Sari la conținut

tibanu21

Serious Contributor
  • Număr conținut

    263
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tibanu21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

2.980 citiri profil

tibanu21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

522

Reputație

  1. Pe Anna o cunosc de aproape 4 ani, nubeste deloc o amatoare si iti spun sincer ca poate sa puna si 250 numarul ca nu ma pierde de client.Fata este de calitate, si stie sa te faca sa te simti mai mult decat bine, cu conditia sa nu fii vreun marlan. De ce te duci la benzinarie sa alimentezi, nu vezi ca au scumpit...nu te mai duce o luna daca te tine sa vezi cum scade pretul :))
  2. Am fost eu pe 29 sau 30 decembrie la ea, am zis sa incerc totusi in lipsa de altceva. La telefon a parut ok, cand am ajuns in locatie mai avea o colega de etnie care prajea cartofi la 12 noaptea. Locatie cam dezastru....5 Oral 5 (incerca cu mainile sa se ajute excesiv, nici nu a sculat o si s a repezit la ea ca uliul dupa rama) Normal 7 Gfe 3 Aspect fata 6 100nr 200 ora Clar de revenit 😆
  3. Eu am vizitat o chiar pe 1 ianuarie, locatie la summerland pe langa restaurant Beluga. Mi a lasat o impresie placuta si am plecat chiar multumit de la ea. Dus impreuna, oral bunicel, normal si mai bun. Fata este foarte ok, se implica, fk, 69, lipicioasa, te intreaba in timpul actului daca iti place. Door to door o ora fix pt care am lasat 250 lei, aprox 10-15 minute am stat la taclale despre forum despre care mi a precizat ca sunt din timpul ei. Note: Locatie 9 Aspect fata 8 Sani 9 Oral 8 Normal 9 FK da Gfe 9 150 nr / 300 h Eu o sa mai revin.Nu o stiu din trecut, am citit ca are recenzii mai slabe, dar cu mine a fost foarte ok si a meritat.
  4. Recomand si Ana Rebeka.Buze deosebite si știe să le folosească într un n mod fooooarte placut :)) Găsești topicul ei la testate
  5. Niciodata nu m am riscat la strada :)) Va place adrenalina :)
  6. Ultimul click pe forum este de pe 22 august, deci intra. Si activeaza sigur, eu am fost la ea la inceputul lunii si am mai incercat odata zilele trecute dar nu ne am potrivit cu orele
  7. Am revenit si eu la Adele zilele trecute. Eram in criza de timp si am intrat pt un numar.Nu o sa fac o recenzie ca la carte, cred ca am facut in trecut pe acest topic.Vreau sa povestesc doar o faza din desfasurarea actiunii : Adele imi luase maciuca serios la supt si la un moment dat imi tine capul pulii intre buze si scoate telefonul si isi face vreo 2 selfiuri :)) mai mai sa imi bubuie pula :)) s a uitat pe poza si a zis...ce buze frumoase am, la care am zis si eu uitandu ma pe poza...ce pula frumoasa am! Am ras amnadoi si am continuat actiunea pana la COF! O super fata ce merita vizitata cu preturi mai mult decat decente. Te pup Adele, sper ca nu te ai suparat ca dau din "casa".
  8. Acum vreo luna am văzut pozele ei pe București, dar nu sunt sigur ca era ea sau furate
  9. Era slabuta si facea oral deep misto si umed? Si statea la parter din cate imi aduc aminte?Despre ea vb?
  10. Nu arata rau fata chiar deloc !!! Arata foarte bine si e si futaciosa pe deasupra!!! Am vizitat o azi dimineata si am fost primul ei client.Nu o sa intru prea mult in detalii, dar o sa enumar cateva din atuurile Simonei observate pe durata desfasurarii actiunii: Corp frumos si bine proportionat, dezinvolta, ia mataranga la tranta si outele cu totul, ii place sa te priveasca si sa iti vada reactiile, geme frumos cand incearca deepthroat (aproape reusit). A avut si ea partea ei de relaxare cand i am luat la lins frumusetea de pasarica epilata si curata, a raspuns foarte frumos la stimuli, am avut si draci pe ea si am chinuit o maxim :))) pana a zis ca nu mai poate si trebuie sa ne futem :)) Din partea mea e fata valabila si trebuie sa ne vedem mai des.Se intampla mai rar ca la o prima vizita sa ai parte de un episod foarte dezinvolt si reusit...e pe placul meu. Locatie 8 Aspect 8.5 Oral 10 Normal 10 Gfe 10 Fk Da Cadoul 100 nr / 200 ora Te pup Simona si ne vedem curand!
