Sari la conținut

msion

Serious Contributor
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre msion

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BRASOV

Vizitatori Recenți Profil

1.973 citiri profil

msion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

1

Community Answers

  1. Mi-a spus un amic ca te-a văzut la Politia Sibiu. Si doi prieteni de-ai lui au fost chemați la Politie în calitate de clienti ai tai. Ce se întâmpla????
  2. Draga Andreea nu ai nimic sa ne spui?
  3. msion

    Caut locatie

    Te-am sunat de pe mai multe nr de telefon dar nu rasp deloc.
  4. msion

    Caut locatie

    Te-am sunat dar nu rasp.
  5. msion

    Caut locatie

    Scrie nr tău de telefon.
  6. Bine punctat. Nu știu dacă pricepe ceva. Eu nu ii mai răspund la aceasta panarama!
  7. Ha... Ha.. Ha... Cine vorbește de cacaturi!!! Am fost client și la tine și la Diana. Nu ma cunoști, nu ști când, nu e important. Pe lângă tine Diana e o doamna! Îți înțeleg perfect reacția... este o frustrare penibila, asa ai fost și ești tot timpul! Mai ales ca ai ajuns sa intri și pe topicul altei persoane ca să atragi atenția și asta spune tot! În fine, contrar celor spuse de tine îmi placi, ești f simpatica și dulce, doar ca ești f temperamentala și îți uiți bunele maniere pe care din câte știu sunt convins ca le ai. Sfatul meu e simplu : nu te mai supara / necăji imediat și din orice. Încearcă sa fi mai detasata , nu are nimeni cu tine nimic. Doar ști ca nu ești liniștita. O zi frumoasa și liniștită!
  8. Welcome Back! Te-am rugat sa ne spui unde vedem un film cu tine. Ne-am bucura. Mulțumesc
  9. Din nou te bagi în seama... ca musca în.... Tu vorbești de complexe și frustrări???! , tu în primul rând să înveți să vorbești corect limba română.... apoi mai discutam. Apoi tu ști ce ești..... ce viata ai! Nu ești în măsura sa vorbești dar sa mai și comentezi. Tu ești cea care e penibila și mai și semnalizează. Pe de alta parte nu vorbi decât în numele tău. Este părerea ta si una f proastă. Simți din nou nevoia sa faci spectacol, sa te bagi în seama neinvitata? De fapt te reprezinta aceste lucruri..... știm cum ești.... te știu și în realitate, nu e de mirare. Te cunoaștem ce "interesanta" ești. Te sfătuiesc sa te abții și sa îți vezi de lungul nasului. Fa ce ști mai bine.... ști ce. Te rog nu ma mai provoca!
  10. Tot mai puțini o baga în seama! La caracterul ei infect nu e de mirare.
  11. Nu vrei sa ne răspunzi? Te rugam frumos. :)
  12. Eu zic sa te retragi definitiv. Garantat nu îți vom duce lipsa.
×
×
  • Creează nouă...