Sari la conținut

crysss77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crysss77

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

crysss77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

65

Reputație

  1. LA MULTI ANI !!! https://www.floridelux.ro/media/catalog/product/cache/1/image/650x/8f46b06ac72b730e6954bd0257dd9479/b/u/buchet_lalele_si_orhidee_2_.jpg
  2. La multi ani si un an nou fericit si minunat!
  3. crysss77

    Buna sunt Milffa

    Salut Vazind pe forum aparitia unei noi oferte pe piata aradeana am sunat si obtinut o programare la Milfa. Sunat a doua zi la ora stabilita, asa cum ne-am inteles, a raspuns si m-a indrumat spre locatie. De precizat ca este este punctuala, isi respecta clientii. Locatia este in Vlaicu in apropire de Mall. Apartamentul este foarte frumos, cu 3 camere, dotat si utilat moden. Fata este cea din poze, fizic, bruneta, cca 1.75m, sani mari, ochi frumosi, bronzata, piele fina si catifelata, nu este slim. Am socializat pt a ne cunoaste si a destinde atmosfera, este zimbitoare si se face placuta, o doamna cu maniere. Apoi am mers la dus, baie spatioasa, prosoape curate, gel de dus, gasesti tot ce ai nevoie. Revenit in dormitor am inceput actiunea. M-a asteptat dezbracata avea doar un voal pe ea, de care am scapat relativ usor, am inceput sa ne sarutam (de parca ne cunosteam de o viata), ii place sa se joace, ne-am sarutat peste tot, am continuat cu un oral executat foarte bine, umed, se implica, alterneaza miscarile, cu atentie la zonele adiacente. Nu puteam ramane dator si am trecut si eu la un oral, piersicuta frumoasa, epilata, fara mirosuri specifice, foarte gustoasa...am avut o surpriza si anume squirt (asta bineînțeles după ce m-a întrebat înainte dacă vreau), Am continuat cu un 69, apoi a dorit sa continue doar ea cu oralul. A urmat o partida intre sani, inainte de a ajunge la normal,foate placuta, avind in vadere ca este foarte dotata; apoi pus prezervativul si trecut la actiune, am inceput cu "lady on top", trecut apoi in pozitia misionarului, apoi din lateral, este activa se misca bine... apoi am trecut la doggy o priveliste superba unde am si finalizat. A fost o experienta extrem de placuta. Nu este genul de femeie care sa te grabeasca. LOCATIE: 10 - apartament spatios cu 3 camere ASPECT: 9 - are citeva kg in plus (depinde de gusturile fiecaruia); IGIENA: 10 - nu am simtit nici un miros specific ORAL: 10 - umed, deep cu atentie la zonele adiacente NORMAL: 10 - schimba pozitii, se misca bine ANAL: nu face GFE: 10 - zimbitoare si atenta la dorintele tale Halatul: 1h/250 lei De revenit O recomand cu placere!
  4. Buna Fiind cu treaba prin Oradea si stiind din discutiile de pe forum ca Michelle este in vizita, am stabilit o intilnire cu o zi inainte. Sunat a doua zi la ora stabilita; este f punctuala, isi respecta clientii. Ajuns la locul faptei, mi-a deschis usa imbracata provocator, zimbitoare! Apartamentul este foarte frumos, dotat, lux, prosoape curate etc. Am socializat un pic, dupa care am mers la dus si am inceput actiunea. M-a asteptat dezbracata in pat, este genul FK, se saruta fara restrictii, te alinta cu apelative, ne-am sarutat peste tot reciproc, am continuat cu un oral executat foarte bine, umed, deep, se implica mult, incepe cu miscari line dupa care accelereaza, alterneaza miscarile, cu o atentie deosebita la zonele adiacente, testicole, anus. Am