Sari la conținut

crescini

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crescini

  • Dată Naștere 26.09.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucharest

Vizitatori Recenți Profil

1.973 citiri profil

crescini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

84

Reputație

  1. Revizitat Elena. Notele raman la 8,5 per total. Vizita scurta, cu o tigara in preambul, OP, 2-3 pozitii si finalizat pe sanii bine modelati de dl. chirurg plastician. Imbracat rapid si plecat fiind obosit si in criza de timp. Halatul = 100 ron. Recomand.
  2. Ne faci si noua un update? Preturi, servicii, locatie etc. Poze si filmulete nu vreau
  3. Confirm. Și caldura și apa calda. Am stat 1h cu 2 finalizări. Sâni superbi. Misionar și labutza. Haioasa, tinerica și de bun simt. Nota 8,5. Fără alte amănunte 🤪fiindcă așa m-ai rugat !
  4. ON bun și umed, un pic de misionar și plecat rapid. Finalizarea a fost CIM. Caldura și apa calda in apartament. Nota 9. De revenit când voi fi mai in forma, dar pt 1h. De data asta am stat un nr 150 RON.
  5. Alinuta de la TOP avea filme porno care rulau pe laptop...cred ca acum un an am fost la ea
  6. Buna. Ce înseamnă masaj + implicare intimă ? Mulțumesc
  7. Sa dau și eu o nota de 10 pentru vizita făcută acum o luna. Doua finalizări excelente, prima după câteva poziții și un stil mai sportiv, iar a doua un oral perfect la marginea patului cu Mona in genunchi sub luminile colorate 😜 Revin după ce trece nebunia asta!
  8. Vizitat astăzi la prima ora. Un oral excelent, lent și umed, urmat de un doggy cu privire la oglinda, de efect...trecut misionar cu dirty talk corespunzător și transpiratia aferentă 😀 după un cunni care sper sa-i fi placut am trecut la oral din nou și am finalizat între sânii de nota 10. O tigara și un pupic de rămas bun au încheiat aceasta întâlnire. Ne revedem, Sofi, tot la prima ora 😘
  9. Bifat astăzi la domnișoara. 30 min, 150 RON , o tragere. Overall 8,50. Aspect 8, igiena 9, oral 9, cam scurt, dar ne grăbeam amândoi . Se simte bine pe la spate, contre, cur bun. Data viitoare stau o ora. Sa nu uiți carnețelul Andreea 😉
×
×
  • Creează nouă...