Sari la conținut

Tatiana

VIP Member
  • Număr conținut

    1.084
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre Tatiana

  • Dată Naștere 08.04.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Braila
  • Interese
    Companie si relaxare placuta

Informatii de Contact

  • Telefon:
    tatiana197495

Vizitatori Recenți Profil

25.608 citiri profil

Tatiana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

465

Reputație

  1. Ti-ai mai adus aminte de mine?
  2. Tatiana

    traseiste Braila

    xtrey citeste te rog mai bine, ca nu am luat foc ca a fost asemuit cu junior, am luat foc ca vreo 2 sau 3 au spus ca e clona mea si de aceea m-am si suparat si nu am mai vrut sa fac nici o postare, dar daca tu si junior si marian cristescu sau cu oricare altcineva ai ceva de impartit, te rog rezolva-le fara sa ma mai bagati pe mine in discutia voastera. Nu am nici o legatura nici cu junior nici cu marian cristescu, cu nimeni....
  3. bueyyy da ce aveti cu fata de o tot atacati atat? Ati vazut ca nu va convine lasati-o in pace si cautati fete care va plac, dar va si place sa jigniti maxim.
  4. Nu ma incalzesc punctele de reputatie dar asa am interpretat eu ca atac la persoana. Poate m-am inselat
  5. Probabil ca am inteles eu gresit punctarea ta , dar fiind bagata si eu in discutie, am concluzionat gresit.
  6. Sfinxul, cu tine nu-mi bat capu, te las sa-ti savurezi nebunia pana la adanci batraneti. Stimate domn codrutu da-mi voie sa-ti multumesc eu ptr punctul dat la postarea lu sfinxul. Daca va mai fi vreo data viitoare sa ne mai intalnim, daca, promit solemn ca o sa-ti fac cunostinta personal cu "pestele" meu si imi cer scuze ca nu am fost inspirata sa-l tin la vedere cand ai fost la mine. Cel putin atat am inteles eu din punctarea ta
  7. sunt invatate ca pe forumul local , numai acolo deschid cate 3-4 topice, noroc ca au cam dat militaria jos cu regulamentul si acolo si nu prea mai sunt anunturi dubluri.
  8. topic si aici https://nimfomane.com/forum/topic/35101-bruneta-sexy-finalizare-orala/
  9. Tatiana

    Vizita

    Va anunt ca saptamana viitoare incepand de marti de 20.01, miercuri 21.01 si joi 22.01 inclusiv voi fi in vizita in orasul vostru .Va reamintesc ca serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele : - 30 min - 1 fin - oral(p/n) si normal (P) - 100 lei - o ora - 2 fin - oral (p/n) si normal (P) - 150 lei - 2 ore max 3 fin - 250 lei In aceste tarife mai intra : CIM, COB, 69, masaj erotic sau de relaxare, anillingus( doar daca pers este rasa),COF,uro(activ/pasiv), penetrari anale(eu sa penetrez barbatul), penetrari uretrale sau alte fantezii mai deosebite NU FAC ANAL si am rugamintea sa nu insistati in privinta acestui serviciu. Multumesc ptr intelegere. Persoanele in stare de ebrietate nu vor beneficia de serviciile mele Programul de lucru este 9,00 - 18,30 ultima programare. Va astept cu placere sa ne relaxam impreuna si sa petrecem clipe de ralaxare cat mai placute. Va pup dulce pe toti.
  10. Mai multe detalii la nr afisat in titlu sau la id tatiana197495 .
  11. De azi inainte cine doreste sa afle informatii ori ma apelati la nr de tel din titlul topicului(iar daca tel este inchis inseamna ca nu lucrez la ora respectiva) sau puteti lua legatura cu mine la id de messenger tatiana197495( ptr ca bunul simt ma caracterizeaza, aveti grija cum ma aborgati pe messenger sa nu ajungeti in lista de ignore). De azi inainte doar prin metodele enumerate puteti afla informatii. Nu mai puneti intrebari aici ca nu voi mai raspunde nimanui. Iar ptr carcotasii si penibilii zonei va asigur eu ca aici nu vor mai aparea nici o recenzie , ptr ca NU MAI DORESC EU sa apara nici o recenzie. Recenziil daca vor fi, vor fi in alta parte dar nu aici. Sa aveti spor la balacareli si barfe de 2 lei.
  12. Tatiana

    traseiste Braila

    Spor la recenzii penbililor. Daca am fost prea doamna vati cacat in capul meu. Oricum de acum incolo veti vb doar singuri. Nici pe topicul meu nu voi mai raspunde nimanui. Care doreste sa ia legatura cu mine si nu da de mine la telefon , voi pune id meu de mess in profilul meu si doar asa va putea comunica cu mine.
  13. Nu ai dori sa fii tu primul care ma recenzeaza pe anul asta?
  14. LA MULTI ANI! 2015. Anul nou sa va aduca multa sanatate, spor si implinirea tuturor dorintelor
×
×
  • Creează nouă...