Sari la conținut

emtrei3

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emtrei3

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.088 citiri profil

emtrei3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

39

Reputație

  1. Varsta o apreciez la 27/30 maxim iar referitor la sunculite inafara de un colacel pe care il au majoritatea fetelor care nu sunt gym-head nu am observat ceva neplacut ochiului.
  2. Salutare. Am fost la Izabell pe inserat si ma declar multumit de alegerea facuta. Ajuns la locatie, ma suna si imi explica unde este scara, urc si facem cunostinta. Mi-a placut ce am vazut; o blonda miniona foarte draguta cu ochelari si niste tatuaje discrete, fund micut dar bombat, sani placuti la atingere cat sa apuc de ei 😁, mani/pedi facute. Achit deranjul (200/fin), ma serveste cu un cico si ne punem in bucatarie pe fumat si vorbit. Ca actiune am fost multumit, un pic de FK, pupici pe gat, ON la care mi-a spus sa nu fac CIM pentru ca nu face si sa o anunt cand vreau sa punem anvelopa, nu foarte deep, atentie la vecini, asa de trezire, la NP a venit ea deasupra, se misca energic combinat cu FK dupa care am trecut in doggy unde privelistea era una frumoasa, misionar combinat cu niste FK, pupici pe gat si am finalizat OP cam greut pentru ca nu eram destul de in forma. Mi-a placut ca atunci cand a simtit ca vine, a marit ritmul si s-a oprit dupa ce s-a calmat fraierul 😁. Am mai fumat o tigara si am plecat vazand ca am depasit putin timpul (imi cer scuze daca am incurcat pe cineva). Pentru mine este de revenit si o recomand.
  3. Am revenit la Jessica ieri pe seara cu aceeasi placere ca de fiecare data. A ramas aceeasi fata frumoasa, de treaba si vorbareata ca de fiecare data. Programare lejera pe wapp, am ajuns, servit cu cico, ne-am pus pe fumat si vorbit dupa care am mers la dus cu toate ca eram dusat de acasa, am vrut sa mai dau un refresh ca asa e frumos 😉. Pupici, op, np si finnish 😂 dupa care am mai bagat cate o tigara, un suc, inca un dus si am plecat nu inainte de a achita amenda de 30 de min. Fiti domni, cu bun simt, curati si veti fi tratati ca atare 😜
  4. Am revenit asta seara la Jessica pentru a treia sau a patra oara nici nu mai tin minte. I-am dat mesaj pe wapp vazand pe forum ca este disponibila, am stabilit si m-am prezentat la ea. Fata de prima intalnire a decurs totul mult mai bine si intre timp a schimbat si patul care facea cam urat. Acelasi OP bun, deep si umed cum imi place, la NP se misca bine si imi place ca nu se trage imediat dupa si se mai joaca putin acolo ca sa fie treaba buna pana la capat 😎 Curatenia este la ea acasa, igiena 10+, pielea foarte fina pe care nu te mai saturi sa o mangai, sanii top pe gustul meu, ce sa mai, de re re revenit.
  5. Dupa cateva incercari, astazi am reusit sa ma potrivesc la program cu Jessica si bine am facut. I-am dat mesaj pe wapp am stabilit detaliile si m-am prezentat la domnisoara la ora stabilita. Jessica arata mai bine ca in poze ceea ce m-a facut sa ma timorez putin dupa ce am intrat 😂 Actiunea: Am facut cunostinta, am stat la o tigara si un pahar de apa de vorba cat sa ne cunoastem dupa care m-am bagat la dus. Locatia: 10, curatenie, geluri de dus, apa de gura, m-as muta acolo ce sa mai 😂 Jessica: 10, foarte frumoasa, sanii frumosi, plini, pielea foarte fina Igiena: 10 Oral: 9,5 pentru ca e protejat dar safety first plus ca il face foarte bine si deep in combinatie cu buzele alea nu prea te mai intereseaza ca e protejat plus ca am si oprit-o ca sa nu termin. Normal: 9 din cauza mea pentru ca nu eram tocmai fresh, stramta, am incercat sa ma abtin dar nu am reusit si am terminat pe la spate in prez GFE: 10+, o placere sa stai cu ea, e acolo cu tine, fara graba, fara ochi pe ceas Amenda: 450/h o fin pentru ca la a doua si-a luat-o fraieru prost si nu am vrut sa mai insist deci vina la mine De revenit clar, abia astept!
