Sari la conținut

constantean

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre constantean

  • Dată Naștere 07.04.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

constantean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am fost eu, pozele sunt reale, ultimele postate bineinteles.Este din Cuba nu este de etnie, ca look si prestatie eu am fost multumit acum depinde de preferinte.Locatia in zona str.DUNAVAT.
  2. Mda nu imi place sa intru in discutii si deja e foarte dezvoltata discutia asta, eu doar scriu recenzia. Am fost pentru a doua oara la Bianca sperand ca va fi diferit si pot sa spun ca am plecat multumit, am mers cunoscand conditiile oarecum impuse de ea gen fara capra si restu deci stiam cam ce ofera si doream ca ea sa se implice mai mult sa nu mai fie grabita sau asa distanta ceva gfe sa ofere si pot sa zic ca am primit cam ce imi doream.In timpul actului se juca cu sanii aia ai ei naturali si asta pot sa zic ca a fost o ceva interesant placut. Mie imi place mult cum arata ea, igiena ei si lucururile astea conteaza pentru mine, acuma ca a fost putin mai maleabila si s-a implicat a fost mult mai placuta experienta.
  3. Fratilor eu nu am scris recenzii pe forum, pentru ca am observat ca sunt prea mult interpretate si trebuie sa respecti sablonul care te pune sa dai note raportandu-te la ce ? la filtru tau de percepere al realitatii care este subiectiv. Eu am fost la fata asta saptamana trecuta desi incercasem cu 2-3 zile inainte vorbisem la telefon stabilisem sa vin in 6 minute eram acolo si dupa ce am sunat repetat a raspuns si a zis ca era ocupata" primul venit primul servit". Ce sa zic fata are o atitudine mai defensiva, poate si dupa discutiile astea de pe forum despre ea. In mare ce s-a scris este adevarat dar exagerat.Oralul neprotejat 50 lei in plus, nu sta capra, arata bine din punctul meu de vedere, pozele sunt reale, nu prea se implica chiar a mentionat ca vorbesc cam mult si ca am venit sa fut nu sa vorbesc ca am innebunit-o de cap. Locatia e curata, ea este curata si daca ar fi mai intelegatoare poate ca s-ar face mai placuta dar nu cred ca doreste asa ceva, este parerea mea pentru ca este deja destul de cautata in ciuda discutiilor de pe acest forum si cred ca are si experienta in domeniu si cam incearca sa domine sa se impuna si avand in vedere domeniul in care presteaza nu pot sa zic ca o invinuiesc. Pt oral am optat neprotejat are o tehnica buna cu putina implicare, atitudine asa de politista pusa pe treaba sa terminam 2-3 pozii fara capra am mentionat asta deja si stiti ca nu accepta pozitia asta, terminat, imbracat repede si asta e o descarcare nu o experienta de tinut minte. Vreau sa mai revin ca banuiesc ca a 2-a oara sau sper ca va fi diferit poate chiar o sa fie o partida de retinut. In mare ea stabileste conditiile si se vb in prealabil deci tu decizi daca accepti sau nu. Acum am vazut si anuntul si nu era familiara cu niste termeni expusi de ea in anunt clar, greseala ei dar totul se poate discuta. La ce am intalnit la noi in oras este ca un carbune care nu vrea sa devina diamant desi are potential clar dar este optiunea ei si ea va decide ce va face in ce directie merge daca schimba ceva sau este multumita cu situatia actuala.
×
×
  • Creează nouă...