Sari la conținut

marco2k

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marco2k

  • Dată Naștere 07.04.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

986 citiri profil

marco2k's Achievements

  1. Am vizitat salonul in cateva randuri in ultimele 3 luni, intrat cu Carla si o data cu Ina. Curatenia impecabila, 4-5 geluri de dus, ora este ora. Despre fete: Carla: O blonda pe cinste cu sani tunati, superbi, masaj de relaxare nota 10, mana sanatoasa , masajul erotic pe cinste, Carla pe langa ca e super carismatica este si foarte , foarte senzuala. Mie imi plac fetele mai "sanatoase" deci a fost pe gustul meu, att conversatia, cat si masajul, mai ca-i ofeream si masa si dansul dar se terminase ora. Ina: Am inteles ca e noua la Ador dar se vede si se simte ca nu e noua si in domeniu, o dulceata si o scumpete de fata, micuta, blonduta, draguta, cu o atingere divina, masaj de relaxare insistent pe extremitati, chiar m-a facut sa ma relaxez iar la erotic WoOw, mi-a dat orice asteptare peste cap pt ca nu imi imaginam ca intr-o faptura atat de micuta si draguta poate zace atata senzualitate. 10+ Lasat 200 ron din proprie initiativa de fiecare data Eu unul voi reveni de fiecare data cand voi avea ocazia pentru ca mereu am avut experiente placute. Succes! -
  2. Am fost de multe ori în ultimele 6 luni, Ana e deja veterană ca vechime, s-au mai schimbat fetele dar calitatea a rămas la nivel ridicat și se vede prin prisma faptului ca ultimele 2 ocazii, venind fără programare, nu am avut cu cine sa intru. Lecție învățată. Apreciez ca salonul nu merge pe cantitate ci pe calitate. Am fost în locații cu de 3 ori mai mult personal , unde se vehiculează de la recepție preturi de 800-1000 , dar lume multa, oameni deloc. Pentru mine rămâne pe primul loc calitate/pret cu un mare plus pt profesionalism și curățenie.
  3. Vizitat. Nu o să scriu povești, pozele sunt mișto, realitatea e mult peste poze, Andreea Raicu like. Altfel, profesionistă desăvârșită, știe cum să te facă sa te simți bine dacă ești cu bun simț. Curățenia impecabilă, locația centrală. 300/h achitați din proprie inițiativa la început. Ms Alexia.
  4. Cu programul liber la o ora târzie, și fără multe opțiuni, am zis sa încerc la domnisoara Tania. Mi-a răspuns m-a îndrumat către locație, ultracentrală, foarte curat, prosoape curate la discreție. Tania, o făptură la 1.60 super slim, super frumușică, căprioară tânără și energică. Ieșit de la duș (4-5 geluri, apă caldă) intrat in camera de ostilități. Săruturi pasionale ca și cum eram cu gagica din liceu, apoi oral cu abnegație cu tente de deep, cu atenție maximă la împrejurimi. Mutat în pat LOT bestial cu implicare din partea ei de a scos untul din mine, trecut la caprita finalizat în balonas. Ne-am mai sărutat un pic am mai glumit mi-am luat rămas bun. ON - 9,5 NP - 9 implicata săruturi, gemete, a fost cu mine acolo tot timpul GFE - 10+ poate am fost eu norocos idk D2D 57 min ... achitat 300 ron pt o ora, stat doar o finalizare pt ca la mine durează ceva și de a2a oricum nu ma mai simțeam apt. Tanya e căprioară tânără, frumusica, naturala, plina de energie ... o surpriza placuta.
  5. marco2k

