Sari la conținut

mazare_radu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    909
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre mazare_radu

  • Dată Naștere 03.04.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

10.395 citiri profil

mazare_radu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1k

Reputație

  1. mazare_radu

    INDISPONIBILA

    Iti spun eu, stai in fata universitatii, iti agati un carton de gat pe care scrii: "sunt un bou, un mare idiot, am grave probleme mentale si de comportament" Ai sa vezi cum o sa apara gagicile miloase sa te vindece. Bafta.
  2. mazare_radu

    Indisponibila

    Ce marca este centrala ?
  3. Presteaza, presteaza... acum am iesit de la ea. E mereu in forma, aceleasi servicii ireprosabile. Cred ca are un blacklist ca i-am spus de faptul ca se plang colegii ca nu le raspunzi, insa a devenit nervoasa.
  4. Dupa ce ca esti sardina imputita, mai esti si analfabet. Cica se "finalizeaza lamine in gurita", tot la tine in gurita vrem sa finalizam si noi mai rapanosule! Cica "jucari"... asa se dau de gol analfabetii cu arfe de bibani.
  5. Ohoo, si inca cum lucreaza bunica... este the best. Haideti sa va spun ce fantezie aveam cu ea... am vizitat-o de nenumarate ori, mereu dupa acelasi ritual, ea in capotul de casa, pe care apoi si-l dadea jos, ramanand in costumul Evei, incepand masajul urmat de limbile innebunitoare in curulet. Am zis ca e timpul pentru o schimbare, asa ca m-am pregatit: am cumparat o pereche de ciorapi cu banda, negri, cu dunga la spate, niste sandale cu tot de 10 cm, marimea 37 si un strapon pentru initiere. Am venit cu lucrurile la ea, am rugat-o sa se echipeze asa cum am vrut, sa vezi transformare la buni... era super sexoasa si futabila in tinuta pregatita... aproape ca imi venea sa o fut!!! I-am zis insa sa se ocupe la fel cu limba de curuletul meu si sa ma incerce cu straponul, dupa ce m-a umezit bine... sa vezi ce priveliste cu buni in ciorapii aia bestiali, pe tocuri, jucandu-se la funduletul meu cu straponul si cu pula pana in gat!!! A fost ceva demential!!! Vreu sa vad ce mai pot imagina pentru data viitoare!
  6. Se vede de la o posta ca pestii matracucelor nespalate au intrat in vrie, sunt in depresie ca nu mai vin pulalaii la curvele lor nespalate cu servicii jalnice si o aleg pe bunica cea buna... Bunica are servicii nr.1 pe Iasi, asa limbi in cur nu iti da nimeni, te fute de te face praf in 5 minute, daca una de 20 de ani ar avea astfel de servicii ar cere 1000 lei / ora. Deci se explica de ce improscati cu noroi in bunica noastra porno, nu va mai iese pasienta, e coada la ea la usa, iar la nespalatele de 20 de ani, bate vantul. Buni nu face neprotejat, iar tipul de mai sus caruia i s-a rupt prezervativul i-au iesit analizele foarte bune. Deci ce sa deducem? Bunica e curata ca o virgina in noaptea nuntii!
  7. O pizdulica muncita tare... s-a tras in ea ca la Stalingrad! Nu a scapat nici curuletul! M-as infrupta si eu cu asfel de comori.
  8. Stie cineva daca a dat dezlegare bunica la spalat in cada, sau tot la chiuveta? M-as duce la ea pentru o portie de limbi la curulet, insa nu suport sa ma spal in chiuveta.
  9. Hei, Roxanica, azi pana la ce ora esti?
  10. Analfabetule, se scrie "vii", nu "vi"! Mai lasa fututul si mai pune mana pe carte! In orice caz, nu te reproduce, nu fa prosti, ca avem destui.
  11. Bai, tu acesta murdar pe la gura de japoneza, de tot ne saluti cu sayonara, ar fi bine sa iti faci hara-kiri, Marinis este corect, nu mai supraevaluati degeaba parasutele, lasati-le in plata domnului! Nici pe departe nu are servicii de 10, nici macar de 8, te musca de pula, are un aer de superioritate, zici ca e regina pulii, nu merita!
  12. Da, a revenit, am vrut sa fiu la receptia de redeschidere a stagiunii, insa bunica era full. Am sunat in disperare luni, fara niciun raspuns. Am revenit marti, cu mai multi sorti de izbanda. M-a primit asa cum stiti, clasicul capot rosu, parul (atat cat mai este) ciufulit, cu o mirare mare: "ce v-a apucat pe toti odata? suna telefonul ca la tribunal!" I-am spus ca baietii sunt nefututi si ca ne era dor de ea. A modificat (renovat) apartamentul, intrerupatoare cu senzori, usi noi, oglinzi cu radio, led si ceas, etc, a facut dupa moft. Partea proasta e ca a terminat banii si nu mai are pentru perdele si draperii 😁 Asa ca baieti, hai sa ne mobilizam un pic sa ia buni si perdea! 🤣 In fine, serviciile pe care le stiti, pe o masa noua de masaj, asa cum mi-a spus. Parca mai pornita pe curuletul meu, imi departa bucile, tragea de ele, sa aiba acces mai bun si mai mult cu limba la gaura curului, as zice chiar ca a intrat destul de mult cu limba, parca ma doare curul acum, wtf, zici ca m-a futut cu limba! La ce lucrare mi-a facut, nu am rezistat mult, i-am dat sperma in gura, a mai supt ea tot, asteptand sa ia si ultima picatura, apoi a dat in servetel. Partea proasta e ca igienizarea are loc in chiuveta, nu mai da voie in cada, cica e prea complicat, cu senzor, cu minuni si nu risca sa se strice... aici are o bila neagra, poate se invata si ea cu tehnologia, acum este prea entuziasmata de cum si-a renovat bordelul!
  13. Vad ca bunica nu mai termina cu renovarea apartamentului... si deja am coaiele umflate, iar de lins cu limba la fund nu m-a mai lins nimeni! Ca sa termine mai repede, cred ca ar trebui sa formam o echipa de vreo 5 baieti sa mergem sa definitivam lucrarile, cine se baga? Apoi o futem in draci, pana ii piere cheful de pula.
  14. Nu mai stim lista de servicii pe car le oferi. Oferi si "foot fetish" ?
  15. Funduletul tau pare antrenat destul de mult, e foarte incapator, nu cred ca e vreo problema de marime asa cum spui.... incape mult acolo in el.
×
×
  • Creează nouă...