Sari la conținut

catalinmorosanu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalinmorosanu

  • Dată Naștere 01.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

catalinmorosanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Bine ai facut ca nu te-ai dus ravsolo. Imi pare rau ca nu i-am facut o recenzie domnisoarei, am crezut ca o sa fie altii care o sa se planga de serviciile ei. Mie mi-a cerut 300 de lei pt o ora, iar dupa ce i-am achitat mi-a spus ca intra doar o finalizare in banii astia. deci vizita a durat doar 40 de minute, cu 2 dusuri si o tigara incluse. Mai bine ramaneam acasa si faceam un dus cu finalizare ). Tipa arata foarte bine, mi-a spus ca o sa revanseze data viitoare si de aceea nu am recenzat-o. In fine, nu s-a revansat, a si plecat din oras, deci degeaba mai discutam acum.
  2. telefonu a rămas la tine...profilu a rămas la top...jmekerie pe burta goala ce sa mai
  3. Fac 5 recenzii acum repede sa pot sa te contactez ) nu ai cum sa-mi acorzi si mie măcar o jumătate de ora pana pleci?
  4. Cred ca a fost doar o strategie pentru ca oana/Angela sa se foloseasca de acest număr de telefon. A fost cineva la Adina? Eu am sunat si mi-a raspuns oana..abia spre sfârșitul conversației mi-a spus ca e ea.
  5. A readus profilul domnișoarei pe prima pagina, in atentia tuturor cititorilor, la fel cum ai facut si tu dorinel18. Te ai trezit dupa o săptămana sa intrebi ce se intampla. Se pare ca domnișoara duce lipsa de clienti, chiar ma mir cum nu a primit nicio Recenzie negativa pana acum
  6. Ar trebui sa se faca 2 sectiuni..."prostituate ardelence" si "prostituate din restul tarii", in felul acesta o sa stie toata lumea care sunt serioase si care nu. trebuie sa o zic si p-asta chiar daca nu are legatura cu topicul domnisoarei: Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie. Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pâna-n picioare. Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm. - Apai, domnule draga, la noi la Cluj nu-i ase, zice el. - Da` cum? - Pai, daca te stropeste o masina, soferul opreste, da inapoi, te urca in masina, te duce acasa la el, faci dus, manânci, dormi la el, si asta timp de trei zile, iar la plecare iti da 100 de euro. - Ai patit tu asa ceva ? - Nu eu. Nevasta-mea.
×
×
  • Creează nouă...