Sari la conținut

dorucompostoru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dorucompostoru

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    dolj

dorucompostoru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Un program de lucru in perioada asta se poate ? Multumesc
  2. Buna Jasmine,as dori si eu o programare, am incercat pe data de 23 dar telefonul era inchis. Cand te pot gasi ?
  3. Daca este ea a lucrat in lapus langa helin si in locatie cu Ardeleanca la jiul, am vizitat ambele locatii.
  4. Povestea este simpla, a avut mai de mult o sarcina extrauterina care a necesitat aceasta interventie, cicatricea este prezenta dar nu deranjaza deloc.
  5. Hai sa imi fac si eu curaj sa recenzez, am vizotat o pe Oana inainte de sarbatori. Am telefonat, mi a comunicat locatia si in 10 minute am fosta acolo. Ajuns mai sun o data si ma indruma la telefon catre locatie. Ajuns la usa imi deschide si ce sa vezi ea m a recunoscut imediat si eu pe ea,o mai vizitasen cand activa sub un alt pseudonim in blocul turn din spate de la complexul vechi impreuna cu alta colega cu care am facut un plan in trei la momentul acela f placut de altfel dar asta e alta poveste. Ma pofteste in casa si intram direct in camera de actiune, am ales un oral protejat, nu mi a cerut banii inainte asta e de apreciat si i am spus ca nu vreau sa ma grabeasca pt ca mi se taie tot cheful. Zis si facut a inceput direct cu deep , succiune puternica si priviri perverse, dupa cateva minute i am spus sa faca putin mai lent ca asa imi place, s a conformat si dupa cateva minute bune am finalizat in caciulita cu micutul in cea mai deep pozitie posibla cu ceva ochi umezi din partea ei din motivul evident. Frumos, ce sa mai. Nu imi place sa dau note dar oralul a fost f bun, printre cele mai bune experimentate de mine, cu mine nu a fost deloc artagoasa sau neserioasa, ba chiar foarte draguta si comunicativa. Pe colega Lili nu am vazut o pt ca era in bucatarie cu un client care astepta la rand, am intrebat o daca ar fi interesata de o partida in trei cu colega dar a spus ca Lili nu face asta. Cadoul , mi a cerut la final 50 si i am dat ceva mai mult , pt tot efortul depus. Eu unul recomand pt un oral de calitate. Ciocane tari !
  6. Dragi colegi, in urma discutiilor de aici , m am hotarat si am sunat la numarul din titlu, de precizat ca era ora 00:30 a raspuns din prima si mi a spus sa o contactez peste 15 minute ca era la masa, zis si facut, revin cu telefonul imi raspunde din prima si imi spune unde sa vin, ca punct de reper posta din rovine. Ajung si sun din nou, imi spune unde sa urc, mare mi a fost surpriza cand s a deschis usa, o fata frumusica si proaspata, pe la 1.67 as zice eu bruneta cu parul lung,piele fina, genul slim. Apartamentul crat, la fel si camera de lucru,televizorul pornit in surdina pe un post de muzica. Ne am dezbracat si am trecut la treaba, totul s a facut protejat la insistenta mea, un oral lent, fara artificii dar mie asa imi place. Dupa scurt timp micutul a devenit mare si viguros si am trecut la normal in pozitia capra unde am si finalizat in caciulita. La final mi au fost oferite servetele umede pt igienizare. Fiind tarziu am mai stat putin de vorba,mi a spus cum a capatat cicatricea de pe abdomen, si mi a confirmat ca pozele de aici sunt ale ei 100% si mi le a aratat pe mobilul ei plus alte cateva seturi de poze. Mai are 2 colege dragute si ele dar nu erau in locatie atunci, am vazut doar cateva poze si cu ele. Per total eu m am simtit f bine si nu voi da note pt ca as fi subiectiv. Ciocane tari !
  7. Mai fratilor eu nu mai inteleg nimic, unu zice ca sunt pozele ei, altul ca nu .
  8. Buna, in saptamanile cu Craciunul si reveloinul care este programul de lucru ?
  9. Am fost si eu la aceasta escotra ,a fost foarte prompta la telefon si nu m a facut sa astept. Fata se recomanda cu mai multe prenume gen Daniela, Erica etc. Are cam pe la 25 de ani si 168cm inaltime zic eu,kg vreo 55 cred, are o silueta asa mai slim, fund frumos dar sani micuti si cam lasati, la fata e draguta, bruneta cu ochii verzi. Locatia cum au spus si colegii in spate la MotorX. Apartamentul este curat, dar asternuturile cam sifonate, nu cred ca sunt schimbate foarte des. La baie exista geluri de dus dar nu si prosoape. Actiunea : am decartat 100 de lei,fata a inceput cu un oral protejat bunicel fara deep sau alte artificii, dupa care am trecut direct in pozitia mama iedului, pasarica o ate stramta si s a umezit natural . Pompat asa cateva minute si finalizat la caciulita. Igenizat cu servetele umede multumit si plecat. Note fata 7 Oral 7 Normal 7 De revent ? In lipsa de altceva mai bun, da .
