Sari la conținut

xyzman

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xyzman

  • Dată Naștere 01.09.1963

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    valcea
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

1.652 citiri profil

xyzman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Chiar dacă sunt de mult timp pe acest forum, nu am multe postări pentru ca am utilizat puțin informațiile și am vizitat persoane care aveau multe recenzii corecte. Am fost și eu la Pamela săptămâna trecută, programare făcută pe WhatsApp, respectata de ambele părți, chiar am ajuns cu 20 minute mai repede și am fost primit. Pozele sunt cam vechi, acum Pamela fiind mai "împlinită". Am optat pentru ambele tipuri de masaj pentru 400 lei. Masajul de relaxare a fost ok iar la partea a doua eu am finalizat extrem de repede după un op făcut foarte bine. Pentru înca o finalizare trebuia sa am un alt buletin 😀. Pot aprecia oferta Pamelei ca fiind corecta cu excepția pozelor cam vechi. De revenit, poate! Ca note, ar fi 8 la masaj și 9 la sex oral.
  2. Vis, când pot sa te sun pentru o programare?
  3. Bună Vis. Când începi programările? Când te pot suna pentru o programare?
  4. Ok, dar o decoram cu căpșuni și o udam cu șampanie. ðŸ˜ðŸ˜
  5. Ok, dar o decoram cu căpșuni și o udam cu șampanie. ðŸ˜ðŸ˜
  6. http://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_05_2018/post-143417-0-42712300-1526753581.jpg Pe sub rochia aia mai ai ceva haine?😀😀😀
  7. Buna Alexandra, Inteleg ca vrei sa programezi cateva intalniri la sfarsitul saptamanii viitoare, joi pe 24 se poate? Daca nu, poate reusim in saptamana urmatoare, 29, 30 sau 31? Astept un raspuns.
  8. Salut Anal nu si nici sperma pe fata (nici nu am incercat), am ejaculat in gurita, pe limba. Sustine ca nu-i place analul si nu am insistat. Mi-a propus un treesome cu o prietena.
  9. lovematuresex cat platesti pentru o intalnire care cuprinde si sex anal? Se pare ca esti printre fericitii care e acceptat la anal.
  10. Acum e ok. Scuzele sunt acceptate. Sper ca data viitoare sa ma pot bucura de
  11. Nu prea înțeleg eu care e legătură între finețe și înțelegerea unei nerespectari a programării, dar asta e alta problema. Problema e ca tu ai închis telefonul după ce eu am sunat de câteva ori și ti-am dat și mesaj. Nu era mai corect ci civilizat sa răspunzi și spui ca a intervenit ceva? Chiar și acum, în loc sa mă acuzi de lipsa de finețe, ai fi putut sa-ți ceri scuze și era mai ok. Dar, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
  12. Ieri, pe la ora 13:30 am sunat pentru o programare la ora 15:30. Mi-a răspuns ca e ok, mi-a dat adresa și sa sun cu 10-15 minute înainte. Am ajuns la locația ei la 15:10 și am sunat. Nu a răspuns. Am sunat iar pe 15:15 și apoi la 15:30. Fiindcă nu a răspuns i-am trimis mesaj sa-mi dea un apel atunci când pot sa urc. Nu am primit nici un răspuns sau apel iar la 15:50 îmi intra mesageria vocala. TEAPA. Mulțumesc Tataia, a fost perfect!
×
×
  • Creează nouă...