Sari la conținut

samsmith

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre samsmith

  • Dată Naștere 19.07.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.304 citiri profil

samsmith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Salutare! Pe acest topic as dori sa-i fac si eu ''reclama'' escortei ALICE: https://nimfomane.com/forum/topic/2628-blonda-matura-0784019053-0730967399-0767093669/ Se stie,de altfel ca eu mi am facut abonament la ea:),face anal ,chiar daca optezi pentru o ora sau pentru o finalizare,OWO,CIM,FK etc. Bafta!ciocane tari!
  2. Drag staff al acestui minunat site,am si eu o nelamurire!de ceva timp merg numai la,AliceBlue(DACA esti un barbat in cautarea unei aventuri cu o femeie matura, draguta, pasionala, discreta si rabdatoare, suna-ma. S-ar putea sa fiu ceea ce cauti, Dimitrie Cantemir...0784.019.053/ 0730.967.399) si am observat ca nu mai este in top acum trebuie sa fac din nou recenzie,pe anul in curs sau ce ar trebui sa fac? multumesc anticipat!
  3. poze noi? http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/esti-pretentios-si-eu-imi-place-sa-primesc-si-sa-daruiesc-momente-unice-de_6915001.html
  4. Salutari,fratii mei de futareala! Imi cer scuze pentru absenta indelungata...dar,nah,am fost cu,consoarta in vacanta:) Astazi am trecut din nou pe la Alice:d...acum este putin mai bronzata!Dar,sa incepem cu inceputul:p sunat pentru programare,ajuns la ora stabilita,cand am ajuns la ea la scara am sunat direct la interfon,urcat in apartament...nimic nou!Alice m-a asteptat intr o bluza transparenta si in bikinei negrii,la fel de transparenti:) si tocuri foarte inalte!Din cate am observat si-a schimbat si putin culoarea parului,acum este un blond cenusiu si cum am spus mai sus un pic bronzata!Locatia ,dupa cum stiti este pe B-dul Cantemir,apartament cu 2 camere,in locatie mai este o tipa care doar raspunde la telefon(nu am vazut-o,nu am auzit'o)Astazi nu m-a asteptat cu betisoare parfumate,mai nou are un odorizant de camera care improspateaza foarte des locatia:),lenjerie curata,lumina discreta,pentru o actiune mai pasionala etc. Deci,sa trecem la treaba,am inceput cu un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine exacutat!(altceva nu mai zic ca iar o iau in freza) Apoi am continuat cu normal,am pus'o caprita,foarte tare si am finalizat pe sanii ei!Dat fiind faptul,ca eram pe graba,nu am mai ramas pentru a doua finalizare:( NOTE:Locatia: 10(curat,ingrijit,ordonat,baia sclipeste de curatenie) Aspect:9(tipa are pielea fina,epilata total, etc) GFE: 9.5(de data asta am fost foarte familiari unul cu altul) ORAL:10(NO COMMENT) NORMAL:9 TARIF: 100/FIN O SEARA FRUMOASA TUTUROR!
  5. Mda...ce sa zic?!eu fac dus in fiecare zi...deci nu-mi dau seama de unde ''pute rau de tot'' TANAR CU MULTE NEVOI,nu inteleg care e problema! nu-ti convine ca mi-a placut tipa sau ce?Daca citim recenzia ta pentru aceasta dameza putem spune cu mana pe inima ca a ta ''pute de lesini'',ai dat note numai de 10 si se pare ca nimeni nu s-a sesizat cu privire la acest lucru...noi restul am crezut ca ti-a placut si din acest motiv nu a comentat nimeni nimic!Whatever,Alice e o tipa priceputa...asa ca o puteti vizita fara probleme si chiar merita notele! va doresc un week-end placut si ciocane tari!
  6. Dat fiind faptul ca mie imi plac noutatile si diversitatea,astazi destinul,manat de niste pofte perverse,m-a dus la aceasta don'soara! Nu pot spune ca m-a dat pe spate in niciun fel...o tipa de treaba,apartamentul in care presteaza este curat,linistit si ingrijit,serviciiile au fost mediocre! note: oral:7(cred ca inca mai este pe bancile scolii in ceea ce priveste acest lucru) normal:8 (destul de plictisita) GFE: 8 (fara pre multa implicare) locatia:9 plata:60 ronutzi /fin
