Sari la conținut

mesia777

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mesia777

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mesia777's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

427

Reputație

  1. Esti disponibila ca pe whatsapp nu raspunzi?
  2. Si eu am contactat-o de 2 ori si nu mi-a raspuns. Ii vad poza pe whatsapp deci nu sunt blocat. Nu o mai accepta clienti noi
  3. Ieri am vizitat-o pe Alexandra si am descoperit o domnisoara tare interesanta. Am programat pe whatsapp si ne-am respectat amandoi programarea. Nu stiu daca la Alexandra te duci sa faci sex sau sa vorbesti...are un GFE de 10++++. Este o persoana tare placuta, rar gasesti asa persoana deschisa. Note: Aspect: 9 ON: 10 NP: 6 din VINA MEA, nu a EI Locatie: 9 GFE: 10++++ Cu siguranta o sa revin.
  4. Elucidez eu problema. Am fost eu joia trecuta si mi-a spus ca zilele urmatoare e perioada aia a lunii si face pauza. O sa revina zilele astea. Serviciile sunt aceleasi si n-am mai dat un review ca ma uitasem pe topicul ei si tot eu eram ultimul care comentase la ea. Nu e nevoie sa ma repet. Ciocane tari!
  5. De obicei nu ma bag in troaca porcilor dar iti raspund. 1. Te-am contact la 19.56 , m-am uitat pe WhatsApp acum. Nu cred ca e mult prea devreme. Cred ca e chiar punctual. Daca se aliniaza astrele la 20.00 eram la ușa ta. Masina era parcata mai departe si erau ca minus multe grade de asta ti-am spus ca era frig. In fine 2. Cand mi-ai deschis erai cu telefonul pozitionat ciudat, ca si cum mi-ai face poza pe ascuns. Mi s-a parut ciudat. 3. Motivul ca ti-am raspus este "DÂRA DE CĂCAT". Mă sochezi, facusem dus la tine si nu are cum sa fie de la mine, mi se face pielea de găină când mă gândesc că am stat in dara de cacat a cuiva. Desi zici ca eram primul pe zia aceea. Cand am intrat la tine tu m-ai intrebat daca vreau sa fac duș, iar mai sus ziceai ca e o conditie obligatorie, dar vad ca este obtional. E urat din partea ta că arunci intr-un client cu astfel de mizerii, ca ti-am umplut patul de căcat. 4. Când m-am uitat pe convorbire văd ca nu sunt blocat. Inca iti vad poza de profil. Deci iar minți. Meseria asta e una grea, pot intelege ca nu rezonezi cu toti hăndrălăii care iti intra pe ușă, nu ai cum. Dar trebuie să accepți că există clienți multumiti si unii nemultumiti. Aia nemultumiti nu au cum sa fie neaparat căcăcioși si proști, poate sunt mai exigenți. Comportament de centurista, de mahala, asta am văzut in comportamentul tau plus in raspunsul tau. Nu faci cinste acestui forum cu un astfel de comportament. Eu ma retrag din discutie, nu vreau sa imi pierd timpul prețios cu discutii de troacă.
  6. Zile trecute am vizitat-o si eu pe domana Sonia. O aveam pe lista mea de mult timp, dar deoarece lucreaza destul de tarziu nu am reusit sa ma duc. Era un topic pe forum cu recomandari de escorte si un coleg de al nostru a recomandat-o pe Sonia ca face sex oral bun. Pff.... Deci am vb cu Sonia, pe WhatsApp, am fixat intalnirea usor, am fost punctuali amandoi. Locatia este pe langa Tribunalul Bucuresti, apartamentul este ok, cu tot ce iti trebuie la dus. Stiam ca Sonia e grasuta, dar nu are formele alea de BBW... nu e ce trebuie. In fine eu venisem pt un oral cu CIM. Gusturile nu se discuta. Nu prea a comunicat cu mine, tind sa spun un GFE 0. A trecut la ON si dai viteza nene, parca era un aparat de facut muie Nu tu zona adiacente, nu limbuta .... supt viteza neneee. Am zis, hai sa vezi o finalizare la oral in 1minut M-ai schimba pozitia capului un pic inclinat si apoi revinea pe verticala. Scria in anunt ca nu face Deep dar parca doar capul +1 deget e cam putin. Am finalizat in gura ei, a sarit imediat de pe mine, sa dus in baie de mi-a mai curs ceva samanta pe mine....deci nici CIM nu e ce trebuie. Nu am finalizat intr-un minut ca nu mi-a placut deloc. Sincer m-am chinuit sa-mi dau drumu ...noroc ca era o tipa draguta la TV si mi-am facut ganduri cu ea ...ca altfel depaseam timpul regulamentar. Note: Locatie: 9 Aspect: 5 ON: 6 NP: - GFE: 0. Nu e ce trebuie, nu mai revin. Se vede din atitudine si din prestare ca e o fosta centurista.
  7. Zilele trecute am revizitat-o pe domnisoaa Bryanna si ca de fiecare data e la inaltime. Servicii de Top, este proclient, iti respecta timpul si se implica. Cand se urca pe tine e o priveliste tare frumosa la sanii aia superbi. E frumoasa si fu*e misto Pacat ca tot se plimba in tara.... Note: Aspect : 10 Ora : 9 NP: 9 GFE: 9
  8. Eu n-as lua de bun ce zice userul asta. Miroase a peste ofticat ca-i fura clientii rusoaica. Activitatea lui @Cristinel007 e dubioasa pe forum
  9. Nu mai posteaza anuntul pe anuntul.ro Cine a fost inainte la ea are contactul ei, acum o suna, ca nu mai raspunde la SMS-uri. Poate nu putea vorbi, jobul asta placut acum il face part-time si doar cu "oameni minunati, mai putin dar mai calitativ". Eva este o doamna aparte, care se face placuta de fiecare data. Merg la ea de multi ani si nici o data n-am plecat dezamagit.
  10. Cele mai faine partinde in dos le-am petrecut cu Ally.
  11. Sa tragem concluzia ca sa ne futa bine tb sa aducem o sticla de tarie cu noi?
  12. Ma bucur ca Alina a revenit in Bucuresti...dar nu stiu pentru cat timp.... Observ ca preferatele mele se plimba prin toata tara....ceea ce e frustrant. Asa cum s-a mai zis, femeia e wow, desi toti lauda sanii (care sunt mari si frumosi), ea exceleaza la toate capitolele. Pacat ca nu e in TOP. E super vorbareaza, amuzanta si un pic slobodoa la gura, dar nu folosind injuraturi. Este pusa pe initiaiva de fiecare data, dar daca tu doresti alceva se aliniaza la dorintele tale. Imi plac propunerile ei de pozitii, de care stie ca o avantajeaza si sunt WOW. Cum zicea @only-me mai sus cu partida in usa...cu ea poti face o gramada de fantezii de astea... e OPEN MIND. Acum sa nu intram cu mintea in zona BDSM De fiecare data vin de la ea multumit! Note: Locatie: 8 Aspect: 10 GFE: 10 ON: 8 NP: 10 Cu siguranta o sa mai revin!
  13. Acum ceva timp era pe 100 si nu era asa grabita. Poate am prins-o eu in toane bune ca era noua in zona. Cand o sa treaca pe 200f o sa ne rezolve direct din usa in maxim 3min, daca nu termini te scoate cu ea sculata pe hol. Chiar vroiam sa trec pe la ea ca e in zona.
×
×
  • Creează nouă...