  11. Dupa relatarea Ameliei mi s au aprins beculetele...auzi tu o doamna matura buna de tavaleala si cooperanta pe deasupra :) Am zis asta e, la dna Gloria nu am inceput demersurile inca asa ca merg la Lady. Am fost azi dimineata in noua locatie in km 4-5 si am parcat la dorally.Mai departe indrumat de doamna prin telefon catre culcusul de nebunii...cand eram aproape de bloc s a intrerupt convorbirea...am incercat sa sun iar..da de unde ca nu mai raspundea (deja ma gandeam ca m a banghit de la geam si nu vrea sa aiba de a face cu mine...hai zic ca nu o fi asa, doar sunt baiat prezentabil...poate ma cunoaste din alte imprejurari si nu vrea sa mai raspunda :)) M am inselat si de data asta :)) Dupa inca un telefon a raspuns doamna si m a poftit sus. M a primit imbracata sumar, picioare lungi, sanii aratau bine si foarte deschisa. Ceva socializare, cateva glume sa facem click si am trecut pe la dus. Am ajuns in camera de lucru , m a poftit sa ma intind pe spate si sa ma relaxez. A inceput cu un oral bun, am inceput sa o mangai pe sani si pe unde mai puteam ajunge cu mana.Piele foarte FINA, pasarica epilata si foarte curata...nu am rezistat si am poftit o sa stea intinsa pe spate...de aici s a cam rupt filmul, a fost cu de toate 69, mangaieri, imbratisari si sarutari. La sfarsit mi a zis ca am omorat o :)) A fost o intalnire foarte reusita din toate punctele de vedere. O sa dau si note acum: Locatie : 10 foarte curat, baia curata si dotata cu de toate Aspect : pt varsta ei ii dau 10 cu felicitari, piele foarte fina, sanii frumosi si placuti la atingere cu sfarcuri ce raspund vizibil la stimuli Picioare lungi si frumoase, fara urme de vergeturi si piele ferma Deci ma repet...10 pt aspect Oral 9 Normal 10 daca stii sa te porti cu ea si ce butoane sa apesi, poti avea parte de o experienta memorabila FK da CIM nu COF nu Imi permit sa notez si pasarica Manuelei cu 10 Cadou 100 nr / 200 ora Am vazut comentarii mai sus ca are parul scurt ca nu stiu ce mai stramba unii din nas....ce sa zic, daca esti baiat parol si vrei sa futi ceva de calitate mergi si futi si ramai cu o amintire placuta. Nu o recomand deloc, vreau sa o prind eu libera tot timpul cand vreau sa merg la ea!
  12. Si Adele tot la parter sta si e treaba foarte buna la ea :)
  13. Am facut recenzie in trecut Alexandrei dar ii voi mai face inca una acum. Am vazut multe ironii la adresa ei si glume ieftine...nu stiu fratilor ce experienta ati avut voi cu ea dar eu merg la ea de aproape 3 ani si a fost tot timpul corecta fata de mine si foarte receptiva ai deschisa la fanteziile avute. De obicei ma duc la ea pt oralul care il face, nefiind interesat de anal.E adevarat ca locatiile care le a avut nu o avantajau foarte mult dar pana la urma cu ce te incalzeste un apartament de lux daca fata nu este in stare nici sa ti o scoale cum trebuie. Nu stiu cu alti vizitatori cum s a purtat, eu nu am ce sa ii reprosez...e clar ca depinde pana la urma si de noi cum ne purtam cu fetele. Noua locatie este pe langa sensul giratoriu la langa Primo la un parter de bloc. Baia nu am vizitat o ca venisem pregatit de acasa. Alexandra a mai luat cateva kg fata de cum o stiam dar oralul a ramas la fel.Adanc si umed, o scuipa, o linge si o suge bine de tot.Stie sa alterneze ritmurile si se uita in ochii tai cu o privire perversa.Acorda atentie si la accesorii in aceeasi maniera cu lins si scuipat.O ia aproape pe toata in gura pana se inneaca. Am stat un numar.Door to door aprox 45 min cu tot cu socializare. Halat 100 nr / 200 ora Fk da Cim da Cof da De fiecare data cand am vizitat o am primit acelasi tratament ea stiind de la inceput cum vreau si ce imi place.Nu pot sa bag mana in foc ca toti vor primi acelasi lucru...cum am mai zis..depinde si de fiecare persoana in parte , de educatie temperament etc. Pt mine este de revenit oricand.
  14. Eu am nimerit o azi din prima. Recenzie nu mai fac ca i am mai facut si in trecut.Fata este de milioane la 200 lei ora. Corp 10 Sani + fund 10 FK da Oral 10 Normal 10 Locatie in mamaia langa hotel Scandinavia
  15. Am revizitat o in aceasta seara.Desi a luat cateva kg este aceeasi Andreea pe care toti o stim. Oral umed si placut 9 Normal 9 Gfe 10 Fk da Locatie pe Soveja vizavi de Angelli.Baia curata si cu de toate.Are si o colega dar nu am intrebat cine e. Am stat aprox 45 min si am platit 150. De revenit cu orice ocazie.
×
×
  • Creează nouă...