trecut la un 69, piersicuta frumoasa, epilata, fara mirosuri specifice, extrem de gustoasa. A urmat apoi o partida intre sani, superba, iar a trecut la oral... apoi am trecut la normal: pus prezervativul trecut la actiune, am schimbat 2-3 pozitii se implica , este activa se misca foarte bine... apoi am trecut la anal, se misca bine, nimic de reprosat! La sfirsit am trecut din nou la oral si finalizare CIM, inghite tot pina la ultima picatura. A fost o adevarata "nebunie" experienta de neuitat! LOCATIE: 10 - apartament spatios cu 2 camere ASPECT: 9.5 - are citeva kg in plus (depinde de gusturile fiecaruia); IGIENA: 10 ORAL: 10 - umed, deep cu atentie la zonele adiacente NORMAL: 10 - schimba pozitii, se implica ANAL: 10 - se misca bine GFE: 10 - zimbitoare si atenta la dorintele tale Halatul: 1h/200 lei O recomand cu placere!
  5. Buna Fiind cu treaba prin Oradea si stiind din discutiile de pe forum ca Michelle este in vizita, am stabilit o intilnire cu o zi inainte. Sunat a doua zi la ora stabilita; este f punctuala, isi respecta clientii. Ajuns la locul faptei, mi-a deschis usa imbracata provocator, zimbitoare! Apartamentul este foarte frumos, dotat, lux, prosoape curate etc. Am socializat un pic, dupa care am mers la dus si am inceput actiunea. M-a asteptat dezbracata in pat, este genul FK, se saruta fara restrictii, te alinta cu apelative, ne-am sarutat peste tot reciproc, am continuat cu un oral executat foarte bine, umed, deep, se implica mult, incepe cu miscari line dupa care accelereaza, alterneaza miscarile, cu o atentie deosebita la zonele adiacente, testicole, anus. Am trecut la un 69, piersicuta frumoasa, epilata, fara mirosuri specifice, extrem de gustoasa. A urmat apoi o partida intre sani, superba, iar a trecut la oral... apoi am trecut la normal: pus prezervativul trecut la actiune, am schimbat 2-3 pozitii se implica , este activa se misca foarte bine... apoi am trecut la anal, se misca bine, nimic de reprosat! La sfirsit am trecut din nou la oral si finalizare CIM, inghite tot pina la ultima picatura. A fost o adevarata "nebunie" experienta de neuitat! LOCATIE: 10 - apartament spatios cu 2 camere ASPECT: 9.5 - are citeva kg in plus (depinde de gusturile fiecaruia); IGIENA: 10 ORAL: 10 - umed, deep cu atentie la zonele adiacente NORMAL: 10 - schimba pozitii, se implica ANAL: 10 - se misca bine GFE: 10 - zimbitoare si atenta la dorintele tale Halatul: 1h/200 lei O recomand cu placere!
  6. Un cer albastru fara nori in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! LA MULTI ANI!!!
  7. Incearca dimineata in jurul orei 10. Pe pagina anterioara am postat o recenzie in care am incercat sa detaliez cum poti sa dai de Bianca, Mult succes!
  8. Din pacate nu o sa gasesti nici o poza cu Bianca. Este decizia ei de a nu posta nici o poza. Din recenzii poti sa-ti faci o idee are 26 ani, 1.74 inaltime in jur de 67 kg, draguta la fata si are niste ochi minunati. Atitudinea este punctul ei forte. Nu cred ca o sa regreti dupa ce ii vei face o vizita.
  9. Bianca nu are poze, insa din recenziile anteriaoare va puteti face o idee. Nimeni nu a scris ca e top model insa ce e foarte important la ea e modul in care se poarta cu clientii. E mereu zimbitoare si foarte anenta la nevoile tale. Cit despre igiena pot spune ca e ireprosabila.
