Sari la conținut

mona38mona

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

10 Urmăritori

Despre mona38mona

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

49.502 citiri profil

mona38mona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

1,2k

Reputație

  1. Buna seara domnilor, Da, a venit momentul sa anunt ca aceasta etapa din viata mea s-a incheiat. Rog pe aceasta cale adminul forumului sa-mi inchida topicul. (Multumesc Pisicut ) Va multumesc tuturor, Mona
  2. Da, daca nu am telefonul deschis , cum am mai spus, nu lucrez. Nu este vorba nici de circuit inchis, nici de probleme de sanatate. Am nevoie doar de ceva timp sa-mi pun in ordine ceva lucruri personale pe care le-am amanat destul, si carora le-a venit randul. Nu mai speculati, nu lucrez nici ocazional, cum am spus, nici cu circuit inchis. Nu sunt genul care postez la anunturi zilnic “ disponibila” stiti cu totii. Am anuntat o perioada de concediu. Acum am de rezolvat ceva. Anunt cand revin. PS : pe la locatie, mai trec , probabil o sa ma mai intersectez cu unii ce au treaba cu alte fete din zona, dar doar pentru probleme strict administrative. Asta daca nu schimb intre timp si locatia. O zi buna.
  3. Buna seara! Cand am telefonul inchis, e simplu, nu lucrez! Sunt in concediu cateva zile. Anunt aici cand revin. Ne auzim in Iunie. Un sfarsit de mai frumos si insorit va doresc!
  4. buna ziua, am sa revin la birou de luni. voi anunta aici. un sfarsit de saptamana frumos sa aveti!
  5. Buna ziua ,am revenit la birou...va pup si va doresc o zi superba!!!
  6. Buna ziua, Din pacate viroza puternica ma tine departe de locatie si azi, probabil si maine. Am sa anunt aici cand revin, O saptamana frumoasa!
  7. Buna ziua, azi imi pare rau, nu ajung in locatie. Ne auzim de luni. Weekend placut.
  8. buna ziua, imi cer scuze celor care au programari azi si maine, dar datorita unor probleme personale aparute in ultimul moment, sunt nevoita sa anulez. Voi reveni de luni. va multumesc pentru intelegere
×
×
  • Creează nouă...