Sari la conținut

ghita2011

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ghita2011

ghita2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Știu că tipa a mai activat acum vreo 5(?) ani sub numele de Ramona și a avut câteva recenzii pe ceva forum mai vechi, dar puține recenzii. Nu țin minte să fi fost plângeri mari cu domnișoara.
  2. Se pare ca doar eu am considerat ca am avut o sedere placuta That's awkward
  3. Dupa mai multe apeluri ratate la anunturile de pe publi24 am decis sa arunc o privire in publitim. Am gasit urmatorul anunt: "Fata tanara, frumoasa si curata, ofer masaj erotic si de relaxare domnilor generosi, la domiciliul meu. Tel: 0730226814". Am cerut informatii la telefon, a prezentat oferta: 100 un numar, 150 doua numere, normal, anal, oral, cum prefer - nici vorba de masaj erotic- si ca lucreaza pe strada Teiului. Aspect: 8.5 - fata comuna 8 ; Corp 9: frumos, cur misto bine proportionat cu sani medii si frumosi. Atitudine: 9 Iigiena: 9 n-am simtit nimic necurat Locatia: 7 - apartament comun Oral: - 8 - decent Normal/Anal - 8.5 - ii place, in timp ce pompezi este activa si ea cu mana pe lindic. La al doilea numar a fost putin pripita. GFE - 7 - accepta saruturi, dar cam ezitanta Halatul: 150 de lei, stat doua memere. Am riscat la un anunt fara poza din publitim dar a meritat. Recomand cu caldura: (milf?) 34 de ani, tunsa scurt, corp cu sani faini si fund frumos Bafta!
  4. ghita2011

    INCONFUNDABILA

    Am fost eu la domnisoara, Lucreaza undeva la un bloc de langa langa Hotel Boavista. Arata relativ bine tipa, zice ca e incepatoare si nu prea schiteaza nici un gest in timpul actului. Locatia 9 Aspect fata 7 Aspect corp 8 Oral 6 Normal 6.5 Tipa spune ca e din Bucuresti venita aici sa faca niste bani. Si seamana un pic a tipa din poze chiar daca nu e ea, probabil asta a fost si intentia cand a pus pozele alea. Am platit 250 pentru o ora, Mai are o colega care arata si ea bine, dar n-am intrebat daca si ea lucreaza.
  5. Stie cineva ceva de anuntul asta http://www.fetite.net/escort-Sophia01.html Suntem 2 surori brunete 20 si 22 ani,noi in oraș,senzuale,sociabile,pasionale,dezinhibate in pat.. Ce sa mai? Noi suntem ce trebe... <3 Cred ca ai nevoie de cont ca sa poti vedea nr. de telefon.
×
×
  • Creează nouă...