Sari la conținut

gigel05

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigel05

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    vest

gigel05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Identificare sigura dupa tatuajul de la mana, de lucra a lucrat intradevar in Germania si Elvetia.
  2. Iarasi eu, iar cu Zoro pe tarla si iar neastamparat. Va salut pt a doua oara. Anuntz: "exagerat de sexy, draguta si dornica de sex, alaturi de care poti petrece clipe de neuitat, ai fantezii neexplorate, cauti ceva diferit, stilata, discreta si plina de erotism, reala..te astept intr-o locatie de lux....suntem doua daca sunteti interesati....suna si nu vei regreta promit" Dupa ce am vorbit cu Lorena din prima mea incercare (mare bulanos dar si idiot) in loc sa revin m-a gadilat piticul si zic: ia sa ma risc pe la "madam". La telefon o voce degajata, face all-incluziv dar fara anal si fara normal neprotejat. Ca si tarife:200/fin si 300/h. Locatie zona Kaufland - Dumbravitza. La intrare o sa fiti intampinati de "madan" dar o sa puteti avea parte si de compania colegei. Tipa este cea din poze, acum nu va asteptati ca photoshopul sa se poate aplica si in realitare, insa nu e inalta, dupa privirea mea de om incepator cam 1.60 si ceva. Am urmat traseul clasic: discutat, platit, am deforat cam 2 tigari in tip ce degustam un citro si am mai vb cu fetele, aici m-am intins ca draku ca am pierdut notiunea timpului. Am pupat pe colega, si ne-am retras sa mai profit de timpul ramas. Pt a nu mai produce confuzii ca la primul meu topic nu mai intru in detalii, insa atat cred ca pot spune: nu a dezamagit. La plecare am fost un mic pui de spirigonzales sa nu ma suprapun pe urmatoarea programare. Le-am sarutat (FK) pe "colegele de camera" si dus am fost. Sa aveti parte de distractie pt ala micu ce respira greu! Cu stima!
  3. Stimati frati de arme, am revenit la domnitza iar dupa terminarea terminarea "bataiei de la Termopile", am mai discutat cu domnitza si am incercat sa lamuresc lucrurile: - intradevar d-l BASTON aveti dreptate a cazul meu a fost o exeptie nu accepta saruturi. Va rog sa tineti cont ca a fost prima mea postare si in plus am inceput sa fac nu de mult acest "port" Spor la mitraliat!
  4. tipa e cea din poze, insa sigur exista un topic vechi cu ea pe care nu-l gasesc momentan, cu critici dure la adresa prestatilor ei.
  5. Ultimele poze sunt ale ei. A trecut ceva timp de cand m-am fentat putintel cu fata caci era altceva decat am vazut in poze. Se afla in Sagului zona Turist, avea o colega doamna in toata regula ca eu unu i-am zis sarutmana . Nu am refuzat intalnirea caci a acceptat anal, cecea ce prind rar, iar in rest a decurs fara nimic spectaculos dar nici deranjant. O puteti privii la o "lectura usoara" in lipsa unui "film interesant". Foarte important: vedeti de colega care la mine nu s-a sfiit sa nu se afiseje, iar pt cei ce tin la discretie e deranjat rau.
  6. Stimate coleg, probabil tine de prestatia fiecaruia dintre noi, poate a fost exeptie, nu am intrebat ci doar asa au decurs lucrurile, poate pufuletii au fost de vina , sper sa nu fiu exeptie dar confirm saruturile.
  7. confirm e vb de acea Andreea insa locatia este alta. sper ca te-am scos din impas
  8. Intai VA SALUT! si va adresez scuzele de vigoare pt primul topic. Anuntz: "bruneta,1.70 sanii medii,ofer clipe frumoase domnilor generosi la locul meu de refugiu,ma deplasez si la hotel,rog igiena si discretie,nu raspund la nr private si sms,te astept" Numai ce am fost la "domnitza". Nume Andreea (daca nu ma lasa memoria), zona Dacia, pe o straduta de langa Gh.Lazar. Detalii: - 100ron/fin si 200/ora - oral NP si normal Asta ce am discutat telefonic. Ajuns la locatie, schema clasica: Sesam deschidete! si dupa usa apare "nestemata" , asta tinand cont de gusturile mele, inbracata in lenjerie neagra finutza si ciorapi negrui pana peste genunchi, inalta, sani medii, forme frumosc conturate si un zanbet de 10, asta probabil de la punga de pufuleti ce o devoram de zor. Sunt poftit inauntru, putin derutat (sunt inca in curs de specializare ) pe langa 2-3 glumite (pe care eu nu ma pot aptine a le face) f bine degustate de domnita fara a se preface, ma auto invit la un dus, baia ok, prosopul curat la locul lui, iar ca gel de dus aveai de unde alege game pt barbati. Revin in camera schimbam ceva cuvinte si abia apoi negociez, de fapt am stat pe ganduri se sa aleg: 1fin sau 1ora, aleg 1fin dau banutul si mai stau la taclale dupa care admosfera a luat o tenta distractiva. Sunt acostat usor cu un oral pe care nu am insistat eu, caci am vrut sa o simt mai aproape de mine pe domnitza, dupa care totul a mers cursiv fara obiectii din partea ei, saruturi, atingeri, gemete tot tachamul si asta fara sa para scenarii. La final a ramas langa mine pana in momentul in care eu am luat initiativa sa scot "masca" si sa-l las pe Zorica sa leneveasca. De specificat ca dupa ce m-am debarasat de caciulita am mai stat aprope unul langa celalat timp in care ii mai furam un pupic si mai pove una alta, apoi am fost invitat la un dus alaturi de domnitza. Ca atu: - m-am simtit ca si cand as fi fost la prietenamea acasa singurul lucru ce trada aceasta admosfera era amintirea ca ai dat bani, - prerenta placuta si un corp frumos conturat. Ca si minus este: - nu s-a descurcat cu aranjarea "mastii lui ZORO" rugandu-ma frumos sa o ajut sub pretextul ca nu se prea pricepe, - mai are o colega de care am aflat abiam dupa cand ne-a atras atentia ca vb f tare la dus si cu care nu pare nu se agreaza f bine. De mentionat ca s-ar putea sa mai fie activa o luna doua, asta dupa spusele ei. Ca si note ma aptin din lisa de experieta. in rest de la mine are 10 si 8 pentru locatie. pozele puse la anunt par sa fie cele reale http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/sex-sex-sex/7b0c65717b6e6a51.html Spor la gagicarit!
×
×
  • Creează nouă...