Sari la conținut

jimmy717

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jimmy717

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    brasov

Vizitatori Recenți Profil

969 citiri profil

jimmy717's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Va salut domnilor, zilele trecute am ajuns si pe la Pamela, in zona Salii Palatului. Locatia e curata si utilata cu tot ce trebuie. Pamela m-a intampinat cu un zambet larg pe buze. E o tipa pe la 25 de ani, frumoasa, cu pielea catifelata, cu sani f frumos, si cel mai important aspect… f curata si ingrijita. Am apelat la pachetul de 450 lei care include masaj de relaxare combinat cu erotic nud, apoi oral si normal. Din punctul meu de vedere totul a fost bine spre f bine. Dar felul cum te trateaza pt mine a contat f mult. Parca ne cunoasteam de ani. Sedinta a inceput cu un dus, continuat cu masajul de relaxare si erotic, apoi oral si normal. la final m a acompaniat la dus. Notele mele sunt: -masaj-9 -oral-9 -normal 8-9 Eu voi reveni la ea curand M am simtit f bine si relaxat, plus ca ai ce vorbi cu ea.
  2. Salutare tuturor. Zilele trecute am fost si eu la dra. Locatia e pe jepilor.spre capat. E tipa despre care se vorbeste. Micuta si plinuta. Are si multe plusuri. O fata frumoasa si un zambet deosebit. Sânii mari si tari, pielea catifelata. Masajul erotic f bun. Are o atitudine deosebita, vorbeste frumos si incearca sa te simti bine la ea. Pret.130 -1 finalizare sau 150-2 finalizari. De alte servicii nu am intrebat. Merita incercata cu incredere.
  3. jimmy717

    O tipa falsa

    Salutare tuturor. Am fost si eu la tipa respectiva . Atunci avea locația lângă lidl bariera si urma sa se mute pe lângă piata mare. Colegii de dinainte au mare dreptate sa fie dezamăgiți de atitudinea ei. Asta am pățit și eu. Am sunat-o si mi-a placut cum mi-a vorbit. Am stabilit ca vreau un oral si masaj erotic. Am ajuns la locație si am fost un pic dezamăgit inca de cand am vazut-o. O tipa miniona cu sani mici si destul de lasati si confirm operatia de pe burta descrisa de alt coleg mai sus. Am început cu un oral protejat ,a zis ca ea doar asa face, si dupa cateva minute am finalizat. A trecut la masaj erotic care a durat fix 1 minut. S-a frecat de două ori cu sanii pe mine si asta a fost mesajul ei erotic. Am insistat ca macar de relaxare sa fie daca tot "mi-am luat-o". A continuat cu o direcție vreo 10 minute si gata. Cred ca totul a durat in jur de 30 min. Vorbea întruna la telefon. M-am îmbrăcat si am plecat mai rau decat am venit. Nu ma voi mai intoarce vreodată la ea. Notele. Halatul 200 lei. Locația de la lidl curăta 9 Aspect 7 Oral 7 Masaj erotic 3 Concluzia mea ,personală, de evitat.
×
×
  • Creează nouă...