Sari la conținut

sparanghel_87

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre sparanghel_87

  • Dată Naștere 11.12.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.621 citiri profil

sparanghel_87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. - Stefania Lollypop - Silvana de pe CA Rosetti, blocul de langa Vodafon din interaectia cu Magheru, facea total.
  2. Tocmai ce m-am intors de la Iulia. Tipa o prezenta placuta, vorbareata, jucausa. Halat 250/h OP 8 NP 8 GFE: 7 pt ca nu ofera FK PS: se gadila.... rau :))
  3. tocmai ce am fost la d'soara: - actiunea destul de straight forward: intrat in casa, schimabt 2-3 vorbe, prosop curat, reimprospatare, fumat o tigara mai mult in tacere, trecut la actiune - tipa... mica, skinny, bruneta, bonzata (la solar zice ea) trasaturi.....nu stiu... normala....nu m-as uita la ea pe strada, posibil sa fie si de de etnie OP: 9, o ia pe toata dar nu prea o tine inauntru, atentie la zonele adiacente NP: 8, clasica intrebare: cum vrei sa stau....enervanta intrebare :) in rest e stramta, nu se umezeste natural, da contre, geme Atitudine: plictisita...nu prea am avut ce sa discut cu ea Igiena: 10 GFE: ??? 5 ??? Halat: platit o ora (250) pentru ca asa discutasem dar am plecat dupa primul numar Eu ma dusesem pentru anal dar a marit pretul la 350. De revenit ? Eu nu. Exista variante mult mai misto la acelasi pret sau ciar mai mic.
  4. Salutare, Acum ceva ani era o gagicuta care activa pe CA Rosseti in blocul de langa Vodafone, intersectia cu magheru. O chema Silvana si parca avea nick-ul Silvana22 . Mai stie cineva ceva de ea ?
  5. Am fost azi la domnisoara, programarea facuta pe wapp. Initial nu prea ne-am inteles, eu incercam sa mai fac o glumita, ceva, ea nimic, stana de piatra de la un mom dat ma gandeam za zic pas dar totusi m-am dus. Arata prea bine in pze si semana la corp cu o fosta :)) Actiunea: Am ajuns la bloc, am stat putin pe afara pentru ca gagica nu era gata, era la dus (ajunsese in locatie cu putin timp inaintea mea). Urcat la ea...tot asa stana de piatra...in gandul meu eram ceva de genul...hm...stai sa vezi ce plec eu dar totusi am ramas. Gagica e inalta, 175 cm dupa estimarile mele, skinny, simpatica, timida si retinuta la inceput. Am stat de vorba 10 min, ne-am apropriat usor usor si am trecut la primul numar care a fost....rapid :)) nu am inteles prea multe din el. Eeee si de aici se schimba, gagica a devenit foarte comunicativa si jucausa, a inceput sa se alinte, sa glumeasca...s-a dezghetat. Mi-a povestit putin ce a facut de sarbatori, am mai discutat putin de catel, are un buldog pe care din pacate il tine inchis in bucatarie pentru ca inca mai face pe el de bucurie :)) Numarul 2 pompat bine pe la spate, misionar si terminat in lateral. Note: Corp: 9 Figura/Fata: 7 ON: 7 NP: 7 GFE: 8 AP: a zis ca o am prea mare si nu a vrut de revenit ? eu unu o sa mai revin
  6. Salutare confrati futaciosi ! Tocmai ce am venit de la d'soara, posesoare a topicului. Per total a fost o experienta okish....raport calitate pret bun. D'soara arata ok dupa standardele mele, ceva vergeturi pe ici colo, sanii moi si lasati dar e normal. Inaltuta, slabuta, talie micuta, fund ok dar nu vrea sa stea deasupra :)) Note: Aspect - 7-8 ON - 7 (tentative de deep) NP - se implica si nu comenteaza la pozitii decat daca vrei sa stea deasupra Locatie - 9 GFE - 8 Per total 150/ tragere mi se pare ok dar nu as da 250/ora. De revenit ? DA PS: Andreea, fa ceva cu dantura.
  7. buna, ai telefonul inchis ? nici ieri si nici astazi nu am putut sa te sun, a intrat casuta vocala
  8. completez post-ul de mai sus: se pare ca mai apare pe anuntul.ro si cu numarul : 0766.604.793 in pozele de la numarul asta are parul mai lung dar se observa extensiile
  9. salutare confrati ! Am sunat acum la d'soara si am constat ca si-a schimbat preturile. 1 fin 50 iar 1h 150 . ca serivicii: -oral neprotejat -normal in diferite pozitii -mici fantezii a mai spus ea ceva pe acolo dar nu am inteles pentru ca se auzea ca si cum ar fi vorbit din galeata...
  10. Bun, hai sa fac si eu prima mea recenzie. Sunat caprioara astazi, vineri, facut programare pentru ora 20:00. In timpul discutiei i-am spus domnisoarei ca am numarul de pe nimfomane si a avut o pauza "aaaa...nimfomane". Am intrebat de locatie si a inceput sa ii sune un alt telefon moment in care mi-a spus "scuze dar trebuie sa raspund pentru ca este un client care trebuie sa ajunga" am zis ok si sa imi dea un semn cand poate pentru a-mi spune unde trebuie sa ajung exact. Desigur nu a dat nici un semn. Discutia a avut loc in jur de 18:40. Cum pentru mine ceva programat ramane batut in cuie si cum am citit ca are locul de nebunii pe la victoriei am zis ca ajung la victoriei si o sun cand ajung acolo. Facut dus, echipat, scos fum din roti ca eram in intarziere, la 19:50 eram la victoriei. Prrimul apel fara success, al doilea la 20:00 fara success, la si 10 la fel. Si acum punctul culminant, sunt la si 20, abonatul bla bla nu poate fi contactat...super! Si uite asa este si 30 si eu scriu aceasta recenzie din parcarea de la victoriei. Poate este o intamplare, poate nu, poate e serioasa, poate nu dar ce e sigur, atunci cand vrei sa faci o afacere buna, sau cel putin asa pare, este doar o aparanta.
×
×
  • Creează nouă...