  10. Nu ti-a raspuns la tel pt. ca era cu un client probabil. Duminica din cite stiu eu nu lucreaza. Incearca sa o suni dimineata intre ora 10 - 11. Incepe programul de la 10 dimineata dar foarte rar are clienti chiar de la 10. Daca nu i-ti raspunde lasa un mesaj in care precizeaza cind esti disponibil sa te contacteze. Daca nu te cunoaste nu stie daca esti insurat, ai prietena etc. si normal ca nu te contacteaza, este foarte discreta in privinta asta Recunosc ca prima data mi-a fost si mie greu sa dau de ea, dar cu mici eforturi am reusit. Seara raspunde mai greu, mai ales daca nu i-ti stie numarul, e cam ocupata. Eu la inceput am sunat-o seara datorita programului meu si nu am dat de ea, apoi am sunat in cursul zilei si am reusit. E mai greu pina o cunosti apoi de obicei memoreaza nr. tau de tel si sigur te cauta ea cind este libera. Merita sa insisti crede-ma. In cel mai rau caz, o sa incerc sa te ajut. Mult respect si spor!
  11. Salut Am ajuns in urma cu citeva saptamani la Bianca. Am sunat-o si am obtinut o programare. Ajuns la locul faptei, blocul Ared din Micalaca, am sunat-o din nou si m-a idrumat la apartamentul cu pricina. Mi-a deschis usa imbracata provocator, mereu zimbitoare si m-a poftit la o cafea. Apartamentul este nou cu 2 camere, spatios, frumos amenajat, esti primit in living, baia este mare, dotata, gel de dus, prosoape curate, actiunea are loc in dormitor, dotat cu un pat suficient de mare. Am inceput sa socializam un pic, am discutat preturile, 100 lei jumatate de ora si 200 lei ora. Din discutii poti sa-ti dai seama ca ai ce sa vorbesti cu ea, este un exemplu de urmat si de alte escorte din Arad. Am optat initial pt o jumatate de ora si am inceput actiunea.Fiind venit de acasa am sarit peste dus. Spre surprinderea mea a inceput sa ma sarute pasional, eram in al 9- lea cer, ne-am dezbracat reciproc si a continuat cu un oral de vis umed, deep, nu foloseste mana, cu atentie la zonele adiacente. Am vrut sa-i cunosc indeaproape piersicuta i-am facut un cunnilingus, igiena impecabila epilata, fara mirosuri specifice, am continuat cu un 69 de vis. Vazind de ce e in strare Bianca m-am razgindit si i-am spus ca vreau sa ramin o ora, cred ca timpul i-mi expirase de cind am inceput actiunea, oricum nu e genul de fata care se uita la ceas. A acceptat evident si am trecut la normal. Pus prezervativul cu gura trecut la actiune, schimbat pozitii, nu este genul de fata care sa faca mofturi, accepta ce ii propui (la pozitii ma refer), trecut din nou la oral si finalizare CIM. O experienta unica traita la maximum. LOCATIE: 10 - apartament nou spatios ASPECT: 9.5 - este putin plinuta cu forme - aici depinde de gusturile fiecaruia, mie i-mi place, oricum lucreaza la asta IGIENA: 10 - impecabila ORAL: 10 - punctul ei forte NORMAL: 10 - schimba pozitii GFE: 10+++++ - dupa pararea mea e cel mai ridicat din Arad, se face foarte placuta, e mereu zimbitoare si atenta la dorintele tale Amenda 200 lei O recomand cu placere!!! Merita fiecare banut pe care il cheltui!!!
  12. Salut Anuntul este cit se poate de activ! EU am vizitat-o pe Bianca In aceasta dimineata. A avut telefonul inchis pt. ca a lipsit o saptamana din Arad. Cineva a incercat sa ii fure identitatea. Cei care o cunosc pe Bianca si-au putut da seama ca nu ea a postat acele rinduri. Din cite stiu eu nu intentioneaza sa se retraga. Puteti suna cu incredere. Daca nu raspunde la tel. lasati un mesaj cu siguranta va raspunde!
×
×
  • Creează nouă...