Sari la conținut

nellson1941

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nellson1941

  • Dată Naștere 02.03.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

nellson1941's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Nu am avut simultan mai multe tipuri de bacterii. La primele analize facute la clinica Memormed a iesit un Streptococ de tip D, pentru care medicul mi-a prescris antibiotice. Dupa ce a vazut ca nu au avut rezultate, acesta mi-a recomandat sa imi fac din nou analizele la un laborator mai performant. La al doilea set de analize facute la laboratorul Synevo mi-a iesit doar haemophilus influenzae fara alt tip de bacterie.
  2. Nu am de ce sa mai merg la medic dermato-veneric pentru ca acum nu mai am nimic, iar analizele le-am facut 2 doua ori..
  3. Imi puteti spune exact ce analize trebuie sa imi fac fara ''etc'' ?
  4. Mai oameni buni, eu nu am mai avut nici o boala in viata mea , deci nu cred ca se pune problema sa am probleme cu imunitatea. Sincer eu cred ca a fost doar un mare ghinion.S-au mai inregistrat cazuri in care haemophilus influenzae a cauzat infectii urinare, cu toate ca sunt foarte rare si nu se cunosc foarte multe detalii despre ele.
  5. Am fost la ea de 3 ori, ultima data fiind acum 2-3 luni, nu mai stiu sigur. Pentru cei care cred ca am facut aceasta postare pentru ca nu am altceva mai bun de facut, va atasez imagini cu rezultatele analizelor. Prima este facuta la Memormed, clinica la care m-am tratat, iar a doua la laboratorul Synevo.http://oi60.tinypic.com/2u8dnp1.jpghttp://oi62.tinypic.com/2h355io.jpg
  6. Scuze pentru dubla postare , mi-a aparut o eroare si credeam ca nu s-a postat prima data
  7. Am fost la ea acum vreo 3 luni si am luat o bacterie foarte nasoala de la oral neprotejat.Aveam scurgeri si usturimi insuportabile la urinare. Am luat 6 tipuri de antibiotice prescrise de medicul urolog timp de 2 luni pana mi-a trecut.
  8. Am fost la ea acum vreo 2 luni cand era in rond la Kogalniceanu. Am ales sa imi faca oral neprotejat. Vreau sa spun ca a fost cea mai cea mai proasta alegere din viata mea. Dupa fix doua saptamani, am inceput sa am scurgeri alibicioase din penis, si o usoara usturime la urinare. Am fost la un medic urolog imediat ce am depistat simptomele si mi-a dat 10 comprimate de doxiciclina si mi-a facut o cultura a secretiei uretrale(o operatiune foarte dureroasa si incomfortabila). Doxiciclina nu a avut nici un efect, din contra , simptomele intensificandu-se. Dupa 6 zile m-am prezentat din nou la medic pentru a vedea rezultatele analizei(mi-a iesit un streptococ de tip D) si a lua o noua reteta de tratament. In acel moment simptomele devenisera aproape insuportabile. O usturime continua din cauza careia nu puteam dormi noaptea, si scurgeri abundente. Noul tratament cu antibiotice nu a avut nici un efect, iar dupa 7 zile m-am prezentat din nou la medic si mi-a dat o alta reteta de antibiotice( nu mai stiu cum se numeau). Nici acestea nu au avut nici un efect. Medicul mi-a spus ca nu a mai intalnit niciodata in cei 20 de ani de cariera un caz ca al meu. Mi-a spus ca ar fi mai bine sa imi fac din noua cultura a secretiei uretrale la o clinica mai performanta. Am fost si am facut la Synevo, cea mai buna clinica din Romania. La rezultate a iesit o bacterie numita Haemophilus influenzae. Medicul mi-a dat alte antibiotice bazate pe antibiograma analizelor. Simptomele au trecut pe perioada administratiei(10 zile) dar au reaparut din noua dupa 2 zile. In acest stadiu , nu stiu cine era mai deprimat, eu sau medicul.. Mi-a spus la telefon ca va incerca sa mai citeasca ceva dintr-o carte de urologie pentru a afla mai multe detalii, si mi-a dat un nou tratament pe baza de antibiotic a doua zi, spunandu-mi ca daca nici acum nu imi trece, chiar nu mai stie ce sa faca. Se pare ca de data asta am avut noroc si tratamentul a functionat. Acum pot spune ca nu mai am nimic si au trecut 3 saptamani de cand am terminat tratamentul. Am luat in total 6 tipuri de antibiotice.
×
×
  • Creează nouă...