  10. Este recenzata de catre un coleg pe forumul principal si are alte poze dar care par sa corespunda cu cele postate de tine pentru ca are aceiasi pantofi in picioare.
  11. Bun deci dupa vreo 2 experiente mai putin placute una ieri seara si alta alaltaieri seara cand am fost in vizita la cuibul de vis a vis de McDonalds manat de niste poze atragatoare iar acolo ma asteptau 2 fete cere nu le as fi futut nici macar cu pula altuia, am zis hai sa mai incerc o data. Sunat la primul numar din anunt , acesta este anuntul http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/new-irina-23-ani-blonda/11855617 si din nou manat de niste poze ok zic eu, am telefonat in seara asta si mi a spus ca este disponibila,imi spune sa vin la flori la rotonda. Ajung acaolo, mai sun o data si imi spune sa o sun in 3 minute, o sun in 5 minute dupa care imi spune ca ma suna ea in 2 minute . Deja incepusem sa ma enervez, dar ce sa vezi domnisoara se tine de cuvant si ma suna, ma ghideaza spre bloc, am ajuns destul de usor, sun la interfon. M-am gandit ca m-a facut sa astept ca poate se pregatea si ea , se imbraca intr o tiuta sexi ceva , dar de unde, ajung la usa si imi dechide domisoara din poze imbracata ca prin casa cu niste colanti o bluza in papuci, si taragand de nas, am intrebat o daca este racita si a zis ca racise ieri din cauza ploii etc, in casa mirosea a fum de tigara pt ca ea fuma acolo, eu cum sunt nefumator ma cam deranjaza lucrul asta, in fine trecem peste. Am cerut voie la baie , nu de alta dar ma pisam pe mine. Baia curata dar cam cazuta si ne intretinuta, iar prosoapele erau umede. Stam putin de vorba si ma intreaba ce vreau, am ales un oral protejat, decartat 70 de lei si am trecut in camera de actiune. EEEEEE de aici incepe distractia, deja televizorul dat tare pe un post de muzica , lucru care nu a contribuit cu absolut nimic la ce facem noi acolo, telefonele luate in camera si bazaiau si sunau tot timpul, in fine , ne dezbracam eu deja nu mai aveam nici un chef, imi pune cauciucul, si incepe sa o suga, o suge ea ce o suge si la un moment nu mai suport i ii spun sa opreasca televizorul ala macar, lucuru care il face si apoi continuam inca putin si imi spune ca trebuie sa ma termin ca ea mai mult de 10-15 min nu o suge, moment in care isi arunca si ceva muci pe cearsaful de pe pat, deja scarbit de toata faza ii spun ca e cazul sa ne oprim aici ca nu are nici un sens sa mai continuam. Imi da jos prezervativul si imi ofera servetele umede, ma igienizez ma imbrac si dus am fost. Locatie 6 ( locuieste singura ) Fata 6 ( pozele o avantajaza enorm si sunt reale si facute in locatie ) Sex oral 5 ( nu prea are tehnica si e pe modelul sa te termine sa scape de tine ) Gfe 5 ( sictirita ) Tarife 70 oral sau normal si 100 combinat Eu cu siguranta NU o sa mai revin .
  12. Da am fost eu ieri noapte, sunat pe la ora 1:15 raspuns o domnisoara draguta la voce, am intrebat unde este salonul , la care mi a raspuns ca este pe la vilele de la Selgros, am mai sunat inca o data cand am ajuns la sensul giratoriu de la magazinul cu pricina la care mi a spus sa mai inaintez pana vad un semn rosu pe partea stanga a drumului, zis si facut , aici sun din nou crezand ca m am ratacitdin moment ce la acel semn daca continuam cu masina nu mai era asfalt deci numai gropi si pamant, a zis ca este bine , sa continui pana dau de o gradinita si apoi o vila verde. Am ajuns intr un final acolo, am gasit 2 fete dragute una ditre ele o cuosteam deja pentru ca lucrase la Salon Roso. Intrebat tarifele care erau identice cu cele de la fostul salon amintit mai devreme, am ales un masaj topless 30 de minute la 100 lei. Am mers pe mana fetei care o stiam deja, masajul destul de ok , m a uns bine cu ulei iar finalizarea s a facut intre sani . locatie 8 amplasare 0 ( se ajunge f greu si am mai si lovit cu scutul un bolovan pana sa ajung acolo ) fetele nota 6 gfe 6 ( probabil si din cauza orei tarzii ) masajul 7 finalizare pe sani De revenit ? eu unul nu pentru ca e la mama naibii si nu am chef ca pentru o laba efectiv sa imi sparg baia de ulei de la masina. Concluzia , un fel de salon Roso amplasat ca naiba, daca e careva care vrea sa se ascunda f f bine si sa fie sigur ca nu il vede nimeni cand viziteaza salonul, cred ca mai discret de atat adica in camp efectiv,nu se poate.
  13. Sunat de 5 zile in fiecare zi , telefonul suna dar nu raspunde, incercat dimineata , apoi pe la ora 16 si apoi din nou pe la ora 20, nici un raspuns.
  14. Salutare, eu cand vizitez cate o escorta cer totul protejat, eu cred ca asta e cea mai buna protectie , decat sa stai cu frica. Iar oral nu le fac din principiu pt ca nu sti cine si a bagat o acolo si nu vreau eu sa ling dupa el. Asta e parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...