Sari la conținut

laury

Platinum Member
  • Număr conținut

    16.456
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

laury a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 21 2018

laury a avut cel mai apreciat conținut!

Despre laury

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Los Angeles
  • Interese
    Pizde frumoase si carnoase

Vizitatori Recenți Profil

196.550 citiri profil

laury's Achievements

  1. Salutare, pe scurt am prins-o la 300 fin, locatia la acel moment zona Liberty. Nu pare forjata, este o aparitie interesanta ptr palmares ca si milf. Implicare destul de buna, facut misionar si doggy, am dat bine la ea, ii place ciocanul, duce si geme interesant, o data cel putin este de ajuns. La noul tarif spun pas ptr ca nu este tonifiata cu toate ca arata bine, mersul la sala nu ar strica. O data merge daca revine la tariful initial, insa nu pot sa zic ca am ramas wow ca sa revin. Mai multe dusuri nu ar strica. Poate pune poze mai elocvente fata-spate ca sa va atraga. spor la buci!
  2. Cati au dat la ea neproteja…sute de insi. Mi a spus un frate la o bere ca ii dadea si anal nepro ptr extra bani. Cica ii placea mult Alinei sa isi dea drumul in ochiul maro. I am spus si amicului, baaa tu esti nebun??? Uite ca s a adeverit buba neagra!!!! Oare cati or fi bolnavi? Oare cati or fi dat acasa la neveste? Unii faceau fk cu ea si limbi in pzd. Oare isi da seama cineva de repercursiuni????
  3. Din ce in ce mai multe recenzii negative……….”porma” sa nu zici ca nu stiai….sters de pe lista!
  4. Corect…sa ne arate tot ce are mai crud sa facem coada.
  5. Cam nasol momentul….limbi in cur i-ai dat? Poate era mai receptiva! 😃
  6. Am ajuns si eu la Angela. O sa fiu scurt ptr ca s-au spus numai lucruri bune despre ea si asa este. Foarte profi in tot ce face, respectat totul pe wapp. Este o tipa misto intradevar, cu un corp slim, tocmai buna ptr sex. Intradevar lipsa fk si doar OP. In rest face un oral cu simt de raspundere iar la normal pozitii diverse unde geme placut si se implica. Senzatia mea este ca ii place si mai tare, cu toate ca are o pasa strampta si tocmai buna sa te dai la ea. Per total nota 9 cu felicitari, nu dau 10 nici la nevasta. 😃 O recomand cel putin o data, eu voi reveni.
  7. Baaaa nu mai futeti neprotejat la curve ca va luati buba neagra!
  8. Buna Mia, unde in sect 6 ai locatia? Maine esti? Acesta este un topic nou?
  9. Betty, dara viitoare sa stai mai mult, sa ne rezolvi pe toti…si noi pe tine! 😊
×
×
  • Creează nouă...