Sari la conținut

andreiutz2013

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreiutz2013

  • Dată Naștere 06.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

andreiutz2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. salut, am fost eu. nu este cea din poze. Are 30 ani. 1 h = 160 lei in rovine. Am sunat, m-a rugat sa ii iau o cafea, am urcat sus, o garsoniera comuna. M-a invitat in bucatarie sa fumeze o tigara si sa bea cafeaua ( eu nu fumez ). Amabila. zicea ca nu este de aici, zicea ca a venit din germania, de loc din galati, cam 1.70 inaltime, sani potriviti, bine proportionata. I-am cerut si oralul protejat, s-a conformat, oralul mecanic, cu cateva gemete usoare. Dupa 3-4 min. i-am cerut sa treaca deasupra, se misca binisor, si cateva gemete vizibil false, dar nah intentia conteaza . Dupa 5 min am finalizat cu succes. A doua oara nu am mai putut, fiind dupa drum sunt cam obosit desi ea s-a straduit. De mentionat ca nu prea ii place sa te joci cu sanii ei, atragandu-mi atentia de cateva ori ca o dor. Locatie: rovine, o garsoniera nu prea stralucita, 7 Oral: mecanic, 7 Normal: 8, nimic iesit din comun... cateva gemete false. Sper sa fiti indulgenti deoarece nu prea am mai facut recenzii. Daca mai e ceva de completat imi spuneti si vin cu lamuriri.
  2. salutare, confirm cele de mai sus cu o mica mentiune... pt 1 h pretul este de 200 lei. si nr de telefon l-a schimbat, este 0761994701 . o sa revin curand cu o recenzie detaliata, acum fiind ora destul de inaintata
  3. Salutare, este prima mea postare, sper sa nu omit nimic si sa fiu cat mai obiectiv. Luat anuntul din gds: http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/blonda-sani-mari-forme-apetisante/12026728 Locatie in craiovita in spate la fortuna. Placandu-mi fetele cu sanii mari am sunat si ajuns in locatie. Pozele nu sunt reale, doamna are undeva la 30-35 ani, are intr-adevar sanii mari, dar e destul de .... grasa, mult mai grasa decat ce este in poze. Preturile: OP + NP 100lei, 1 h 200 lei. Am vrut sa plec dar pana la urma am zis hai totusi sa raman daca am ajuns pana acolo. Am luat 1 h, asa iau de obicei pt ca nu imi place sa fiu grabit. Ca si atitudine, destul de comunicativa. A inceput cu un OP, in timp ce eu ii puneam mana la pasa, dupa a inceput sa il bage pe ala micul intre sani ( la cererea mea ), din nou oral si am trecut deasupra la normal ( mi-a fost frica sa o pun pe ea deasupra era destul de grea ) . Am pompat 4-5 min si am terminat in prezervativ. A vrut sa trecem imediat la partea a doua dar i-am zis sa imi dea ragaz 10 min ca nu pot imediat. S-a dus si-a aprins o tigara si am mai stat de vorba. A zis ca a venit de curand in craiova, ca este din brasov,... ca inainte de sarbatori a fost prin timisoara, si ca nu stie cat o sa stea in craiova. Intre timp s-a mai auzit cineva acolo, mai este in locatie cu o alta doamna, care am vazut-o inainte sa plec, are undeva la 40 ani cred, sani mari, dar aceasta nu asa ... grasa. Am trecut la nr 2 dupa 10 min de asteptat... din nou OP, dar fiind OP si eu obosit ala micul nu a mai vrut sa isi revina. Eu a doua oara daca e protejat oralul de obicei nu mai pot. S-a chinuit ea 2 min si m-a intrebat daca cred ca voi mai putea... i-am zis sa mai continuie si o sa vedm.... dupa inca 3-5 min i-am zis sa o lasam balta. M-am imbracat si am plecat. Note: Locatie: destul de ok, am inteles ca e un apartament in regim hotelier,... din spusele ei... pt ca nu stiu cat vor sta acolo deci un 8 Ea: cui ii plac fetele cu greutate... gen 80+ kg e ok sani mari... pt mine a fost mult prea... multa, un 6 Sani: 7 Oral: 7 Normal: 7 Per total o experienta mediocra, nu prea merita din pct meu de vedere.
×
×
  • Creează nouă...