Sari la conținut

davind

Serious Contributor
  • Număr conținut

    562
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre davind

  • Dată Naștere 24.05.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

3.682 citiri profil

davind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-360

Reputație

  1. iti dai seama cum ai putut tuh matale stimata domnisoara sa imi acorzi mie pizda fiind atentie . tu cind faci parț miroase a erba pura asai??? ma lasi cu dumele astea de doi lei.
  2. acuma tu si aialalata ema incepeti sa mi dati negativ la toate postarile mele . va roadeee va macinaaaa adevaru si cind cineva va da peste bot nesimntitelor .
  3. am contu din 2013 si nus pizda cum afirmi tu a fi eu !!! tu asta care te documentezi !!! si te documentezi foarte prost tu mori de cida ca ti am dat peate bot cu preturile nesimntite care le practici ca tine de alfel si servicile de cacat si nici bine nu ai inceput "treaba" si posibil sa iti fi facut planuri mari vaiii vin la fraieri la timisoara plec cu o plasa de bani ...
  4. da tu cine mai esti ?? ce ti trebe si tie ??? atentie ??? esti avocata ei ? nai tu treaba ce si unde comentez eu .
  5. SALUT... te astept sa ne cunoastem. ..... dulce si manierata disponibila pentru momentele tale te relax..Cer si ofer discretie si igiena maxima.... 27ani inaltime 1.70 si 60kg 200/30min_ oral protejat/neprotejat (in functie de igiena) _normal protejat _69,sarutari ,atingeri ,mici fantenzii,diferite pozitii;dus etc _ nu fac sex anal indiferent de suma.
  6. lasai in pace nu vezi ca lingaii or sarit repede lasai se dea ei bacsis si sa le linga in cur pe banii lor ....
  7. m-am razgandit nu as veni la tine nici cu 50 de lei si tu ceri avioane numa sete de ron visezi ! dute inapoi de unde ai venit !!!
  8. de acord cu zoro o fata care stiie ce are de facut si o face bine de tot !!
×
×
  • Creează nouă...