  7. Salutati,tovarasi curvari! Cum am promis...azi am vizitat-o pe Alice de la Budapesta si.....WOW! Dar sa incepem si noi frumusel cu inceputul!La ora 11 o sun pe Alice(0730967399),pentru o programare la ora 15;la telefon imi raspunde o voce calda si rabdatoare(ulterior am aflat ca este tipa care raspunde la telefon si se ocupa de programari)! Ora 15: Ajung in zona si sun din nou: sunt indrumat catre locatie!Ajung la o scara de bloc,linistita,discreta etc....sun la usa si imi deschide Alice! Prima mea reactie a fost sa raman ca la dentist( pozele o imbatranesc cu 10 ani)...de-abia,de-abia am reusit sa silabisesc 2 vorbe:) Sunt invitat in camera unde se intampla actiunea....camera foarte ingrijita si curata,mirosea a betisoare parfumate iar pe fundal era muzica ambientala,Alice ma serveste cu o racoritoare,schimbam si noi 2 vorbe: o glumita,un compliment etc....si ne punem pe treaba! Nu m-am putut abtine si am sarutat-o pe tot corpul(mirosea atat de bine si are o piele atat de fina...mmmm),apoi Alice mi a prestat un oral ''a intaia'':)-aproape m-a lasat lat...dar nu m-am dat eu batut cu una,cu doua si am trecut la normal(care a fost senzational)..cu gemete,cu opt-uri cu de toate ce sa mai?!Am ramas mai mult decat surprins,a fost foarte,foarte bine! De obicei nu merg de mai multe ori intr-un loc,dar pe Alice sigur o s-o vizitez si o tin la loc de cinste in topul meu:P Locatie: 10(apartament ingrijit,foarte curat,discret) Fata:9.5(la 38 de ani le da clasa fetelor de 20,detasat) GFE: 9.5 ORAL:10(senzatii tari) Normal: 10(ce este al ei,este al ei-se pricepe) Anal: nu am incercat 100/finalizarea cred ca merg si maine la Alice:)
  8. hello! Dat fiind faptul ca adresa mea de domiciliu se afla la Tineretului si in perioada asta temperaturile sunt ''nesimtit'' de ridicate,m-am gandit sa ma racoresc cu ceva ''prospaturi''!. Fetele sunt noi pe site(cred eu) pt ca nu mai vazusem anuntul pana ieri.Whatever,sun sa fac o programare,imi raspunde o voce cu tupeu,ma alinta ''pisoi'' (bleah) si imi spune ca fetele sunt disponibile in 40 de min!Zis si facut! dupa apx 35 de min ma postez in fata bancii Reifeissen de la Budapesta si sun!(eu cu si mai mult tupeu:))Stupoare!nu raspunde nimeni,mai astept poate fetele sunt ocupate!Sun iar...si iar nimic! Dupa o plimbare prin 45678 de grade Celsius,ajung acasa si ma ''racoresc'' cu un dush ''proaspat''....tot la mine acasa! Poate aveti voi mai multa bafta! P.S: Zilele astea o voi vizita pe Alice ....revin cu detalii picante:)
  9. Salutari,tovarasi de nebunii! V-am promis mai multe recenzii pentru fetele pe care le -am vizitat eu de-a lungul timpului! Acum,m-am rupt putin de treburile cotidiene,sa va povestesc despre Diana!Acum ceva timp am vizitat-o si eu pe dameza din acest topic.Locatie dupa cum se stie:Burebista,cred o garsoniera curata(nu am avut timp sa vad si alte dependinte ale casei,eram incins taree) Doamna,destul de OK dar parea grabita.am inteles ca avea 30 de minute libere in care m a strecurat si pe mine:) Meniul a constat intr un oral deep,lins pe OO ,normal ''caprita'' si cateva mangaieri si saruturi razlete(cred ca se grabea destul de tare sa ma dea pe usa afara) Note: LOCATIE:8 ORAL: 8(deep-ul a avut un mare ''+'') NORMAL: 7(cam inactiva) GFE: 6(luat prosop-dush-treaba-iar dush...si cam atat) ANAL: nu face FK: (m-a pupat un pic pe buze) DECARTAT: 100 ron/fin Arata bine la corp pentru o tipa matura,atitudinea cam a lasat de dorit,m-a expediat urgent! Va urez ''Ciocane tari'':)!
  10. Salutari,la toata lumea! Marturisesc ca citesc acest forum de mai mult timp,dar am ales ,mai intai,sa folosesc impresiile voastre in scopuri ''placute'' si acum sa va spun experientele mele! Saptamana trecuta am vizitat'o si eu pe domnisoara Mary,intr-un final(ocupat cu serviciul) si va pot spune ca am ramas placut impresionat! Pozele sunt reale,fata mai mult decat draguta!Am sunat'o in ziua cu pricina pe Mary pentru o programare!La telefon tipa a fost foarte dulce(apoi am aflat ca e tipa care ,doar raspunde la telefon) La ora stabilita,am ajuns in locatie,fara intarzieri sau asteptari prin fata blocului(ceea ce e foarte OK)!Am ramas o ora in locatie,Mary mi a oferit un oral de ''toata frumusetea''(printre cele mai bune in topul meu:)); am incercat si normal-pozitia misionarului-PRICEPUTA GAGICA! La sfarsit,dush,fresh-''uit'',decartat si plecat:) Note: Locatie:10(foarte curat si ingrijit+prosop curat+gel de dus de calitate) Fata: 9 (sexy,cu un aer putin timid) Oral:10(no comment) Normal:9 E de vizitat!
  11. Salutare,tovarasi de nebunii! Acum ca am adunat multe informatii si impresii,le voi face cunoscute pentru toata lumea!
×
×
  • Creează nouă...