Sari la conținut

laury

Platinum Member
  • Număr conținut

    16.438
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

laury a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 21 2018

laury a avut cel mai apreciat conținut!

Despre laury

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Los Angeles
  • Interese
    Pizde frumoase si carnoase

Vizitatori Recenți Profil

196.067 citiri profil

laury's Achievements

  1. Nu e concurenta cu Wapp….au bagat in toate softurile AI si suntem mai urmariti ca niciodata! AI cauta pe wapp activitati ilegale gen **spam editat**, droguri, porno, sex, razboi, etc….aveti grija ce scrieti!!!
  2. Fratele Pupparo este un membru credibil, deci experienta isi spune cuvantul. Felicitari ptr obiectivitate si ca ai plecat! 🥂
  3. A fost cu finalizare sau nu? Ca nu am dedus…😃
  4. Macar cand ii dadeai limbi in cur gemea si ea sau butona mai cu viteza? 😃
  5. E de dat fortza la domnisoara. Pare ca duce mult si ii place pula. As face o vizita sa o fut mai pe hard-passion asa! 😀
  6. Frate, nu zic ca nu ai dreptate. Eu am subliniat doar atat…cantitate mare = calitate slaba. Traduc: din cauza ca ia multi pe zi, a devenit gonflabila. Era de asteptat sa se intample asta.
  7. De ce nu isi face fata cont aici sa povesteasca chiar ea si transmite prin “avocati” ? Adevarul este intotdeauna undeva la mijloc. Imagineaza-ti cum e sa te futi cu 15-20 pe zi…mai esti om sau devii un lemn? E si vina ei ca aleaega dupa bani multi si e pe banda rulanta. Poate ca omul ala de care spui tu, a stat la coada zile in sir…iar cand a prins-o a dat si el ca in tobe. Nu judeca totusi ptr ca repet…adevarul e undeva la mijloc. Daca fata este atat de “calitate” precum spui, nu se prostitua pe bani la 20 ani, facea o facultate si era ok. Fac pariu ca parintii ei nu stiu ce face.
  8. Fetele astea sunt prostite de banii multi pe care ii fac cu pizda si devin niste gonflabile, masini de primit sex, ca de facut sex nu se mai poate pune problema. Banul facut repede este un drog pentru ele! E doar un ambalaj bun, fara nimic in interior!
  9. Te asteptam si la Bucuresti! ❤️
  10. Mersi frate! E clar ca de la 15-20 clienti pe zi, sta lemn. Sters de pe lista! 🥂
  11. Sa te intorci cu fortze proaspete ca mai avem de lucru cu tine! 🥂
  12. Nu raspunde deloc la wapp…mesaj dat la pranz. I s-a urcat succesul la cap! Bai nene…sa stai la coada sa futi! 😃
×
×
  • Creează nouă...