Sari la conținut

patrick81

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre patrick81

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    braila

Vizitatori Recenți Profil

1.732 citiri profil

patrick81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Scuze de ortografie ,am scris dupa tel (literele mici si polonezi mari )
  2. Salut ,azi am vizitat si eu aceasta fetita ,confirm spusele colegului in legatura cu pretul ,am sunat si i-am propus 50 pt un oral ,fata face totul protejat ,pozele sunt reale ,doar ca in realitate are sani lasati ,bine ca in poze nu are niciuna cu fata ,nu face mofturi ,si dupa cum spuneam am ales un oral care a fist cam greu sa imi dau drumu cu prezervativ ,cred ca sa chinuit cam 20 min si tot nu am putut sa-mi dau drumu ,iam spus ca sa scot prezervativu si sa il bag pe noduros intre sani poate asa imi dau drumu ,lucru care sa intamplat in 5 minute ,are sani marisori dar lasati (a mers un dute vino intre ei) se vede ca este incepatoare ,sungurul atu este ca o faci cum vrei tu (trasa de par ,bagat gogu pana-n gat. )cu alte cuvinte nu comenteaza Locatia undeva pe langa policlinica hipodrom intr-o garsiniera etaj 2 Locatie 9 Oral 8 (nota doar pt "fara figuri") 50 lei extragerea dentara O sa revin pt a vedea si cum sta la capitolul CUR
  3. Confirm anuntul,vizitata ,fata este super k ,am optat pt un numar faci ce vrei cu ea ,ii place ceea ce face nu se grabeste ,are locatie pe dorobanti pe langa libraria .....(intre republici si scolilor)locatie curata ,mimeaza niste gemete reale ,din discutiile avute a spus ca nu sta mult in braila ,deci actiunea a inceput cu un oral cu depp si gemete in timp ce il gugustea pe gogu ma intrebat daca vreau sa o trag de par sa fac ce vreu cu ea ,am tras si balonasu pe cap si am trecut la normal acelasi lucru gemete si mangaieri ,cand am simtit ca mai am putin si imi dau drumu am scos prezervativu si lam lasat pe gogu sa ii umple fata ,la curatat cu gurita ......si gata actiunea 10 pt oral ,ce mai 10 pe toata linia .halatu 80 lei Afises si o poza cu ea
  4. Am vizitat aceasta fatuca ,are locatia undeva pe bd cuza intre calea gl si carantinei vizavi de biserica la casa ,este cea di poze cu sani mici si curu mare ,am optat pt un oral ,actiunea sa desfasurat k ,locatia 0utin cam dezordonata se fumeaza in casa ,putin cam frigulet ,se conformeaza dupa cerinte ,face un oral bunicel ,cu limbuta pe capsor si din camd in cand o inghite toata ,inghite si ce scuipa ala micu ,deci in principiu am fost multumit ,nu am incercat normal ,nu am simtit nici-un miros suspect ,data viitoare o sa incerc si un normal ca are cahu mare . 9 pt oral 6 pt locatie Iar contributia a fost de 80 lei.
  5. Am sunat la aceasta fatuca, raspuns imediat am stabilit întîlnirea ,ajuns la locație (pe călărași in spate la bcr ,etaj 5) te întâmpină împreună cu cateusa ei ,am intrat in sufragerie donsoara are cam 1,65 circa 50 kg sîni micuți exact ca in poze deci pozele le confirm sunt reale,locație cu a.c ,am optat pt un numar ,a inceput cu un oral umed dar fara deep ,fata e ascultatoare dar mai are de invatat ,timp de 10 min la muls pe gogu după care am zis sa punem un prezervativ si sa teecem si la un normal ,pusa in pozitia (uita-te la lună )la fel ca si la oral fara gemete fara nimic care sa te facă impresionat am dat ca surdu in clopot pana cand cel mic a vomitat in balonas ,singurul ei atu este ca asculta in rest nu se implica in a re face sa re simti bine,nu face finalizare orală ,ca note 10 locație 7 pt oral ca a fost umed (mai are de invatat 8 pt normal datorită ca are gogoașă strimta taxa de timbru 80 lei Unul as reveni daca mai invata putin.
  6. O fi k,......dar e putin inconstientă ,daca o suni si nu răspunde ai castigat la loto un sms cu ( nu sînt disponibilă azi revin in doua zile ) nasol pt cei insurati ....era gata gata sa citească mesajul si juriul ))))
  7. patrick81

    Ceva bun...

    Publi24 ....si asteptam recenzii
  8. locația este situată pe prelungirea lui dorobanți ,deasupra la raifasen bank ,etaj 2
  9. ti sa cerut si tie cei 5 lei
  10. Sunt doua in apartamentul acela,etaj 4,cea mica si cu sani lăsați e frumoasa la înfătisare dar nu isi merita bani iar cea inalta si brunetă oface mai mult mecanic am mai fost la ele cand au avut locația pe dorobanți deasupra la librărie ,spun ca sunt din buzău .
  11. Încercate amândouă ,si le recomand cu placere ,cea tineri ca activează mai mult dimineata pana înspre orele 14 iar pe cea mai in varsta de dimineata pana in jurul orelor 19 ,asta am dedus eu din vizitele mele (6 la numar) amandoua mici de statura sar cu aspect fizic placut cea tinerica dotată ca atare pt statura ei iar cea mătura e cam plinuta dar la vârsta ei se mentine . cea mătura am ales ca prima mea vizita si am optat pt un oral :prompte la tel ,vocea caldă si plăcută ,cand ajungi la locație te întâmpină amândouă cu mângâiere si ajutor de ati lepăda textilă jos ,se freacă amândouă de gogu pana il întăreste după care te intreaba cu care vrei ,după cum am spus in prima vizită am ales cu cea mătura stiind ca cele vârstnice au experienta si asa a fost ,te ia de la noada curului pana in capu lui gogu cu depp adânc si mai mai ca se îneacă far sa facă comentarii.,imi place de ea ca nu încetează nici cand cel mic scuipa si nul lasa pana cand nu e somoiog ,înghite si ultima picătură,iar pe cea tinerica am optat la ceea dea doua găselniță ,are aproximativ acelasi stil,pt zona braila cred din punctul meu de vedere sunt raport calitate pret (the best) ca note la aceste dameze le dau 10 pt oral la normal nu am încercat pe niciuna ,7 pt locație putin cam frig si fara apa calda ,le recomand cu pl.halatu 50 lei extragerea (doar oral)
  12. Brunetă ,de aceeasi vârsta ,mai inalta ,destul de buna ,am zis ca data viitoare o sa o incerc sigur ,in principiu mai atrăgătoare ca corp ......
×
×
  • Creează nouă...