Sari la conținut

perpessicius

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre perpessicius

  • Dată Naștere 06.11.1964

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

perpessicius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Imi iau eu inima in dinti si deschid recenziile. Sunat saptamana trecuta pe numarul afisat, voce placuta, amabila, detalii despre servicii si primit adresa exacta pentru a o introduce pe GPS. Locatia este pe o straduta intortocheata, intre Lucian Blaga si Alba Iulia. M-am invartit de cateva ori, pentru ca erau lucrari la carosabil si nu o nimeream. In sfarsit am gasit blocul, am sunat-o din nou si m-a ghidat spre scara blocului, etaj 3. Liftul din pacate nu functiona, asa ca am purces la un mic antrenament pe scari. Cand mi-a deschis usa, am ramas placut surprins de aspectul doamnei, miniona, nici grasa, nici slaba, zambitoare, sani plini, dar nu lasati si picioare frumoase. Nu este cea din poze, are parul scurt, iar varsta, ce sa zic, in jur de 35 de ani. Mi-a pus la dispozitie cateva umerase sa-mi aranjez ordonat hainele. M-am cerut la dus, dar surpriza: dusul este o ramificatie a bateriei de chiuveta, cada nu exista, iar picioarele iti aluneca pe gresia rece. Primisem prosop curat, asa ca m-am resemnat cu ce aveam. Am revenit la locul faptei, intinzandu-ma cu fata in jos, pentru masaj. Nu pot spune ca a fost deosebit, dar a avut cateva incercari de presopunctura, pornind de la picioare si terminand cu spatele. Dupa cca. 10 minute mi-a cerut sa ma intorc cu fata in sus si a inceput sa ma maseze cu sanii, pornind de la tija de bambus, in sus si in jos. M-a intrebat cum vreau oralul si am optat pentru neprotejat, tinand cont ca parea curata si nu avea mirosuri suspecte. Doar pielea corpului era putin lipicioasa de la uzul uleiului de masline, probabil. Oralul bine executat, dar cam detasat, a ridicat totusi tija de bambus, asa ca i-am propus un 69, pentru a o aduce si pe ea intr-o stare mai avansata de excitatie. De-abia acum am simtit un usor iz de cauciuc, asa ca nu l-am prelungit prea mult. Si ea devenise nerabdatoare sa fie penetrata, asa ca s-a urcat deasupra. Miscarile sale cand lente, cand mai avantate, cand pe orizontala, cand pe verticala, m-au facut sa termin in 5 minute. O experienta placuta, mai putin conditiile de la baie, unde m-am igienizat din nou la sfarsit. De remarcat ca nu mi-a cerut nici o clipa cadoul. La sfarsit, dupa ce m-am echipat, i-am inmanat 120 lei, pentru cele 35 - 40 minute. Note: - garsoniera - 6 - doamna - 8 - masaj - 7 - ON, NP - 9 De revenit, da, cu conditia sa schimbe locatia.
  2. Am vizitat-o pe Alyna pe 7 martie la ora 11, cu speranta ca voi fi primul in ziua respectiva. Nu stiu daca asa a fost, dar m-am inarmat cu un mic ghiveci cu zambile, pentru ca a doua zi era ziua Femeii, iar din cele descrise aici am inteles ca merita din plin, pe langa cadoul financiar, cel putin o floare. Nu m-am inselat, este o adevarata doamna, subtirica, miniona, cu buze senzuale si sani apetisanti, chiar daca nu sunt foarte mari, exact genul meu. In cele 50 de minute petrecute cu ea nu am simtit nici o clipa distanta, infatuare, neglijenta sau neimplicare in ceea ce facea si vorbea. Am stat putin la discutii, ne-am sarutat pe gat, pe piept, pe gura, apoi in mod natural am trecut la dusul de rigoare intr-o baie curata, maricica si bine dotata. Actiunea propriu-zisa, a inceput cu un oral neprotejat bine executat din partea ei si cu un 69, o adevarata delectare sa-i simti labiile curate si pufoase, clitorisul excitandu-se. Apoi a montat prezervativul cu gurita, a trecut deasupra, cu miscari ample de rotatie, profunde, profesioniste, alternate de apropierea corpurilor noastre si de sarutari. A urmat o caprita de cateva minute, iar in final un anal destul de greu de nimerit de mine, in care ea a directionat intrarea. Simteam ca explodez de placere, iar dupa cateva minute de extaz, am iesit rapus. Si-a dat seama ca obosisem, eu nemaifiind nici macar la a doua tinerete, asa ca mi-a scos caciulita si a revenit la oral. Am finalizat linistit in gura ei, fara nici un repros. Dupa igienizare si imbracat, i-am inmanat cei 200 lei, pe care nu mi-i ceruse deloc (nici macare nu adusese vorba de tarif, pe care acuma vad ca l-a schimbat), ne-am luat la revedere ca doi buni amici, ne-am sarutat din nou, cu speranta din partea mea ca voi reveni si la un acompaniament de squirt. Nota 10 pe toate planurile.
  3. Am fost la ea cu doua zile in urma. Locatie pe Traian Popovici, primul bloc de langa posta, locuri de parcare. Am sunat cu 20 minute inainte si o voce placuta mi-a explicat tarifele: 60 o fin., 150 masaj cu o fin. Pentru ca prefer doamnele mature m-am indreptat cu incredere. Am nimerit usor, am sunat-o din fata blocului, mi-a zis interfonul si am urcat la et. 6. I-am inmanat tariful pentru un masaj si o fin. Doamna m-a invitat intr-un mic dormitor semiobscur, cu o masa de masaj si un pat acoperit cu o cuvertura. Desi in poze pare mai durdulie, in realitate este, slabuta, miniona, sani nr. 2, are un tatuaj pe burtica si aprox. 40 de ani. Nu este frumoasa, dar are o atitudine pro client, carnea tare. Nu m-a invitat la dus, dar am cerut eu. Baia mare si bine dotata. Am revenit la locul faptei unde, gol pusca, a inceput masajul. Mi-a spus ca are si o colega si ca ea lucreaza doar pana la ora 16. I-am atras atentia ca nu prea seamana cu pozele postate, iar ea a motivat ca sunt putin retusate spre"voluptos", ca asa le place barbatilor sa arate o femeie. Oare in poze o fi colega Ade? Nu stiu sa va spun, caci mie mi-a zis ca o cheama altfel si ca Ade este doar numele de scena. Dupa cca. 20 min. m-a intors cu fata in sus, pus protectia de guma si executat un oral suficient de bun ca sa il pregateasca pe Monsieur. I-am propus 69, insa a refuzat delicat spunand ca este dupa ciclu si ca s-ar putea sa mai aiba ceva urme. Apoi a intrat in el deasupra si cu spatele la mine, dand amandoi puternic unul intr-altul, adanc si tot mai rapid. Mi-am dat drumul in toata splendoarea ei de pasarica, stramta si primitoare. Nu a iesit imediat, vrand parca sa prelungeasca momentul. Pentru ca accesul pe hol spre baie parea cam imprudent, l-am sters pe Monsieur cu servetele umede. La iesire, echipat in hainele mele, din bucatarie se auzea o voce barbateasca. Ne-am pupat pe fata si m-a invitat sa revin pentru ca ma place. Note: - doamna 7 - locatie 7 - oral protejat 8 - normal protejat 8 - tarif platit 150 lei, cca. 40 min. De revenit: DA
  4. Este o dulce atragatoare, profesionista, delicata, stii sa trezesti simturile ascunse sau refulate. Meriti admiratia mea si voi reveni la placerile tale ori de cate ori voi avea ocazia.
×
×
  • Creează nouă...