concluzie : de revenit cu siguranta...
  14. @plasticppl Cred ca am trecut si eu pe la d-ra ... dar am uitat numarul de telefon . Poti sa-mi confirmi daca d-ra la care ai fost avea 3 tatuaje?
  15. Salutare, Anunt :IRINA rusoaica, actrita porno, blonda superba, ochi verzi, inalta ofer sex total, oral neprotejat cu finalizare unde vrei, zona metrou Muncii, 10 Aug 11:00 0768.530.912/ 0768.530.913 Pret 100L/ora"Rusoaica" Irina este o olteanca ; poza este facuta cu mult timp in urma sau falsa, tipa slim din poza nu o s-o gasiti in locatie. Locatia: Metrou Muncii, cum mergi pe Mihai Bravu spre Dristor, 200m pe stanga , o cladire ... ce nu mi-a placut este ca sunt o multime de camere de filmat in cladire... asa ca daca aveti de gand sa intrati in politica.... "Apartamentul" este curat, gel de dus, prosop OK."Mandra" s-a prezentat in mod soc : bermude si tricou, 1,65 , un pic cam plinuta ... 52Kg, blonda , sani mari cam lasati , fund cam aplatizat. Desi nu era pe gustul meu ....am ramas; 100/h O+N, CIM, OWO.(anal nu m-a interesat si nici n-am intrebat daca face in banii astia)De la inceput a afisat o atitudine de sictir, mi-a fost clar ca nu exista cea mai mica urma de placere in ceea ce face DAR corecta; am apreciat faptul ca nu a fost zambitoare inainte sa-mi ia banii ca apoi sa se schimbe cu 180grd (majoritatea ddc sufera de acest sindrom). Oralul a fost neprotejat, fara chestii exceptionale, fara DT, un pic iritata cand am rugat-o s-o lase mai usor cu "giocco di mani" dar s-a conformat, per total de un 7-8. La normal a fost ok, nimic deosebit de mentionat. GFE = nu m-a interesat, dar sigur este inexistent FK = nu m-a interesat OWO = da CIM = da Oral = 8 Normal = 8 Corp = 7 Locatie = 9 Concluzie: O alta experienta mediocra ...
×
×
  • Creează nouă...