  6. Vizitat si eu asta vara dupa ce am gasit-o pe publi, fiind curios dupa ce am vazut pozele si dupa ce mi-a mai trimis o parte pe wapp. Locatia: 7, pe O.Goga vis a vis de cazino Fata: 7, o ajuta foarte mult pozele dupa cum a relatat si colegul de mai sus Igiena: 10, aici nimic de reprosat Oral: 7...cu mana Normal: 7, baga niste gemete false de parca aveam ciocanul de 20 si gros cat cutia de Pepsi 🙄🙄 Atitudine: 7, incearca sa se faca placuta dar parca mult prea fortat, pentru aparente 😅 Per total nu recomand nici pentru o descarcare rapida. Cel putin nu la scorul asta.
  7. Salutare! I-am facut in seara asta a doua vizita Ioanei la aproximativ un an dupa prima si pot spune ca este muult mai bine fata de atunci in ceea ce priveste si masajul de relaxare dar si cel erotic plus tuningul sanilor care se simt foarte bine pe corp dar si in palme. Masaj de relaxare: 10, pluteam, a scos tot stresul din mine 😂. Chiar isi merita diploma! Masaj erotic: 10, frecat cu sanii de mine, intre sani, cu funduletul de cumatra-miu 😂, pe scurt erotic nu laba cu ulei cum se mai practica pe ici pe colo. Ioana: draguta, machiata frumos, tuningul se incadreaza la fix pe restul corpului, mani/pedi frumoase, permisiva la atingeri (chiar te indeamna) Locatia: 10, curatenia curatenie, geluri de dus la alegere, deodorant daca doriti, prosoape, sucuri la alegere, bombonici etc. Per total va recomand chiar daca nu sunteti amatori de masaj erotic, va relaxeaza total experienta. Amenda: 300 de ponei
  8. Incitat de poze si recenziile pozitive m-am hotarat sa-i fac Andreei o vizita in aceasta seara.Am sunat-o, nu a raspuns si am incercat printr-un sms la care a raspuns dupa cateva minute si am picat de comun acord cu ora. Locatia: Undeva paralel cu Nerva Traian, curata, aerisita, baie dotata cu geluri de dus la alegere, apa de gura, totul ok. Modalitatea de contact: SMS la numarul din titlu. Detalii: Am vorbit prin sms, am stabilit ora intalnirii si am ajuns pe strada cu pricina dupa care am sunat-o si m-a ghidat cu rabdare catre locatie (deja eram topit dupa vocea ei ) ).Intru in locatie, ma invita in camera si ma intreaba daca doresc ceva de baut (aleg un pepsi) si ne punem pe vorbit si fumat. Terminam tigarile, primesc prosop si papuci pentru dus, hainele aranjate frumos in sifonier, dus, dupa care revin in camera de actiune si incepe nebunia cu fk de care nu ma mai saturam, pupaturi pe corp, sani, oral protejat (la cererea mea) cu dt si atentie la adiacente dupa care doggy si asa am terminat scurt primul numar. Bagam cate o tigara, o gura doua de suc si ne punem pe vorbit.Vorbim ce vorbim si ne apucam de nr doi cu acelasi fk nebun, op, 69, ea deasupra cu fk, schimbari de ritm dupa care schimbam si incepe nebunu sa faca pe nebunu . Il resusciteaza Andreea cat de cat la oral dar degeaba si aleg sa renuntam deoarece nu voiam sa o mai chinui. Merg la dus, mai fumam cate o tigara, pupici si am plecat cu dorinta de a o revedea. Note: Locatie: 9 Andreea: 9,5 (miniona, simpatica foc, sani tunati, vorbareata, intretine atmosfera) Igiena: 10 Atitudine: 10 (nu se uita la ceas, nu te grabeste, poti discuta cam despre orice cu ea) OP, DT: 9 Normal: 9 GFE: 10 Halatul: 400 lei/h De revenit? Clar!
×
×
  • Creează nouă...