    salonul anului

    Criterii - Foarte curat, gel dezinfectant la discreție, primire ospitaliera, ok nu o sa o găsești pe Emily Ratajkowski acolo dar fetele compensează prin atitudine, charisma, răbdare, atenție, masaj de relaxare de calitate, masaj erotic de calitate, permisiv în limitele bunului simt etc. Pe lângă asta, calitate/pret nu au rivali ... 150 ron/h si ora e ora, nu 40 de minute. Sunt saloane care practica 300/h si te crucești de ce dai acolo ca și atitudine, (ne)orientare către client, igiena a divelor de weekend de la freddo si mai mult nu vreau sa mai zic.
  6. Mirela pt mine rămâne locul 1 relaxare + erotic ca și calitate. Are ea un stil aparte, te trezești după 4 ore dormite zici ca ai dormit 10.
  7. Andreea nota 11 relaxare ... dar mai avea de lucrat putin la noțiunea timpului
  8. Vizitat din nou in aceasta seara, a trebuit sa astept 2 minute caci era deja un confrate la prezentare. (plus din partea mea pentru discretie) Aceeasi primire calda, salonul cochet, curat,gel pentru maini dezinfectant atat la intrare cat si in fiecare camera in care am intrat in vizitele anterioare, ceea ce pentru mine e un mare plus in vremurile astea. A ales confratele o fata si am intrat si eu la prezentare fost servit cu o cola rece ca gheata, am ales-o pe domnisoara Erika cu care mai intrasem in urma cu ceva timp. Erika e o bruneta cu ochi superbi foarte carismatica si joviala. Igiena - 10 (impecabil, fara mirosuri, ingrijita) Relaxare - 9 (nici o bucatica din corp ignorata, nu dau 10 ca am asteptari exagerate) Erotic - 9 (tehnica buna, se vede experienta, finalizat prin tehnici specifice) GFE - 10 (foarte lipicioasa) Corp - 7,5 O experienta buna, in linie cu ce am asteptat. Decartat 200 la inceputul intalnirii. Ador mi se pare best value for money, in special de cand numarul fetelor a mai crescut. Sper sa pastreze in continuare calitatea.
  9. Salut, am vizitat-o pe Rebecca acum 2-3 săptămâni, zona Nerva Traian. Rebecca e o tipa draguta, super OK pt amatorii chubby, care mi s-a părut cu picioarele pe pământ și mai ales capul pe umeri. Am discutat un pic după care m-am invitat la dus, 5 geluri de dus, apa de gura , prosop curat înmânat înainte de dus. Iesit din dus am stat cam 10 minute am fumat 2 tigari și am vorbit de una alta, e genul deschis cu care poți vorbi orice, o prezenta placuta. Înmânat 250 RON pt o ora optat ON și NP. ON - 9+, umed, atent la zonele adiacente, cu priviri porno. Sex între sâni - 11+, Rebecca are niște sani imenși, o priveliște fantastica sa stai în picioare și ea în genunchi sa-si frece sanii voluptuosi în jurul instrumentului. NP - schimbat 2 poziții, oglinda de lângă pat a făcut toți banii, e ireal cum se misca sanii aia imenși, finalizat în preze. Pe parcursul actului am avut impresia ca Rebecca se implica, e acolo, gemete, priviri. Nu am mai rezistat la al 2lea nr, am mai stat 2 minute de vorba și am plecat. Recomand amatorilor de chubby și nu numai.
  10. Vizitat Ador din nou, luni seara, nu aveam așteptări ridicate având în vedere ziua. Little did i know, așteptările mi-au fost înșelate și ma bucur. 3 domnișoare noi, intrat cu Maria.Maria în prima zi. Maria e o tipa super slim cu niște sâni superbi și un corp din reviste, carismatica de mama focului. Masaj de relaxare de nota 11+, ferm, cu pricepere. Masaj erotic nu am cuvinte. Am mai fost la masaj, o data sau de doua ori, dar Maria e arta, e poezie, e raza de soare pe cerul înnorat;).Nota 12+ Mulțumesc frumos Maria Ador pentru mine rămâne top choice ca și curățenie, ospitalitate, personal. Bafta
  11. Vizitat, locație usor de găsit langa Kaufland/KFC Dristor. Diana, este o fire plăcută, pe undeva pe la 30 si un pic cred, îngrijită. Făcut programare pe whatsapp cu 30 de min înainte pt ca eram în zona. Locul de desfășurare curat, aer condiționat, baie curata și dotata corespunzător. Rămas pentru o finalizare ON, înmânat 150 RON înainte de a incepe acțiunea. Oralul, misto, în diferite viteze, cu atenție la zonele adiacente, finalizare orala. 20 de minute DTD. O prestație și un preț cinstite, corecte. Poate sunt subiectiv dar eu o sa mai merg pentru raportul calitate preț bun. Mulțumesc Diana
  12. Vizitat în seara aceasta, acelasi loc cald, primitor, curat. Am fost plăcut surprins sa vad domnișoare noi. Intrat cu Simona, foarte bună alegere, optat pt cel de 200 RON. Un masaj de relaxare cum rar am văzut, Simona stie ce face, se vede ca are experienta, un masaj de nota 11 plus. Masaj erotic lasciv, plăcut, fantastic. 10 Plecat fericit, ma voi întoarce. Mulțumesc Simona!
×
×
  • Creează nouă...