Sari la conținut

spermasegetusa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spermasegetusa

  • Dată Naștere 01.01.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

spermasegetusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Toate trei se incadreaza in categoria de mai sus. Asa ca, daca vor, de ce nu???
  2. Dupa cum zice si titlul, caut o domnisoara/doamna plinuta/grasa/supraponderala (fara sa se simta cineva jignit, dar am zis sa acopar toata paleta de greutate) pentru momentele cand vrem, avem unde, dar nu avem cu cine. Daca esti pregatita, astept un semn pe mail ([email protected]).
  3. Spicuiri din conversatia avuta pe e-mail: "criss cry <[email protected]> wrote: ce crezi?? si la mine it's first post.. ce as putea sa zic?? de ce credeai ca nu ti.as raspunde??" "criss cry <[email protected]> wrote: Criss 25 de ani.." "criss cry <[email protected]> wrote: 1,70 , 65 de kg, creola, bruneta cu ochi negri.. :-)" Si ultima discutie: "Pe 13 feb. 2016 1:53 p.m., [email protected] a scris: Sa inteleg ca nu mai este disponibilitate din partea ta? Sau ca anuntul tau nu era "pe bune"? criss cry <[email protected]> wrote: hey.. crezi ca am chef de glume proaste?? nu.mi arde de chestii deastea.. ce crezi?? e "pe bune" anuntul.. doar ca nu stiu daca ti.am precizat dar NU sunt escorta.. asa ca trebuie sa ma faci sa vreau sa ma vad cu tine.. si nu neaparat tu.. orice barbat trebuie sa ma faca sa vreau.. :-) .. o zi buna si week.end placut sa ai :-) .. ps: daca ai chef de vorba voi raspunde in limita timpului disponibil ca nu stau toata ziua cu tel in mana :-) .." Si cam atat. Si pe principiul ca atunci cand ceva este prea frumos sa fie adevarat, chiar nu este adevarat, va las pe voi sa continuati discutiile.
  4. Daca imi aduc aminte, am facut o mica inspectie cu body cavity search prin romancie... Frumos, nu am ce comenta... Umeda si primitoare... Tentatia oralului cu CIF si CIM este mare. Asa ca, in curand pe marile ecrane! Si pentru a pregati terenul, ce zici de un masaj urmat de o zbenguiala mica?
  5. oare exista vreo asemanare cu romancierilor/60 lei? :350x ca tare bun era ....
  6. Salutare. Din amintiri va spun asa: am fost la ea, prin 2013, cand era vis-a-vis de fostul Budapesta. Grasuta bine, nu facea nazuri la anal. Totul protejat, ca deh.... Oralul ok din cate imi amintesc. O recomand pentru un anal quickie (usor larguta, dar merge). Cam atat.
  7. Salut. Buna treaba cu treaba asta cand ai treaba.
×
×
  • Creează nouă...