Sari la conținut

mango_sexy_star

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mango_sexy_star

  • Dată Naștere 16.02.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

744 citiri profil

mango_sexy_star's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Corect.. este foarte offtopic acest topic.. dar este un razboi langa noi.. nu mai e nimic normal in lumea asta..:))
  2. Ucraina. Ministerul de Interne anunță că Insula Șerpilor a fost capturată de trupele ruse și a pierdut contactul cu grănicerii care o apărau. Insula Șerpilor se află la 50 de kilometri est de Sulina, la limita Zonei Economice a României și are o suprafață de numai 17 hectare. ooook.. sunt aproape baietii..
  3. Too late.. Russia it's already in Ukraine..:)) Ukraine it's non-NATO country.. so..
  4. Daca chiar e dement.. cum zice toata lumea.. ne trimitea ceva nuclear.. si se rezolva, e a 2'a putere nucleara Rusia.. dar nu cred ca se ajunge acolo.. suntem safe momentan
  5. Nu ne ataca pe noi.. nu au curaj si nu au cum.. stati linistiti.. Ne apara NATO.. Stiu cum pare.. numeric suntem putini, chiar daca adunam americanii de prin bazele NATO de la noi.. dar ii avem pe turci, care sunt cei mai smecheri pe atac aerian.. in 30 de min fac curatenie.
  6. Scuze de intarziere.. fix ce am zis, aia am vrut sa zic..:)) adica in acest topic sunt niste poze postate, si am zis ca ea este in pozele alea.. nu m'am complicat sa caut alte nume de useri.. daca asa declara ea, asa o fi..
  7. Pfff.. primul meu comentariu/recenzie la un post.. Nu prea ma pricep la compuneri, cum scriu altii povesti de 2 pagini.. (traumele mele din scoala generala:)) ) Scurt pe 2.. Ea este in pozele de mai sus, arata foarte bine(aici parerile pot fi subiective, dar mie imi place cum arata), este ingrijita, curata.. Intalnirea a fost stabilita si respectata pe whatsapp fara nici o problema. Este o prezenta foarte placuta si sociabila. M'am simtit foarte bine alaturi de ea. Actiunea nu mai are rost sa o descriu, se implica, este acolo cu tine.. Recomand cu caldura!
×
×
  • Creează nouă...